TEST: Sušič vlasov Dyson Supersonic™ HD07

TEST: Sušič vlasov Dyson Supersonic™ HD07

Patríte k ženám, ktoré po umytí vlasov čakajú na ich prirodzené vysušenie na vzduchu? Alebo si niečo také ani neviete predstaviť a okamžite siahate po féne na vlasy? Ženy, ktoré sa vyhýbajú fénom, majú často buď kratučké vlasy, ktoré sú suché raz-dva, alebo je to z dôvodu, že sa obávajú poškodenia vlasov fénovaním. 

Pravdou však je, že šetrné vysušenie vlasov fénom predstavuje pre vlasy oveľa menšiu záťaž, ako to, keď ich dlho ponecháme mokré. Vtedy sú totiž náchylnejšie k poškodeniu. Pre vlas je najlepšie, ak je po umytí čo najskôr suchý. Samozrejme, ako sme spomenuli, dôležité je, aby boli vlasy vysušené šetrne. A k tomu nám pomôže dobrý fén, ktorý vie poskytnúť vlasom okrem vysušenia aj ochranu pred extrémnym tepelným poškodením. 

A takéhoto úžasného pomocníka na sušenie vlasov sme mali možnosť otestovať aj v našej redakcii. Ide o Dyson Supersonic HD07 Vinca Blue/Rosé, ktorý je známy aj medzi profesionálmi. Ide o skutočný skvost medzi fénmi, preto nás zaujímalo, ako sa osvedčí v praxi. Na našu recenziu sa môžete pozrieť v novom videu!

Odporúčame: ​Vlasy a najčastejšie mýty s nimi spojené – ktorým z týchto 10 tvrdení si verila?

Čo ponúka Dyson Supersonic?

Fén Dyson Supersonic prichádza s viacerými technológiami pre výkonnejšie, ale zároveň aj šetrnejšie sušenie vlasov. Sušič je vybavený výkonným motorom Dyson V9, ktorý spolu s technológiou Air Multiplier zabezpečujú zosilnený prúd vzduchu pre rýchlejšie sušenie a precízny styling. 

Vlasy sú chránené vďaka inteligentnej regulácii tepla. Fén meria teplotu viac ako 40-krát za sekundu a reguluje ju. Tým predchádza poškodeniu vlasov z dôvodu extrémnej tepelnej záťaže. Rovnako vďaka tomu ochráni lesk vlasov. 

Ďalšie benefity fénu Dyson Supersonic:

  • 3 nastavenia rýchlosti (na rýchle sušenie, normálne sušenie a fúkanie),

  • 3 nastavenia teploty (100 °C, 80 °C, 60 °) + rýchle schladenie (28 °C),

  • 5 magnetických stylingových nástavcov – nástavec Flyaway proti odstávajúcim vlasom, 

    hrebeň so širokými zubami, stylingový koncentrátor, difúzor a nástavec Gentle air na jemné sušenie vlasov,

  • tichšia prevádzka,

  • nízka hmotnosť (asi 0,66 kg), 

  • 2,8 m dlhý kábel.

Viac sa už o sušiči na vlasy Dyson Supersonic dozviete vo videu. Vaše prípadné otázky môžete zanechať v komentároch, rady vám ich zodpovieme. Želáme príjemné sledovanie!

TIP REDAKCIE: Ak hľadáte aj iných kvalitných pomocníkov na úpravu vlasov, značka Dyson toho ponúka omnoho viac. Nás napríklad zaujal multistyler Dyson Airwrap, ktorý tvaruje a vysúša vlasy v jednom kroku. Dyson kulmofén je skvelým pomocníkom na perfektný vlasový styling aj s nízkymi teplotami, ktorý umožňuje tvorbu vlnitých či dokonale rovných účesov. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 14:25

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 14:25

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 13.03.24 19:51

karma
-1.00

Wáu kvalitný pomocník pri úprave vlasov

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní