Najstarší otcovia v Hollywoode: Neuveríš v akom veku mali deti!

Najstarší otcovia v Hollywoode: Neuveríš v akom veku mali deti!
  • 23.01.2023
  • Michaela Kožáková

Všetci túžia po rodine. Avšak rodičovstvo a výchova detí nie sú niekedy žiadnou prechádzkou ružovou záhradou, najmä vtedy, ak máme deti vo vyššom veku. V dnešnej uponáhľanej dobe si páry zakladajú rodinu oveľa neskôr a už nie je žiadnou raritou, keď žena porodí dieťa vtedy, keď iné matky idú svojim deťom na stužkovú. Nielen ženy odkladajú materstvo, ale aj muži sa stávajú otcami v pokročilom veku. No a v Hollywoode to platí dvojnásobne.

Či sa celebrity a slávne osobnosti konečne vybúrili po niekoľkých románikoch alebo jednoducho chcú, aby ich rod pokračoval, ani šedivé vlasy im nezabránili v tom, aby mali deti vo vyššom veku. Poďte sa s nami pozrieť na zopár celebritných oteckov, ktorým vek vôbec neprekážal v tom, aby rozšírili svoje rodiny o nový prírastok.

Pozri aj: Pamela Anderson vyrozpráva svoj príbeh lásky v dokumente na Netflixe: Príbeh, ktorý nepozná každý!

Mick Jagger

Zdroj: INSTAGRAM/mickjagger

Mick Jagger

Spevák a skladateľ Mick Jagger sa teda nezdá! V roku 2016 sa frontman skupiny Rolling Stones vo veku 73 rokov stal ôsmykrát otcom. Jeho 29-ročná priateľka, balerína Melanie Hamrick, mu porodila syna Deverauxa Octaviana Basila Jaggera. Mick je otcom siedmich dospelých detí so štyrmi ďalšími ženami.

Paul McCartney

Zdroj: INSTAGRAM/paulmccartney

Paul McCartney

Anglický spevák, skladateľ a hudobník Paul McCartney, ktorý si získal celosvetovú slávu ako člen skupiny Beatles, mal 61 rokov, keď privítal svoje piate dieťa, dcéru Beatrice, s dnes už bývalou manželkou Heather Mills, ktorá mala v tom čase 35 rokov. So svojou zosnulou prvou manželkou Lindou má Paul dospelé deti Heather, Mary, Stellu a Jamesa.

Clint Eastwood

Zdroj: INSTAGRAM/clinteastwoodfans01

Clint Eastwood

Legendárny herec a režisér Clint Eastwood má osem detí so šiestimi rôznymi ženami. Jeho najmladšia, dcéra Morgan, sa narodila v roku 1996, keď mal 66 rokov. Jej matka, dnes už bývalá Clintova manželka Dina Ruiz, mala v tom čase 41 rokov.

Neprehliadni: Spice Girls: Čo robia dnes členky tejto legendárnej dievčenskej skupiny?

Julio Iglesias

Zdroj: INSTAGRAM/julio_iglesiasfans

Julio Iglesias

V roku 2007 vo veku 63 rokov privítal španielsky spevák Julio Iglesias syna Guillerma s manželkou Mirandou Rijnsburger, ktorá je od neho o 22 rokov mladšia. Julio má ďalších osem detí. S bývalou manželkou Isabel Preysler má Julio svojho najslávnejšieho potomka – popovú hviezdu Enrique Iglesiasa a tiež má s ňou ďalšie dve deti. S Mirandou má dospelých synov Miguela a Rodriga a dcéry dvojičky Victoriu a Cristinu.

Rod Stewart

Zdroj: INSTAGRAM/sirrodstewart

Rod Stewart

Britský rockový a popový spevák a skladateľ charakteristický svojím chrapľavý hlasom patrí medzi najpredávanejších hudobných umelcov všetkých čias. Rod má osem detí. Jeho najmladší syn, Aiden, sa narodil v roku 2011, keď mal Rod 66 rokov a manželka Penny Lancaster 40 rokov. Majú tiež spoločného syna Alastaira. Jedna z jeho dcér má už svoje vlastné potomstvo, dcérku Delilah Del Toro, ktorá sa narodila len šesť mesiacov po narodení Aidena, čo znamená, že Rod má vnúča a dieťa, ktorí sú približne v rovnakom veku.

Robert de Niro

Zdroj: INSTAGRAM/robertdenirodaily

Robert De Niro

Populárny americký herec Robert De Niro mal 68 rokov, keď so svojou manželkou Grace  Hightower v decembri 2011 prostredníctvom náhradnej matky privítali na svet dcéru Helen Grace. Helen je hercovo najmladšie dieťa. Robert je tiež otcom 5 dospelých detí, ktoré má s troma rôznymi ženami.

Elton John

Zdroj: INSTAGRAM/saks

Elton John

Britský spevák, klavirista a skladateľ Elton John s manželom Davidom Furnishom privítali druhého syna Elijaha v roku 2013, keď mal John 66 rokov. Ich prvorodený Zachary prišiel na svet dva roky predtým – v roku 2011.

Odporúčame: Opustila nás ikona a legenda - vo veku 95 rokov zomrela Gina Lollobrigida

Anthony Quinn

Zdroj: INSTAGRAM/hanspaulpaparazzo1

Anthony Quinn

Zosnulý herec mexicko-amerického pôvodu, Manuel Antonio Rodolfo Quinn Oaxaca, známy pod umeleckým menom Anthony Quinn, sa stal otcom svojho najmladšieho, trinásteho, dieťaťa, syna Ryana Nicholasa Quinna, v roku 1996, keď mal 86 rokov. Manželka Kathy Benvin, s ktorou bol ženatý až do svojej smrti v roku 2001, mala 47 rokov.

 Hugh Hefner

Zdroj: INSTAGRAM/thegirlfriendtype

Hugh Hefner

Zosnulý zakladateľ a šéfredaktor časopisu Playboy Hugh Hefner a jeho manželka Kimberley Conrad (o 37 rokov mladšia), mali spolu dvoch synov – Marstona v roku 1990 a Coopera v roku 1991. Keď sa narodil ich najmladší, Hugh mal 66. Milovník žien, ktorý zomrel v roku 2017, mal tiež dve staršie deti, Christie a Davida, s bývalou manželkou Mildred Williamsovou.

Richard Gere

Zdroj: INSTAGRAM/richardtiffanygereoffical

Richard Gere

Šarmantný herec privítal svoje prvé spoločné dieťa s Alejandrou Silvu, syna Alexandra, vo februári 2019 vo veku 69 rokov. Bábätko č.2 prišlo na svet v apríli 2020.

Simon Cowell

Zdroj: INSTAGRAM/simoncowell

Simon Cowell

Anglická televízna osobnosť a nekompromisný porotca talentových súťaži Simon Cowell všetkých šokoval, keď sa prvýkrát stal otcom vo veku 53 rokov. Simon známy svojimi románikmi našiel šťastie a rodinné zázemie v náručí svojej partnerky Lauren Silverman. Ich spoločný syn Eric bude mať tento rok 9 rokov.

Charlie Chaplin

Zdroj: INSTAGRAM/charleschaplinforever

Charlie Chaplin

Anglický herec, skladateľ a filmár Charlie Chaplin mal 12 detí. Hviezda nemého filmu mala 73 rokov, keď v roku 1962 privítal svoje najmladšie dieťa Christophera Jamesa s manželkou Oonou O'Neill. Charlie zomrel o 15 rokov neskôr.

Zdroj foto: úvodná koláž - INSTAGRAM/mickjagger, INSTAGRAM/richardtiffanygereoffical

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Elena Švachová 24.01.23 22:06

karma
109.00

Tak toto moc neuznávam, aby mal niekto deti v takom pokročilom veku. A je jedno, či je to obyčajný človek, alebo celebrita. Je to síce každého vec, ale keď má niekto dieťa v 65. rokoch, nemusí sa dožiť ani jeho puberty a pre dieťa je to strata :-(

  • 1
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 18:43

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 18:43

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 11:14

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 20:06

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 20:06

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 11:14

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní