Už žiadne viditeľné strie a tmavé škvrny na tele!

Už žiadne viditeľné strie a tmavé škvrny na tele!
  • 08.03.2024
  • Lívia Diabelko Korenková

Pokožka tela si zaslúži rovnakú starostlivosť ako pleť tváre. Medzi najčastejšie problémy, ktoré riešime, patrí viditeľnosť strií, ale i slnečné a pigmentové škvrny. Účinné riešenie teraz ponúka NIVEA v podobe nových telových prípravkov radu LUMINOUS630®.

Úspešný rad NIVEA LUMINOUS630®, ktorý ponúka účinné produkty pre boj proti pigmentovým škvrnám, sa teraz rozširuje o ďalšie dva produkty, ktoré sú zamerané na starostlivosť o telo. Sú určené všetkým, ktorí chcú znížiť viditeľnosť strií a slnečných či pigmentových škvŕn.

Rad NIVEA LUMINOUS630®

V roku 2020 uviedla NIVEA rad starostlivosti o pleť Cellular Luminous630®, ktorý bol výsledkom 10 rokov starostlivého výskumu, počas ktorého odborníci testovali viac než 50 000 molekúl.
Nakoniec bola úspešná molekula číslo 630, ktorá vyrovnáva pigmentáciu, a tým redukuje tmavé škvrny.

Strie ako najčastejší problém v starostlivosti o telo

So striami bojuje celosvetovo až 40 % populácie. Najčastejším dôvodom ich vzniku sú rýchle výkyvy telesnej hmotnosti. V dôsledku priberania na váhe alebo nárastu svalovej hmoty sa koža rýchlo naťahuje, čím dochádza k nadmernému napínaniu spojivových tkanív. Elastické vlákna sa trhajú, čo sa na povrchu pokožky prejaví v podobe drobných jazvičiek – strií. K tomu dochádza často v dobe tehotenstva, keď sa mení tiež hladina hormónov v krvi. Práve hormonálne zmeny sú potom ďalším faktorom vzniku strií. Oslabujú totiž elasticitu pokožky. Ku vzniku strií dochádza tiež v súvislosti s genetickou dispozíciou.

Luminous630

Zdroj: Nivea

Keď vás trápia tmavé škvrny

Pigmentové a slnečné škvrny sú ďalším problémom, na ktorý hľadá riešenie mnoho spotrebiteľov. Vznikajú v situáciách, keď sa v pokožke vytvára nerovnomerne pigment melanín. Faktory, ktoré na ich vznik pôsobia, súvisia s nechráneným slnením a vekom. Často sa objavujú tiež v dobe tehotenstva a menopauzy, keď sa mení hladina hormónov. Ich výskyt pozorujú i ľudia s mastnou pleťou a sklonom k tvorbe akné. Vriedky zanechávajú na pokožke stopy, ktoré vedú ku vzniku tmavých škvŕn a nerovnomerného zafarbenia. To všetko súvisí tiež, podobne ako pri striách, s dedičnosťou.

Vo finále sa tieto problémy podpisujú nielen na vzhľade nášho tela, ale môžu potrápiť i našu psychiku.

Sérum Luminous630

Zdroj: Nivea

Každý problém má ale svoje riešenie. Začnite hoci tým, že sa sústredíte vo svojom živote na krásne okamihy, miesto trápenia sa s nedostatkami vášho tela. Prakticky potom siahnite po účinnej starostlivosti, ktorá môže strie a farebné nerovnomernosti pokožky eliminovať.

Rad NIVEA LUMINOUS630® ponúka dve inovatívne riešenia v podobe dvoch nových produktov proti striám a tmavým škvrnám.

Telový krém Luminous630

Zdroj: Nivea

Objavte produkty pre starostlivosť o telo NIVEA LUMINOUS630®

Telové olejové sérum LUMINOUS630®, 100 ml, 17,79 € 

Vysoko efektívne zloženie obsahuje patentovanú účinnú látku LUMINOUS630®, ktorá vyrovnáva tón pokožky a výrazne znižuje viditeľnosť pigmentových škvŕn a strií spôsobených tehotenstvom či hormonálnymi a váhovými zmenami. Pri pravidelnom používaní pomáha predchádzať tvorbe nových strií. Okamžite po aplikácii séra je pokožka po celých 48 hodín jemná a hladká. Prvé viditeľné výsledky sa potom dostavia po 2 týždňoch a ideálny stav dosiahnete po mesiaci pravidelného používania.

Potvrdenie účinnosti:

V roku 2022 sa zúčastnilo 172 žien štvortýždennej štúdie, počas ktorej testovali olejové sérum s Luminous630®. 97 % respondentiek potvrdilo, že majú záujem ho používať i naďalej, aby si udržali dosiahnuté výsledky.

Telový krém LUMINOUS630®, 200 ml, 16,09 € 

Ošetrujúce zloženie bude pokožku nielen rozmaznávať, ale prispeje k riešeniu strií a slnečných či pigmentových škvŕn. Vďaka patentovanej látke LUMINOUS630® zjednocuje tento telový krém farebný tón pokožky a redukuje viditeľnosť strií i pigmentových škvŕn už za 4 týždne pravidelného používania. Navyše pokožku okamžite intenzívne vyživí a hydratuje na dlhých 48 hodín.

Zdroj úvodnej fotky: Nivea

Luminous630

Zdroj: Nivea


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Andrea Hazuchová 17.03.24 06:59

AH
karma
-1.00

Rada vyskúšam na tmavé škvrny,zatial mi nepomohla iná kozmetika

  • 0
Odpovedať

Veronika Kupcová 20.03.24 08:07

VK
karma
105.00

Nivea má dobré výrobky, mňa zaujalo to telové sérum proti striám, viem že nezmiznú úplne ale je to to určite skvelý doplnok na starostlivosť o telo

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní