Marvel trailerom na novinku The Marvels nezabodoval. Prečo schytal toľko dislajkov?

Marvel trailerom na novinku The Marvels nezabodoval. Prečo schytal toľko dislajkov?

Marvel Studios, americké televízne a filmové štúdio, každoročne poteší fanúšikov komiksov mnohými úžasnými filmami. A to už viac ako dekádu rokov. Filmy tohto filmového štúdia sú divácky obľúbené naprieč celým svetom a radíme ich aj medzi značne ziskové.

Veď napríklad film Avengers: Endgame patrí v histórii kinematografie medzi najziskovejšie snímky vôbec, dokonca na čas dosiahol aj prvenstvo v tomto rebríčku, keď zosadil film Avatar. V rebríčku najziskovejších filmov sú však i mnohé ďalšie tituly z dielne Marvel Studios.

Štúdio nedávno zverejnilo i prvý trailer na novinku The Marvels, ktorý ale možno divákov až tak nezaujal, dokonca by sa dalo povedať, že schytal veľa kritiky. Predpokladať tak možno podľa počtu dislajkov (palec dole), ktorých je vskutku neúrekom. Tento trailer sa stal trailerom s najvyšším počtom kliknutí na Nepáči sa mi to na YouTube v histórii Marvel Cinematic Universe. 

The Marvels príde do kín už tento rok

Filmová novinka The Marvels, v ktorej sa predstavia hneď tri ženské superhrdinky, by sa u nás mala dostať do kín 9. novembra. Fanúšikovia sa môžu tešiť na herečku Brie Larson ako Captain Marvel, ku ktorej sa pridá mladá superhrdinka Ms. Marvel a Monica Rambeau zo seriálu WandaVision. Chýbať nebude ani Samuel L. Jackson ako Nick Fury.

Krátky trailer na novú marvelovku je zverejnený zhruba týždeň a za ten čas získal viac ako 17,5 milióna zhliadnutí. Až pol milióna divákov dalo traileru palec hore (like). Čo však mnohých zarazilo najviac, je počet kliknutí na Nepáči sa mi to. Trailer má do tohto času viac ako 680 000 dislajkov. 

Pozri aj: ​Je to skutočne on? Kouďáka z obľúbeného seriálu Krok za krokom dnes už nespoznáš

film The Marvels

Zdroj: youtube.com/Marvel Entertainment

S čím sú diváci nespokojní?

Možno len polemizovať o tom, čo sa divákom na novej komiksovke The Marvels nepáči najviac. Jedným z odhadov je, že mnohým divákom sa nepáči prevažne ženské obsadenie, čomu nasvedčujú stovky komentárov pod videom.

Podľa niektorých sledujúcich štúdio nasilu tlačí vo svojich filmoch do popredia ženské hrdinky a pretláča feminizmus. Spomenuté ženské superhrdinky pritom nie sú žiadnym výmyslom dnešných čias, napríklad história spomenutej Captain Marvel siaha do konca 60. rokov 20. storočia. 

Mnohých divákov však možno len celkovo nezaujali postavy, bez ohľadu na to, či ide o ženských alebo mužských superhrdinov, alebo sa im nezdal lákavý celý príbeh. Aké ohlasy bude mať u divákov samotný film, už ukáže len čas. Ako sa trailer páčil vám?

Pozri si nový teaser trailer na The Marvels

- Anketa

PÔJDEŠ SI DO KINA POZRIEŤ NOVÚ MARVELOVKU THE MARVELS?

Odpovedalo 45 ľudí  

Určite ju nevynechám.
20%
Možno, ešte sa rozhodnem.
44%
Asi skôr nie, trailer ma nezaujal.
20%
Marvelovky nie sú mojou šálkou kávy.
16%

Zdroj úvodnej foto: youtube.com/Marvel Entertainment


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní