Bruce Willis sa teší z prvého vnúčatka. Jeho najstaršia dcéra zverejnila krásnu foto!

Bruce Willis sa teší z prvého vnúčatka. Jeho najstaršia dcéra zverejnila krásnu foto!

Je známe, že slávny herec Bruce Willis (68), akčný hrdina z filmov Smrtonosná pasca či Armageddon a mnohých ďalších, prežíva skutočne ťažké obdobie svojho života. Už je to viac než rok, čo jeho rodina svetu oznámila smutnú správu o jeho vážnom neliečiteľnom ochorení, ktoré postupne zhoršuje jeho zdravotný stav.

Herec trpí afáziou, čo je porucha komunikácie, ku ktorej dochádza v dôsledku poškodenia rečových centier v mozgu. Neskôr bola hercovi stanovená presnejšia diagnóza – frontotemporálna demencia, čo je zriedkavý typ demencie. Liek na ňu neexistuje. 

Naprieč ťažkým chvíľam je v živote známeho herca opäť dôvod na radosť. Ešte koncom minulého roka jeho najstaršia dcéra Rumer, ktorú má s bývalou manželkou herečkou Demi Moore (60), oznámila, že je v druhom stave. Herečka Rumer Glenn Willis (34) má svoj veľký deň už za sebou a z Brucea Willisa aj Demi Moore sú starí rodičia!

Pozri aj: Spevák Lionel Richie vydal svoju najmladšiu dcéru. Pozri sa na krásne Sofiine šaty!

dcéra Rumer Willis

Zdroj: instagram.com/rumerwillis

Willisovci privítali do rodiny dievčatko

Rumer sa s partnerom hudobníkom Derekom Richardom Thomasom pochválili s prírastkom do rodiny na svojich instagramových účtoch. Zverejnili fotografiu prvej dcérky, ktorá dostala meno Louetta Isley Thomas Willis. Rumer aj Derek k fotografii pripísali: „Si čisté kúzlo. Si viac ako sme kedy snívali.“  Dievčatko sa podľa slov Willisovej dcéry narodilo doma, a to ešte 18. apríla. 

Pod príspevkom gratulovali a želali všetko dobré mnohé známe osobnosti, vrátane herečiek Claire Holt, Hilary Duff, Jenny Dewan či Nikki Reed. Komentár pridala aj čerstvá babička Demi Moore:„Čistú lásku pre toto malé vtáčatko.“

Mamičke aj novorodeniatku želáme veľa zdravíčka!

Rumer a jej partner

Zdroj: instagram.com/rumerwillis

Rumer s Derekom

Zdroj: instagram.com/rumerwillis

Rumer Willis

Zdroj: instagram.com/rumerwillis

dcéra Brucea Willisa

Zdroj: instagram.com/rumerwillis

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagmra.com/rumerwillis


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 22:11

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 22:12

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní