Najprísnejší rodičia v Hollywoode: Ktoré známe tváre si dávajú záležať na výchove svojich detí?

Najprísnejší rodičia v Hollywoode: Ktoré známe tváre si dávajú záležať na výchove svojich detí?
  • 22.05.2023
  • Michaela Kožáková

Pamätáte sa, ako ste dostali výprask alebo týždenný zákaz ísť von s kamarátmi za štvorku z geometrie? Pre dnešné deti je najväčším trestom, ak im vezmete mobilný telefón. 

Niekedy sa zdá, že rodičovstvo je neustálym balansovaním v snahe nájsť správnu kombináciu presadzovania pravidiel a hraníc a zároveň zabezpečiť, aby deti mali dostatok slobody na to, aby boli deťmi. 

Všetci chceme, aby z našich detí vyrástli dobrí a slušní ľudia a aby si užili detstvo bez toho, aby boli neustále pripútaní k smartfónom a sociálnym sieťam

Určite sa aj vy často zamýšľate nad tým, ako vychovávať dieťa, ako byť dobrým rodičom, autoritou a zároveň priateľom. Niekedy však láska k dieťaťu je tak silná, že zo svojich detí nakoniec vychováme rozmaznané, nesamostatné osoby, ktoré sú odkázané na pomoc svojich rodičov. 

Existuje množstvo príručiek, kníh, internetových stránok s radami, ako vychovávať svoje deti. Každé dieťa je však iné a vy ho poznáte najlepšie a viete, čo na neho platí. 

Neprehliadni: Najstarší otcovia v Hollywoode: Neuveríš v akom veku mali deti!

Pravdepodobne v našich rodinách nepovažujeme pomáhanie v domácnosti či ovládanie základných pravidiel slušnosti za prísnu, sparťanskú výchovu. V medziach Hollywoodu asi nie je u detí samozrejmé poďakovať a poprosiť. Mnohé z nich vyrastajú pod žiariacou hviezdou svojich slávnych rodičov a majú všetko, po čom ich rozmarné detské srdce zatúži. 

Avšak, nie všetky celebrity vedú svoje deti k blahobytu a jednoduchému, zábavnému životu, kde nemusia ani prstom pohnúť, pretože ich mama alebo otec sú slávni. Asi budete prekvapení, ale niektoré speváčky, známe televízne tváre či herečky môžu byť príkladom i pre nás. Poďte sa s nami pozrieť na zopár prísnych rodičov, ktorí si dávajú na výchove svojich detí záležať.

Garner

Zdroj: INSTAGRAM/jennifer.garner

Jennifer Garner

Pôvabná herečka Jennifer Garner, ktorá má s bývalým manželom Benom Affleckom tri deti, sa javí ako bežná celebritná mamička. V oblasti stravy je však veľmi prísna.

U Garnerovcoch totiž nenájdete žiadne nezdravé jedlo. Zakázané sú sladkosti, aj fast food. Jennifer svojim deťom vždy dopraje pestrú stravu plnú vitamínov a prospešných látok. 

Victoria

Zdroj: INSTAGRAM/victoriabeckham

Victoria Beckham

Bývalá Spice Girls Victoria Beckham priznala, že svoje deti vychováva prísne. So svojim manželom, bývalým futbalistom, Davidom Beckhamom si dali záležať na tom, aby ich ratolesti neboli rozmaznanými celebritnými detičkami.

Sama Victoria, ktorá je dnes úspešnou módnou návrhárkou, tvrdí, že jej deti majú dobré spôsoby, vedia sa slušne správať a vždy poďakovať.

Jennifer Lopez

Zdroj: INSTAGRAM/jlo

Jennifer Lopez

Dvojičky Jennifer Lopez – Emme a Max, ktoré má so svojím bývalým manželom Marcom Anthonym, si musia zaslúžiť víkendovú zábavu v podobe médií. 

Podľa speváčky počas týždňa nemôžu používať svoje iPady alebo čokoľvek iné, pretože sa musia venovať výlučne školským povinnostiam. Ak sú dobrí v škole, tak potom cez víkend môžu hrať videohry.

Michelle

Zdroj: INSTAGRAM/barackobama

Michelle Obama

Michelle Obama je prísna mama. Tvrdí to jej vlastná matka. V rozhovore pre americký časopis People povedala, že Milia a Sasha umývajú riad, upratujú a pomáhajú pri ďalších domácich prácach. 

Bývalá prvá dáma USA, právnička a autorka Michelle, svoje deti nadovšetko miluje a chce, aby z nich vyrástli sebestačné, slušne vychované osoby. 

Eva Longoria

Zdroj: INSTAGRAM/evalongoria

Eva Longoria

Eva Longoria nedávno odhalila, že je prísna a tvrdá mama. 48-ročná herečka s hrdosťou prezradila, že so svojím synom majú naučenú rutinu a zopár pravidiel.

Eva určila presný čas spánku, kedy má jej syn dovolené hrať sa na iPade a kedy a koľko môže zjesť sladkostí. 

Pozri aj: Bruce Willis sa teší z prvého vnúčatka. Jeho najstaršia dcéra zverejnila krásnu foto!

Sarah Michelle Gellar

Zdroj: INSTAGRAM/sarahmgellar

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar, ktorá má dve deti s manželom Freddiem Prinzeom Jr., je mimoriadne náročná na pravidlá týkajúce výchovy.

Ich deti nemajú účty na sociálnych sieťach a takisto čas trávený na telefóne alebo pred televízorom majú prísne vymedzený. Seriálová Buffy, premožiteľka upírov, chce zo svojich detí vychovať zdvorilé, empatické a vzdelané osoby.

Nicole

Zdroj: INSTAGRAM/nicolekidman

Nicole Kidman

Herečka Nicole Kidman je prísna mama, pokiaľ ide o vymedzenie času pred obrazovkou a prístupu na sociálne siete pri jej dvoch najmladších dcérach.

Pre časopis Vanity Fair sa vyjadrila: „Moje deti nemajú telefón a nedovolím im mať ani Instagram."

Zdroj foto: úvodná koláž - INSTAGRAM/sarahmgellar, INSTAGRAM/victoriabeckham, INSRAGRAM/michelleobama

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní