V máji sa od Netflixu neodtrhneš: Na ktoré filmové a seriálové novinky sa môžeš tešiť?

V máji sa od Netflixu neodtrhneš: Na ktoré filmové a seriálové novinky sa môžeš tešiť?

Ak máme chuť zrelaxovať pri nejakom filme alebo seriáli, pre mnohých z nás je prvou voľbou niektorá predplatená streamovacia služba. Tie totiž ponúkajú obrovskú databázu titulov z najrôznorodejších kategórií, spomedzi ktorých si vyberie skrátka každý. Je to omnoho pohodlnejšie, ako sa len spoliehať na to, že niečo dobré nájdeme v dostupných televíznych staniciach.

Už je dobrým zvykom, že na streamovacej službe Netflix sa pravidelne objavujú zaujímavé seriálové aj filmové novinky, ako aj dlho očakávané pokračovania úspešných seriálov. Inak tomu nebude ani počas nasledujúceho mesiaca. Netflix si toho pre nás v máji pripravil skutočne veľa. Poďme sa spolu pozrieť na to, čo by sme si nemali nechať ujsť!

Niečo pre fanúšikov seriálu Bridgerton

Historický romantický dramatický seriál Bridgerton patrí na Netflixe k tým najznámejším a najobľúbenejším. Kým sa ale fanúšikovia dočkajú pripravovanej tretej série, počas mája si môžu pustiť 6-dielnu sériu Queen Charlotte: A Bridgerton Story o dospievaní kráľovnej Šarloty. Túto novinku si môžete vychutnať už 4. mája.

Pozri aj: ​Marvel trailerom na novinku The Marvels nezabodoval. Prečo schytal toľko dislajkov?

Akčná dráma s Jennifer Lopez

Speváčka Jennifer Lopez sa zhostila už viacerých filmových úloh a najnovšie sa na jej herecký výkon budeme môcť pozrieť vo filme The Mother, akčnej dráme režisérky Niki Caro. Príbeh sa bude točiť okolo matky s temnou históriou, ktorá má v pláne zachrániť unesenú dcéru. Snímka bude na Netflixe dostupná už 12. mája. 

Miniséria o živote kráľovnej Kleopatry

A ak sa vám páčia seriály zobrazujúce historické udalosti, nenechajte si ujsť 4-dielnu sériu Queen Cleopatra o živote kráľovnej Kleopatry, hoci pôjde o fiktívny príbeh. Producentkou diela je herečka Jada Pinket-Smith a diváci si ho budú môcť na Netlixe pozrieť už 10. mája.

Ďalšie májové novinky na Netflixe:

  • juhokórejský postapokalyptický seriál Black Knight o živote v rozpadnutej spoločnosti v roku 2071 (12. máj),

  • romantický seriál XO, Kitty, ktorý je spin-off filmovej série To All the Boys (18. máj),

  • špionážno-dobrodružný televízny seriál FUBAR s Arnoldom Schwarzeneggrom (25. máj),

  • nemecký seriál Blood & Gold z prostredia 2. svetovej vojny (26. máj),

  • skečová komediálna séria I Think You Should Leave with Tim Robinson (30. máj).

Zdroj úvodnej foto: depositphotos.com/rafapress


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní