Metalická kabelka: Ako nosiť a s čím kombinovať tento letný trend?

Metalická kabelka: Ako nosiť a s čím kombinovať tento letný trend?
  • 03.05.2023
  • Michaela Kožáková

Metalická farba nie je určená len pre sviatočné udalosti a špeciálne príležitosti. Lesklé kabelky sú totiž horúcim trendom pre toto leto, a to na každodenné nosenie.

Tieto zaujímavé kabelky dodajú tú pravú iskru vašim šatníkom a outfitom. Metalická farba je sofistikovaná a temperamentná – doslova žiari a dopĺňa váš štýl výraznou dávkou chladu.

Chanel, JW Anderson, Tom Ford a Gabriel Hearst predstavili vo svojich kolekciách pre leto 2023 krásne metalické doplnky, medzi ktorými prevládali najmä elegantné strieborné kabelky. V centre pozornosti sa objavili aj pútavé zlaté kúsky.

Neprehliadni: Móda pre ženy po 40: Aké kúsky by ste mali zaradiť do svojho šatníka a čomu sa vyhnúť?

Či už radi nosíte malé kabelky, kožené kabelky, shopper kabelky alebo praktické športové kabelky, určite medzi tými metalickými nájdete tú svoju obľúbenú. Väčšina žien uprednostňuje buď zlaté alebo strieborné kabelky. Buďte však odvážna a vyberte si zo spektra farieb od modrej, ružovej, červenej či oranžovej.

Ako nosiť a s čím kombinovať metalické kabelky?

Ktoré modely patria medzi tie najpopulárnejšie?

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/zara.com

Na aké kabelky upriamiť pozornosť?

1. Zdobené kabelky:

Ak radi vyčnievate z radu, určite siahnite po kabelke zdobenej perlami. Pútavým kúskom, ktorý neunikne žiadnemu pohľadu je taška v tvare vrecka v kovových farbách s pridanými drahokamami, vďaka ktorej bude váš outfit vyzerať ako z vystrihnutý z módneho časopisu.

2. Tote tašky (veľká taška bez zipsu s dvoma ušami):  

Aj keď sú metalické kabelky zväčša menších rozmerov, prečo si tento rok nezaobstarať veľkú tašku, do ktorej sa vám zmestia všetky potrebné i nepotrebné veci? Tote tašky sú skvelým spôsobom, ako pridať trochu iskry vášmu bežnému, každodennému vzhľadu. 

3. Strieborné kabelky:

Tento doplnok sa teší veľkej obľube. Do svojich kolekcií ich zahrnuli drahšie módne značky, ale i známe textilné reťazce s oblečením. Strieborné kabelky môžete nájsť v rôznych veľkostiach, prevedeniach a štýloch.

Ako nosiť metalické kabelky?

Samozrejme, nie každej dáme alebo slečne sa metalické kabelky páčia. Niektoré z nás ich však považujú za jedny z najkrajších kabeliek. Metalický kúsok predstavuje výrazný doplnok, preto je dobré vedieť, s čím a ako ho nosiť, aby váš celkový vzhľad nepôsobil lacno. 

Výrazné lesklé kabelky výborne ladia s neutrálnymi farbami. Biele tričko, biele nohavice, tenisky a strieborná kabelka tvoria dokonalú kombináciu. I svoje dlhé čierne šaty na ramienka môžete oživiť metalickou kabelkou. 

Jednoduchú krémovú blúzku, doplňte džínsovými šortkami, vkusnými sandálkami a ružovou lesklou kabelkou. Šedé teplákové šaty rozžiarte striebornou crossbody kabelkou. 

Pri nosení metalických kabeliek majte na pamäti, že váš outfit by nemal byť veľmi výrazný a farebne prekombinovaný. Voľte preto pastelové, zemité alebo, ako sme už spomenuli vyššie, neutrálne farby.

Ak uvažujete o tom, že by ste aj vy ozvláštnili svoj šatník modernou metalickou kabelkou, nechajte sa inšpirovať galériou nižšie.

- Anketa

PÁČIA SA VÁM METALICKÉ KABELKY?

Odpovedalo 27 ľudí  

Zamilovala som sa!
26%
Niektoré sú skutočne pekné
48%
Nič pre mňa
26%

Máme pre vás na ukážku unikátne kúsky:

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/topshop.com

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/Metalická kabelka

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/Baby J

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/vogue.com

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/purseblog.com

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/theimpression.com

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/theimpression.com

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/theimpression.com

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/fashionista.com

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/theimpression.com

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/theimpression.com

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/net-a-porter.com

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/m.youtube.com

Kabelka

Zdroj: PINTEREST/purseblog.com

Zdroj foto: úvodná koláž: PINTEREST/Bogeta, PINTEREST/net-a-porter.com, PINTEREST/dillards.com  

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní