Jazyk lásky podľa zmenenia zverokruhu: Gestá, darčeky či objatia? Čo oceníš najviac?

Jazyk lásky podľa zmenenia zverokruhu: Gestá, darčeky či objatia? Čo oceníš najviac?

Každý z nás používa iné romantické gestá a jazyk lásky. Vedeli ste o tom, že existuje celkovo 5 jazykov lásky? Niekto najviac ocení fyzický kontakt, skutky a činy, iní skôr darčeky, spoločne strávený čas alebo slovné povzbudenie.

Poznanie jazyka lásky vám môže pomôcť v určení toho, čo váš partner alebo partnerka dokáže oceniť najviac. Dokonca sa môžete obrátiť aj na hviezdy, ktoré vám rovnako dokážu byť nápomocné pri výbere toho najlepšieho darčeka. Aký jazyk lásky „používa“ vaše znamenie horoskopu?

Pozri aj: LOJALITA podľa znamenia horoskopu: 3 znamenia, ktoré nikdy nezradia!

BARAN – slová ocenenia, uistenia, potvrdenia

Keď je Baran zamilovaný, nebojí sa to dať najavo. Avšak, pokiaľ ide o prejav lásky, toto znamenie svoju náklonnosť preukazuje darčekmi v podobe romantických odkazov na lístočkoch. Slová sú pre toto znamenie mocné a tak ich spája s prejavom lásky k iným.

BÝK – materiálne darčeky

Znamenie horoskopu Býk je známe tým, že je tvrdohlavé, a to aj v partnerskom vzťahu. Na druhej strane je toto zemské znamenie známe aj svojou tajnou a milou stránkou – miluje romantiku. Pokiaľ teda ide o výročie, narodeniny či meniny, alebo ak chce svoju polovičku potešiť, tak volí predovšetkým materiálne darčeky. Vedzte, že sú štýlové a Býk na nich nikdy nešetrí. Dávanie darčekov je vaším jazykom lásky.

BLÍŽENCI – slovné uznanie

Mimoriadne spoločenské znamenie má tendenciu vo vzťahu prejavovať zvedavosť a hravosť. Komunikácia je pre toto znamenie zverokruhu tým najlepším a dalo by sa povedať, že aj kľúčovým spôsobom, ako nadviazať kontakt s ostatnými. Keď ste zamilovaní, strávite hodiny odhaľovaním svojich najvnútornejších myšlienok, snov a cieľov. Vďaka tomu sú vaším jazykom lásky slová. Najradšej komunikujete, posielate textové správy a vediete diskusie s partnerom, a to o všetkom!

RAK – skutky a činy

Rak je to znamenie, ktoré spočiatku drží akékoľvek emócie na uzde. Až časom, keď sa niekomu otvorí, tak ukáže aj svoju najcitlivejšiu a najstarostlivejšiu stránku. Prirodzeným jazykom lásky tohto znamenia je starostlivosť a uspokojovanie všetkých vašich potrieb. Rak svoju lásku prejavuje činmi a skutkami, ktoré sú omnoho viac, ako hmotné darčeky. Na prvé miesto tiež kladie iných, a to na úkor seba a svojich túžob.

LEV – čas

Lev robí všetko vo veľkom. Ak sa zamiluje, nebojí sa to povedať celému svetu a rovnako sa pochváliť aj medzi svojimi priateľmi či rodinou. Je to znamenie, ktoré je zvyknuté byť v centre pozornosti a o pozornosť sa rado podelí, ak sa zamiluje. Svoju lásku prejavuje milými a romantickými textovými správami. Čas s vami bude najradšej tráviť na zábavnom rande.

PANNA – fyzické dotyky

Panny možno majú povesť prísnych perfekcionistov, ale pokiaľ ide o milostný život, nemajú problém dať najavo svoje city, a to prostredníctvom vonkajších gest lásky. Jemné dotyky namiesto slov sú niekedy oveľa viac než čokoľvek iné.

Neprehliadni: Najväčšia TÚŽBA podľa znamenia horoskopu: Sedí to na teba úplne presne?

VÁHY – hmotné darčeky

Vládne vám zasnená Venuša – planéta romantiky, preto vernosť a rešpekt vám vo vzťahu nie je cudzí. Vaša láska je hmatateľná a často sa prejavuje premyslenými darčekmi. Vďaka tomu je dávanie a prijímanie darčekov ideálnym spôsobom, ako si môžete a aj vyjadrujete s partnerom oddanosť.

ŠKORPIÓN – dotyky

Aj keď Škorpión pôsobí záhadným dojmom, je to vodné znamenie so skrytou jemnou stránkou. Keď sa rozhodnete niekoho pustiť k sebe, ste známi svojou intenzívnou vášňou. Fyzické spojenie je pre vás nielen tým, čo udržiava iskru vo vašom vzťahu, ale je to aj kľúčový spôsob, ako prejavujete intimitu – ste známi aj najsilnejším sexuálnym apetítom.

STRELEC – čas

Pokiaľ ide o vzťahy, Strelec je tak trochu nekonvenčnejší. Je to nezávislé znamenie, no ak sa rozhodne objavovať svet spolu s vami, vedzte, že je to len kvôli láske, ktorú k vám cíti. Toto znamenie ako prejav lásky používa čas. Čas, ktorý strávi vo vašej blízkosti nech sa nachádzate kdekoľvek na svete.

KOZOROŽEC – skutky

Kozorožec vyjadruje lásku tým, že je svojmu partnerovi oporou. Aj keď možno nie ste takí veľkí fanúšikovia verejných prejavov náklonnosti, budete sa snažiť dať svojej polovičke to, čo potrebuje. Keďže ste praktické a seriózne zemské znamenie, ceníte si také veci, ako sú raňajky do postele či pomoc s vyplnením tlačiva. Tieto gestá nemusia vždy pôsobiť romanticky, ale vášmu partnerovi dajú najavo, že sa o neho staráte.

VODNÁR – čas

Čo je to čas? Vedzte, je to tá najcennejšia vec, ktorú máme. Aj keď toto znamenie nie je najromantickejšie, je neuveriteľne spoločenské a vždy s nabitým programom. Keď sa rozhodne usadiť, partnera zapája do svojho každodenného života. Má chuť robiť vo dvojici všetko – riešiť schôdzky alebo aj bežné nákupy.

RYBY – slová

Ryby sú jedným z najromantickejších znamení zverokruhu. A keďže ste aj jedným z najcitlivejších znamení, je pre vás ľahké prejaviť svoje emócie. A najlepšie vám to ide slovami. Ak mal váš partner ťažký deň, viete, že potrebuje utešiť a pripomenúť predchádzajúce úspechy. Dokonca svoju lásku môžete prejaviť aj romantickou básňou, ktorú vytvoríte.

Odporúčame: Najväčší manipulátor medzi znameniami zverokruhu: Na tieto 3 si daj pozor!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní