Túžiš po štíhlom páse? S TÝMITO módnymi trikmi ho dosiahneš na počkanie!

Túžiš po štíhlom páse? S TÝMITO módnymi trikmi ho dosiahneš na počkanie!
  • 25.01.2024
  • Michaela Kožáková

Každá z nás túži po bezchybnej postave, úzkom drieku a krásnych krivkách. A to najlešie ihneď, bez cvičenia a námahy. Síce sa vraví, že bez práce nie sú koláče, ale niekedy postačí pár trikov k tomu, aby ste vytvorili požadovaný efekt.

Chudnutie, cviky na brucho, cviky pre štíhly pás, cvičenie na štíhle telo, triky, ako schudnúť z brucha, najvhodnejšie cviky pre sexi pás, efektívne cvičenie a správne cviky pre štíhly pás či ďalšie cviky pre dokonalé brušné svaly a pás - ak nie ste úplne športový typ, nemáte čas cvičiť alebo vás to jednoducho nebaví, no túžite po štíhlom páse, vyskúšajte ho dosiahnuť oblečením. Ako rýchlo a efektívne zúžiť pás? Čo si na seba obliecť pre to, aby váš pás pôsobil štíhlo a čo, naopak, nenosiť?

Neprehliadni: Aké farby sa hodia k džínsom? Vyskúšaj tieto TOP kombinácie

Móda

Zdroj: PINTEREST/aufeminin.com

1. Módne triky pre štíhly pás - kombinácia čierny vrch a biely spodok

Obrátená farebná kombinácia je skvelou voľbou pre všetky ženy, ktoré sa rady alebo musia obliekať do čiernej a bielej. Miesto, kde sa čierny vrch stretáva s bielym spodkom, sa opticky zoštíhľuje.

Pamätajte, že táto metóda bude fungovať len vtedy, ak si na spodok oblečiete sukňu, šortky alebo nohavice s vysokým pásom.

Nohavice s vysokým pásom

Zdroj: PINTEREST/fashion.hr

2. Štíhly pás vďaka nohaviciam a sukniam s vysokým pásom

Krásny štíhly pás môžete dosiahnuť za pomoci oblečenia s vysokým pásom. Ide o efektívny spôsob, ako vizuálne zmenšiť pás. Vďaka akcentu vytvorenému vyšším pásom pôsobí driek užšie a približuje siluetu k typu tela presýpacích hodín. Navyše nohavice alebo sukne s vyšším pásom predĺžia i nohy.

Šaty s výstrihom V

Zdroj: PINTEREST/whowhatwear.com

3. Ako dosiahnuť štíhly pás? Noste výstrih do V

Výstrihy do V na šatách, blúzkach a topoch sú skvelé pre dievčatá, dámy a ženy, ktoré majú pekné prsia, no pás nie je taký úzky, ako by si predstavovali. Výstrih do V odvádza pozornosť od pása, posúva ho k hrudníku a pás opticky stenšuje.

Zaujme Ťa: VIDEO: 6 tipov na ľahšie rozčesávanie vlasov po umytí – bez bolesti a trhania vlasov!

Biele zavinovacie šaty

Zdroj: PINTEREST/Aphrodite

4. Ako zúžiť pás? Oblečte si zavinovacie šaty

Zavinovacíe šaty dokážu dokonale skryť väčšie bruško, ak nemáte práve ploché brucho. Diagonálna línia vytvorená šatami okrem vizuálneho maskovania objemu aj redukuje pás. Ak ešte žiadne zavinovacie šaty vo svojom šatníku nemáte, mali by ste to určite napraviť.

Šaty s výrezmi

Zdroj: PINTEREST/lillyskloset.net

5. Šaty s výrezmi v páse

Módni dizajnéri a návrhári prichádzajú okrem najnovších trendov aj s efektívnymi spôsobmi, ako svoju postavu vizuálne upraviť. Jedným z nich sú výrezy v páse či rebrách na oblečení. Ide o skvelý spôsob, ako túto partiu zoštíhliť a urobiť ju elegantnejšou. Ak sa chystáte na ples, večierok či inú slávnostnú udalosť, určite stavte na módny kúsok s výrezmi.

Pruhované šaty

Zdroj: PINTEREST/popsugar.com

6. Ako získať ploché brucho a dokonalý pás? Vsaďte na pruhy

Ak chcete zdôrazniť pás a skryť brucho, pomôže pruhovaná potlač. Vertikálne, zvislé prúžky (opticky vás predĺžia) alebo uhlopriečne - pruhy na bruchu a páse vytvárajú ilúziu štíhlosti. Môžete zvoliť rôzne farebné kombinácie a šírky pásov, je len na vás, čo preferujete.

Zúženie pásu pomocou opasku

Zdroj: PINTEREST/thestreetmuse.it

7. Opasok

Ďalším spôsobom, ako dosiahnuť krásny štíhly pás rýchlo a efektívne je použiť opasok. Tento módny doplnok noste tak, že ho umiestnite na najužšiu časť trupu, nie centimeter nad alebo pod. Vybočením z tohto pravidla získate opačný efekt - zväčšený pás a žiadne krivky.

Pozri aj: Rozlúčte sa s džínsami a stavte na nový trend roku 2024 - biele midi sukne

Oblečenie zoširujúce pás

Zdroj: PINTEREST/fashionista.com

Tipy a triky, ktoré vám zaručia úzky pás

  • Vzdajte sa oblečenia rovného strihu. Šaty, bundy, blúzky, ktoré majú rovný strih skrývajú pás a robia hornú časť postavy obdĺžnikovou.
  • Nenoste košele a tričká len tak na voľno. Najlepší spôsob, ako zúžiť alebo zdôrazniť krivky, je zastrčiť blúzku do nohavíc alebo sukne. To isté platí pre košele, ktoré sa dajú tiež módne uviazať pod prsiami.
  • Namiesto niekoľkých vrstiev hrubého oblečenia voľte teplý sveter a kabát, ktoré vám preukážu tú istú službu - udržia vás v teple počas studených dní. Tip: Oblečte si svetrové šaty, ktoré doplníte vkusným opaskom.
  • Ak túžite opticky vytvoriť ilúziu úzkeho pásu a skryť brucho, vyberajte si oblečenie z hrubej bavlny, denimu, ľanu. Ľahký satén alebo hodváb zdôrazní všetky nedostatky a pridá objem.

INŠPIRUJTE SA: Módne triky, ako dosiahnuť štíhly pás

Šaty v krémovej farbe

Zdroj: PINTEREST/closermag.fr

Šaty s výstrihom do V

Zdroj: PINTEREST/SKY.

Ako dosiahnuť štíhly pás

Zdroj: PINTEREST/glamourmagazine.co.uk

Ako zúžiť pás

Zdroj: PINTEREST/glamour.com

Šaty s opaskom

Zdroj: PINTEREST/artbecomesyou.com

Sukňa s vysokým pásom

Zdroj: PINTEREST/glamour.com

zavinovacie šaty

Zdroj: PINTEREST/vogue.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní