Exmanžel Jennifer Lopez to skúša štvrtýkrát. Marc Anthony sa znova oženil a má prekvapenie

Exmanžel Jennifer Lopez to skúša štvrtýkrát. Marc Anthony sa znova oženil a má prekvapenie

Keď to nevyjde na prvýkrát, treba skúšať opäť. Tohto pravidla sa drží aj americký spevák a skladateľ pôvodom z Portorika Marc Anthony. Kým u nás nepatrí k populárnejším a vyhľadávanejším spevákom, celosvetovo ho možno zaradiť k popredným umelcom latinoamerickej hudby. V našich končinách je spevák častokrát známy najmä ako exmanžel slávnej speváčky Jennifer Lopez, s ktorou bol ženatý 10 rokov. Ich manželstvo sa oficiálne skončilo v roku 2014.

Marc Anthony (54) sa rozhodol skúsiť to s manželstvom opäť. Koncom januára sa oženil s mladou paraguajskou modelkou Nadiou Ferreirou (23). 

štvrtýkrát ženatý Marc Anthony

Zdroj: instagram.com/nadiatferreira

Štvrtýkrát v chomúte

Nadia Tamara Ferreira, paraguajská modelka a korunovaná Miss Universe Paraguay 2021, však nie je len druhou manželkou Marca Anthonyho. Slávny spevák je v chomúte už štvrtýkrát. Zdá sa teda, že v láske až toľko šťastia doposiaľ nemal. Momentálne však po boku krásnej Nadie, s ktorou sa zasnúbil minulý rok, priam žiari.

Na svadbe v Miami sa objavili viaceré slávne mená, ako napríklad David a Victoria Beckham a Salma Hayek. Jennifer Lopez, ktorá je momentálne šťastne vydatá za herca Bena Afflecka, a dokonca ani jej a Anthonyho deti sa svadby údajne nezúčastnili. Krátke video z veľkého dňa Anthonyho a Nadie, ktoré zdieľali na Instagrame, si môžete pozrieť nižšie. 

svadba Marca Anthonyho

Zdroj: instagram.com/nadiatferreira

Nadia Ferreira

Zdroj: instagram.com/nadiatferreira

Fanúšikom prezradil radostnú novinu

Spevák a jeho nová manželka sa pred pár dňami na Instagrame podelili s fanúšikmi aj o ďalšiu radostnú novinu. Pár sa o niekoľko mesiacov dočká prvého dieťatka. Na sociálnu sieť pridali fotku modelkinho tehotenského bruška so slovami: „Najlepší valentínsky darček vôbec!!! Ďakujeme Bohu za toto veľké požehnanie v našich životoch.“

Pre Marca Anthonyho to bude už siedmy potomok. S partnerkou Debbie Rosado má dcéru Arianu a adoptovaného syna Chasea. Prvá manželka Dayanara Torres mu porodila dvoch synov, Cristiana a Ryana. Jeho druhou ženou bola Jennifer Lopez, s ktorou mal dvojičky Emme a Maximiliana. Tretie manželstvo so Shannon De Lima zostalo bezdetné.

Mladomanželom želáme veľa šťastia v manželstve a budúcej mamičke a dieťatku veľa zdravia!

manželka Marca Anthonyho

Zdroj: instagram.com/marcanthony

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/marcanthony


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní