Lady Gaga ako Harley Queen – pozri na jej prvú foto z nového Jokera s oscarovým Joaquinom Phoenixom

Lady Gaga ako Harley Queen – pozri na jej prvú foto z nového Jokera s oscarovým Joaquinom Phoenixom

Joker, fiktívna záporná komiksová postava a úhlavný nepriateľ Batmana, dostal už viacero filmových stvárnení. Vo filme Batman z roku 1989 ho hral Jack Nicholson, vo filme Jednotka samovrahov (2016) zase spevák Jared Leto. Za stvárnenie Jokera vo filme Temný rytier z roku 2008 si zosnulý herec Heath Ledger vyslúžil Oscara, Zlatý Glóbus aj cenu BAFTA. Veľmi úspešné a divácky obľúbené však bolo aj stvárnenie Jokera hercom Joaquinom Phoenixom v rovnomennom filme z roku 2019.

Joaquinovi boli za jeho herecký počin rovnako udelené viaceré ocenenia, vrátane Oscara a Zlatého glóbusu. Herec sa v role tohto šialeného zloducha objaví aj druhýkrát, a to v pripravovanom pokračovaní Joker: Folie à deux, ktoré by do kín malo prísť v októbri 2024.

V druhom diele dostane Joker aj svoju Harley Quinn, ktorú si zahrá speváčka Lady Gaga. Režisér filmov Todd Phillips zverejnil prvú fotografiu z pripravovaného pokračovania, ktorá má fanúšikov trošku navnadiť na to, čo ich čaká a na čo sa môžu tešiť. Pozrite si prvú ukážku Jokera a jeho lásky Harley v podaní obľúbenej speváčky. 

Harley a Joker

Zdroj: instagram.com/toddphillips

Lady Gaga v ďalšej hereckej role

Fotku z pripravovaného filmu si na svoj Instagram pridala aj samotná speváčka. Lady Gaga sa pritom v úlohe herečky neobjaví prvýkrát. Príležitostne sa v minulosti objavila v niektorých seriáloch, dokonca sa na obrazovke mihla napríklad aj vo filme Muži v čiernom 3.

Avšak, väčšiu hereckú príležitosť dostala v roku 2018 vďaka filmu Zrodila sa hviezda, v ktorom si zahrala s hercom Bradley Cooperom. Za túto rolu si vyslúžila nomináciu na Oscara. Sošku však nakoniec získala len jej pieseň k tomuto filmu s názvom Shallow. 

Gaga pomerne veľkú úlohu získala aj vo filme Klan Gucci (2021), za ktorú bola nominovaná na Zlatý glóbus a cenu BAFTA. Za túto rolu jej dokonca bola udelená cena New York Film Critics Circle Awards. Speváčka teraz mieri do komiksového sveta a stvárni psychiatričku, ktorá sa zamiluje do zloducha Jokera. Ako sa podľa vás zhostí tejto filmovej úlohy?

- Anketa

PÁČI SA VÁM LADY GAGA AKO HEREČKA?

Odpovedalo 51 ľudí  

Áno, snáď ju uvidíme aj v ďalších filmoch.
59%
Nie, mala by skôr zostať pri spievaní.
41%

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/ladygaga, instagram.com/joaquinlphoenix


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Mária Reibergerová 18.02.23 12:52

MR
karma
114.00

úžasný hlas, pekné pesničky, a milo ma prekvapila aj ako herečka

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 11:54

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 11:54

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 01:11

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 01:11

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní