VIDEOTEST: Vankúš Sleep&Glow Omnia proti spánkovým vráskam

VIDEOTEST: Vankúš Sleep&Glow Omnia proti spánkovým vráskam

Mnohí by povedali, že vrásky skrátka patria k vyššiemu veku. Samozrejme, to nemožno úplne poprieť. Avšak, rozvoj vrások na druhú stranu rozhodne nesúvisí len so zvyšujúcim sa vekom. Myslíte si, že za vrásky je zodpovedné výhradne starnutie? Nuž, v tomto prípade vás musíme vyviesť z omylu. 

Čo ak vám povieme, že iba zhruba 20 % starnutia a jeho prejavov súvisí s genetickými faktormi a prirodzenými procesmi nášho tela, ktoré vznikajú v priebehu starnutia? Zvyšok je vo veľkej miere ovplyvnený rôznorodými vnútornými a vonkajšími faktormi, ktoré sú neraz do veľkej miery ovplyvniteľné.

Záleží aj na tom, ako sa stravujeme, aký je náš pitný režim, či pijeme alkohol a fajčíme, v akej miere sa venujeme fyzickým aktivitám, v akom prostredí žijeme, ako sa staráme o pokožku tela a na ďalších mnohých činiteľoch. 

V akej polohe spíte?

Možno vás to prekvapí, no aj to, v akej polohe spíme, môže zohrávať istú rolu. Ak spíte na chrbte, vznik vrások zvlášť nepodporujete. No ak máte pri spánku na boku zaborenú do vankúša celú polovicu tváre, tak si takto podporujete vznik vrások, ktoré sú často nazývané aj spánkové vrásky. Navyše to môže spôsobovať aj otlačenia, ranné opuchy či padanie mihalníc.

V novej videorecenzii sa pozrieme na pomocníka, ktorý má venované problémy eliminovať. V redakcii sme otestovali vankúš Sleep&Glow OmniaVo videu sa pozrieme na to, ako takýto špeciálne tvarovaný vankúš funguje a ako sa osvedčil v praxi.

Pozri aj: ​Ako spánková poloha ovplyvňuje vznik vrások? Táto poloha na spanie je k našej kráse najšetrnejšia!

Vankúš Sleep&Glow Omnia proti spánkovým vráskam

Vankúš Sleep&Glow Omnia je určený pre spánok na chrbte aj boku, pričom je zameraný na prevenciu známok starnutia vznikajúcich počas spánku. Bol vyvinutý v spolupráci s odborníkmi na kozmetiku, ortopédmi aj špecialistami na spánok. Vankúš vďaka svojmu tvaru podporuje mladistvejší vzhľad pleti, zmierňuje vznik ranných opuchov a zaisťuje aj anatomicky správnu polohu tela počas spánku. 

Zabezpečuje dokonalé pohodlie pri spánku. Jeho ergonomický 3D dizajn minimalizuje stláčanie a krčenie pokožky počas spánku, a to aj pri spánku na boku. Dokonca eliminuje stláčanie predĺžených mihalníc a predlžuje tak ich životnosť. 

Obsahuje prídavnú penovú vložku, vďaka ktorej si možno nastaviť výšku vankúša podľa vlastných preferencií. K vankúšu prislúcha návliečka zo 100 % tencel materiálu (prírodné eukalyptové vlákno). Viac sa o vankúši dozviete vo videu. Ak máte nejaké otázky, pokojne ich zanechajte v komentároch. Želáme príjemné sledovanie. 

ZĽAVOVÉ KÓDY na vankúš OMNIA

• ​15 % zľava platí do 31.12.2023 s kódom Kamzakrasou15

• ​10 % zľava platí od 1.1.2024 s kódom Kamzakrasou10

Omnia sleep and glow pillow recenzia

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

- Anketa

VEDEL/A SI O TOM, ŽE AJ SPÁNOK NA BOKU MÔŽE PODPORIŤ VZNIK VRÁSOK?

Odpovedalo 23 ľudí  

Áno, preto sa snažím spať na chrbte.
61%
Niečo som o tom už počul/a.
9%
Nie, to som vôbec netušil/a.
30%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Darina Božiková 19.03.24 13:45

DB
karma
114.00

spanie na ergonomickom vankúši okrem zabraňovaniu vzniku vrások , chráni aj našu krčnú chrbticu.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní