Rozlúčte sa s džínsami a stavte na nový trend roku 2024 - biele midi sukne

Rozlúčte sa s džínsami a stavte na nový trend roku 2024 - biele midi sukne
  • 13.11.2023
  • Michaela Kožáková

Sukne sú obľúbeným módnym kúskom každej ženy. Letné sukne, krátke sukne, dlhé sukne, maxi sukňa, ľanové sukne, džínsové sukne na každodenné nosenie, elegantné kúsky alebo tie športové - každá z nás sa určite môže pochváliť poriadnou zásobou tohto nestarnúceho kúska oblečenia.

Zatiaľ čo ultra krátke sukne v posledných sezónach prevládajú na prehliadkových mólach, kolekciách a vo výkladoch takmer všetkých značiek, zdá sa, že túžby módnych nadšencov sa s blížiacim rokom 2024 menia. Biela midi sukňa, ktorú bolo možné už teraz zahliadnuť v uliciach New Yorku, ako aj Paríža, je ideálna na povzdvihnutie športového oblečenia, doplnenie monochromatického vzhľadu, ale i na získanie obdivuhodných pohľadov počas vianočného firemného večierku či inej oficiálnej udalosti.

Zabudnite na ľudovú pieseň Sedemdesiat sukieň mala a radšej to množstvo sukieň, ktoré vlastníte, vymeňte za jednu alebo dve vkusné midi biele sukne.

Prečo by nemal tento horúci trend roku 2024 chýbať ani vo vašom šatníku? Ako tento módny hit kombinovať?

Neprehliadni: Módne kúsky na jeseň 2023, ktoré skombinuješ na každú príležitosť

Krátke biele sukne, dlhé biele sukne - trendom sú midi

Midi biele sukne berú módu doslova útokom. Značky ako Ferragamo, Jil Sander, Christian Vierig či Mango predstavili vo svojich kolekciách pre jeseň/zima 2023/2024 a jar/leto 2024 skutočne pôvabne biele midi sukne. Ich všestrannosť a štýlovosť si ihneď obľúbili i celebrity a známe tváre, ale aj všetci milovníci módy.

Biele midi sukne síce nie sú žiadnou novinkou, ale práve v budúcom roku sa podľa odborníkov v oblasti módy stanú must have kúskom, ktorý si určite zamilujete aj vy.

Ako vybrať midi biele sukne?

Biela dámska sukňa v dĺžke midi sa hodí nielen skoro na každú príležitosť, ale aj každej žene či slečne. Či už máte nad 50 alebo nejaké to kilo navyše, správne vybraná biela midi sukňa je jednoducho povinnou výbavou každého ženského šatníka. Rafinová dĺžka sukne skryje to čo treba, zatiaľ čo priliehavejšie modely zvýraznia krivky na potrebných miestach.

Vyberať si môžete i z rôznych materiálov, od saténu cez džínsovinu až po pleteniny. I materiál či látka sukne totiž dokáže ovplyvniť výsledný efekt vášho vzhľadu.

Ako vybrať správnu veľkosť sukne?

Najlepšie je, ak si sukňu vyskúšate, prejdete sa v nej, skúsite si v nej sadnúť. Správna veľkosť sukne závisí od toho, ako sa v nej cítite vy. Nemala by vás nikde tlačiť, ťahať, mali by ste sa cítiť pohodlne a sebavedomo.

Ak plánujete tento módny kúsok nosiť dlhšie alebo pravidelnejšie, nekupujte si lacné sukne, ktoré sú produktom fast fashion. Investujte nejaké to euro navyše a zaobstarajte si kvalitný kúsok. To platí aj v prípade, ak nechcete, aby každá druhá žena na ulici mala presne takú istú sukňu ako vy. Preto radšej stavte na iné, drahšie, nie na najpredávanejšie midi biele sukne.

Pozri aj: Kde nájdeš najštýlovejšie kabelky pre túto jeseň? My vieme!

Sukňa

Zdroj: PINTEREST/refinery29.com

Ako nosiť bielu sukňu v midi dĺžke?

Biela sukňa v dĺžke midi je ľahko kombinovateľná, univerzálna a všestranná. Ak ste skôr športový typ, spárujte bielu sukňu s obľúbenou mikinou, štýlovými teniskami alebo chelsea čižmami. Svoj vzhľad doplňte o kabelku do ruky alebo väčšiu shopper kabelku.

Spoločenská midi sukňa sa skvele hodí na firemný večierok, večeru v meste, ale i príjemný brunch. Obliecť si k nej môžete pletený sveter neutrálnej, ale i výraznejšej farby, kotníkové čižmy na miernom podpätku alebo mokasíny.

Ak sa chystáte na večierok, párty alebo inú oficiálnejšiu udalosť a túžite po elegantnom vzhľade, stavte na jemnú saténovú midi sukňu, voľnejšiu blúzku, lodičky a clutch kabelku. Cez blúzku si môžete prehodiť vkusné sako.

I džínsové midi sukne odtieňov bielej farby sú horúcim trendom, v ktorom sa môžete predviesť cez zimu, ale i počas jarných dní. Biela džínsová sukňa sa perfekne hodí napríklad k pásikavému svetru či k bielemu tričku a kardigánu.

Rôzne štýly bielej sukne zahŕňajú i rôzne druhy materiálov. Na zimu si určite zaobstarajte mäkké pletené biele sukne, ktoré vás nielen zahrejú, ale takisto vám dodajú šmrnc a štýl.

INŠPIRUJTE SA: Midi biele sukne

Vkusná dámska biela sukňa

Sukňa

Zdroj: PINTEREST/thetrendspotter.net

Midi biela sukňa skombinovaná s čiernym oversized sakom

Sukňa

Zdroj: PINTEREST/elle.com

Biela sukňa na každodenné nosenie

Sukňa

Zdroj: PINTEREST/thezoereport.com

Biela letná sukňa so skladaním

Sukňa

Zdroj: PINTEREST/glamour.com

Biela elegantná sukňa

Sukňa

Zdroj: PINTEREST/fashionjackson.com

Biela džínsová sukňa v dĺžke midi

Sukňa

Zdroj: PINTEREST/Jhulyana Ferreira

Pletená midi sukňa v bielej farbe

Sukňa

Zdroj: PINTEREST/beginningboutique.com

Biela spoločenská sukňa v midi dĺžke

Sukňa

Zdroj: PINTEREST/eonline.com

Zdroj foto: úvodná koláž: PINTEREST/fashionista.com, PINTEREST/chicpursuit.com, PINTEREST/whowhatwear.co.uk
 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Alena Kmecová 18.12.23 11:25

karma
-1.00

Nemám, ale vyzerá to výborne.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní