Táto žena má po 50-tke? Jennifer Garner odhalila svoju rýchlu beauty rutinu

Táto žena má po 50-tke? Jennifer Garner odhalila svoju rýchlu beauty rutinu

Aký film vám napadne ako prvý, keď sa povie meno Jennifer Garner? Je to napríklad superhrdinský film Daredevil: Obhajca nevinných, v ktorom si zahrala nebojácnu bojovníčku Elektru a v ktorom, mimochodom, hrala so svojím budúcim manželom, teraz už bývalým, hercom Benom Affleckom?

Alebo si skôr spomeniete na milú romantickú komédiu Cez noc tridsiatničkou, v ktorej sa jej tínedžerská postava stala cez noc dospelou ženou? A možno vám príde na um aj vianočná novinka od Netflixu – film Rodinná rošáda. Je to príjemná rodinná komédia, ktorá určite stojí za pozretie. 

Túto americkú herečku sme mohli vidieť v naozaj mnohých príjemných filmoch. Dokonca je držiteľkou Zlatého glóbusu za rolu v seriáli Alias. Jennifer je však nielen talentovanou herečkou, ale aj krásnou ženou. O tom niet pochýb. Povedali by ste však, že táto žena tento rok v apríli oslávila svoje 51. narodeniny?

Krásna herečka ukázala svoju každodennú rýchlu beauty rutinu

Áno, Jennifer Garner má už vyše rok a pol po 50-tke. Na svoj vek však rozhodne nevyzerá, skôr by jej človek pri pohľade na ňu tipoval aj o desať rokov menej. Obľúbená herečka pre Vogue odhalila svoju rýchlu každodennú beauty rutinu, ktorá zahŕňa starostlivosť o pleť aj každodenný make-up a úpravu vlasov, vďaka ktorej vyzerá vždy krásne a upravene.

Herečka vo videu prezradila, že v mladosti trpela hormonálnym akné, preto si vždy dávala záležať na skincare, teda starostlivosti o pleť. K jej beauty trikom, vďaka ktorým si udržiava svoj mladistvý vzhľad, zaraďuje napríklad používanie kyseliny hyalurónovej, pravidelnú exfoliáciu či aplikáciu SPF a nezabúda ani starostlivosť o očné okolie, ktoré dokáže rýchlo prezradiť vek. 

Pre každodenný make-up si vystačí s krycím krémom, bronzerom, lícenkou, ceruzkou na obočie, hnedou maskarou a jemným rúžom. A musíme uznať, že vyzerá fantasticky a takéto jemné líčenie jej veľmi pristane. Na jej celú beauty rutinu sa môžete pozrieť v nasledujúcom videu. Čo poviete, vyzerá podľa vás Jennifer Garner na päťdesiatničku? 

- Anketa

AKÝ VEK BY STE TIPOVALI HEREČKE JENNIFER GARNER?

Odpovedalo 35 ľudí  

Vyzerá rozhodne pod 40!
66%
Tipoval/a by som jej krátko po 40-tke.
31%
Myslím, že vyzerá na vek medzi 40 a 50, no skôr bližšie k 50-tke.
3%
Podľa mňa vyzerá, že už 50-tku oslávila.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní