Celebrity, ktoré boli v detstve šikanované - ťažko tomu uveriť!

Celebrity, ktoré boli v detstve šikanované - ťažko tomu uveriť!
  • 21.02.2023
  • Michaela Kožáková

Šikana, bossing (šikana na pracovisku) či mobbing, psychické týranie, agresori – každý z nás o týchto výrazoch už počul a niektorí z nás ich možno, bohužiaľ, pocítili i na vlastnej koži. Terčom výsmechu, ponižovania, zákerností a osočovania sa môže stať každý, či už sú to deti v škole, tínedžeri alebo niekto z pracovného prostredia. 

Asi je ťažké predstaviť si, že hollywoodske hviezdy a známe tváre ako Robert Pattinson, Lady Gaga, Jennifer Lawrence či Kylie Jenner, ktoré si dnes užívajú slávu a bohatstvo a ktoré milujú fanúšikovia po celom svete, mohli byť niekedy v detstve objektom šikany. Mnohé celebrity či prominenti sa museli vysporiadať s tým, s čím sa každý jeden deň snažia vyrovnať stovky detí –neúnavné podpichovanie, ponižovanie, či výsmech zo strany krutých rovesníkov.

Napriek negatívnym zážitkom a šikanovaniu, ktorému museli v detstve čeliť, sa tieto hviezdy stali jednými z najúspešnejších ľudí vo svojom odbore. Ktoré celebrity boli v detstve alebo v puberte šikanované?

Neprehliadni: Ktoré celebrity oslávia tento rok 40-tku?

Blake

Zdroj: INSTAGRAM/blakelively

Blake Lively

Je naozaj ťažké uveriť tomu, že taká pôvabná a talentovaná herečka ako Blake Lively bola niekedy šikanovaná. Dlhonohá blonďavá kráska na svojom Instagrame priznala, prečo si ju doberali: „Deti si zo mňa robili srandu na základnej škole tým, že ma volali Veľký vták, pretože som bola príliš vysoká a mala som žlté vlasy." 

Justin Timberlake

Zdroj: INSTAGRAM/justintimberlake

Justin Timberlake

Popová ikona, spevák a skladateľ, ktorý tvorí pár s herečkou Jessicou Biel, bol v detstve neustále podpichovaný a šikanovaný. Justin Timberlake prezradil: „Neustále si ma doberali. Mal som hrozné akné, zvláštne vlasy."  V jednej televíznej talkshow sa tiež priznal: „Vyrastal som v Tennessee a ak si nehral futbal, bol si padavka. Neprestajne ma osočovali, pretože som sa venoval hudbe a umeniu."

Kate

Zdroj: INSTAGRAM/_kate_middleton_royal

Kate Middleton

Kate Middleton nie je herečka ani speváčka, no vydala sa za skutočného princa a pozná ju celý svet. Verte alebo nie, ale vojvodkyňa z Cambridge bola terčom výsmechu. Kate bola nútená opustiť poprednú súkromnú školu kvôli zákerným dievčatám, ktoré ju považovali za vychudnutú a veľmi plachú. 

Pozri aj: Najstarší otcovia v Hollywoode: Neuveríš v akom veku mali deti!

Rihanna

Zdroj: INSTAGRAM/mrsawge15

Rihanna

Krásna speváčka Rihanna hovorí, že ju v škole šikanovali za to, že bola „biela“. Keď vyrastala na karibskom ostrove Barbados, často priťahovala pozornosť kvôli svojej svetlej pleti. „Ako dieťa som bola trochu zmätená, pretože som vyrastala s mojou mamou a moja mama je čierna," vyznala sa budúca dvojnásobná mamička. „Pozerali sa na mňa a preklínali ma," dodáva úspešná speváčka a podnikateľka. Dnes však Rihanna, ktorej čistý majetok činí 1,4 miliardy amerických dolárov, môže všetkých svojich neprajníkov z detstva skryť do vrecka.

Jessica Alba

Zdroj: INSTAGRAM/jessicaalba

Jessica Alba

„Bola som šikanovaná tak, že ma môj otec musel odprevádzať do školy, aby ma nenapadli. Obed som jedávala u školskej sestričky, aby som nemusela sedieť s ostatnými dievčatami," priznala Jessica Alba, ktorá je jednou z najpríťažlivejších osobností v Hollywoode. Okrem toho, že bola miešanec – otec je Mexičan a matka má dánskych predkov, jej rodičia nemali peniaze, takže nikdy nemala značkové oblečenie a moderný batoh.

Kate Winslet

Zdroj: INSTAGRAM/kate.winslet.official

Kate Winslet

Kate Winslet, ktorá je jednou z najtalentovanejších a najuznávanejších herečiek na svete, pre časopis Marie Claire povedala: „Bola som šikanovaná za to, že som bacuľatá. Kde sú tí ľudia teraz?!"  Kate tvrdí, že niektoré deti dokážu byť naozaj zlé a kruté. 

Tom Ford

Zdroj: INSTAGRAM/m_mauro59

Tom Ford

Predtým, ako sa stal úspešným módnym návrhárom a filmovým režisérom, bol Tom Ford len obyčajné dieťa vyrastajúce v Texase. Pre časopis The People povedal, že jeho rovesníci si z neho robili srandu kvôli jeho záujmu o módu a nezáujmu o šport.

Tom sa tiež priznal, že spomienky na obdobie, kedy bol šikanovaný zostali niekde hlboko v jeho vnútri: „Dodnes, keď idem okolo skupiny detí, ktoré hrajú futbal, a priblíži sa ku mne lopta, prepadne ma panika. V duchu si vravím: Bože môj, musím do tej lopty kopnúť, ale všetci sa budú smiať, pretože nie som vo futbale dobrý."

Zdroj foto: úvodná koláž - INSTAGRAM/_kate_middleton_royal, INSTAGRAM/justintimberlake, INSTAGRAM/blakelively

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní