Streetwear na každý deň – 5 trendy mužských outfitov

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo niekto vyzerá cool aj v na prvý pohľad jednoduchých kúskoch oblečenia? Odpoveď sa skrýva v streetwear štýle, ktorý aktuálne patrí k tým najdynamickejším módnym smerom. Poradíme vám, ako si vyskladať trendy streetwear outfity na každý deň.

Streetwear, to je zmes odvahy, kreativity a poriadnej dávky komfortu. A práve preto sa popularita tohto módneho štýlu neustále zvyšuje a zaplavuje ulice po celom svete. Streetwear sa totiž stal symbolom individuality a spôsobu sebavyjadrenia, pričom búra všetky konvencie a štandardy.

Inšpirácie:  Ako si tvoriť v živote hojnosť? Vedia nám pomôcť aj liečivé drahé kamene?

Streetwear móda pre každého trendy muža

Streetwear móda sa stala synonymom pre kombináciu urbanistických a ležérnych prvkov, ktoré dokonale pasujú potrebám moderného muža. Zároveň ide o veľmi variabilný smer, ktorý vám umožňuje popustiť uzdu svojej fantázii a skrz oblečenie vyjadriť svoju osobnosť.

Kedysi platilo, že v streetwear outfite ste mohli vyraziť iba do ulíc, no dnes je všetko inak. Napríklad v ponuke internetového obchodu Cropp nájdete stovky streetwear kúskov, s ktorými vytvoríte množstvo outfitov na každý deň a na rôzne príležitosti. Stačí si vybrať na https://www.cropp.com/sk/sk/.

Pokiaľ sa pýtate, po akých kúskoch by ste mali siahnuť, ak sa chcete obliecť do streetwear štýlu, jednoznačne stavte na mikiny, tričká, tenisky či džínsy. Ideálne sú nadrozmerné veľkosti, grafické potlače a denim.

Aktuálne však do sveta streetwear prichádza aj trend retro prvkov, ktoré sa kombinujú so športovým oblečením. Veľmi žiadané sú teda aj teplákové súpravy inšpirované 80. a 90. rokmi, ktoré moderným streetwear outfitom dodajú nádych nostalgie.

Pozri aj:  Puzdrová sukňa – ako ju kombinovať? Máme skvelé tipy a inšpirácie!

Streetwear pánsky outfit

Zdroj: cropp.com

Prvky, ktoré v mužskej streetwear móde nesmú chýbať

Veľmi populárne je do streetwear outfitov zakomponovať aj prvky pracovného oblečenia, teda rôzne bundy s vreckami, cargo nohavice či obuv s hrubou podrážkou. Tu sa prejavuje potreba funkčnosti, ktorá je skombinovaná so štýlovým urbanistickým prevedením.

Samozrejme, aj doplnky zohrávajú kľúčovú úlohu pri vytváraní trendy streetwear outfitov. Obľúbenou klasikou sú šiltovky, klobúky či pletené čiapky, ale tiež vám odporúčame staviť na rôzne batohy alebo ľadvinky.

Streetwear mužské oblečenie

Zdroj: cropp.com

5 trendy streetwear outfitov

1. Dávate prednosť jednoduchosti a čistým líniám? Tak v tom prípade si na seba dajte pánske klasické džínsy, ideálne v čiernej farbe. Doplňte ich oversize tričkom v neutrálnej farbe, siahnite primárne po hnedej, kaki, tmavomodrej či bordovej. Na nohy si obujte pohodlné športové tenisky, nebojte sa kúskov, ktoré majú výrazné logo. Celý outfit doplňte ľadvinkou.

2. Veľmi dobrým nápadom v rámci streetwear štýlu je vrstvenie, ktoré je nielen štýlové, ale aj praktické. Oblečte si na seba džínsové joggery, obyčajné biele tričko a kockovanú košeľu. Tú si môžete uviazať okolo pása, obliecť a nechať rozopnutú alebo si ju prehoďte cez plecia.

3. Ak hľadáte komfortný streetwear outfit, poďte do športových prvkov. Vyberte si jogger tepláky v tmavomodrej farbe a na vrch si vyberte kúsok z kategórie pánske mikiny s kapucňou. Čo tak sa odviazať a staviť na výraznú farbu či veľkú potlač?

4. Ďalší streetwear outfit na každý deň vám pomôžu vytvoriť pánske tričká s potlačou, ktoré sú extrémne trendy. Skúste pohľadať také, ktoré je ako stvorené pre vás – či už vďaka obrázku, nápisu alebo kombinácii farieb. Ideálne je obliecť si k výraznému tričku s potlačou jednoduché džínsy a jednofarebné tenisky, outfit dolaďte šiltovkou.

5. Pýtate sa, ako do svojho streetwear outfitu pridať retro nádych? Skombinujte Pánske mikiny Cropp so širokými džínsami, šiltovkou a plátennými teniskami. Ideálna mikina bude taká, ktorej kapucňa a lemy rukávov budú v bielej farbe, zvyšok zas v čiernej.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE