Ako si tvoriť v živote hojnosť? Vedia nám pomôcť aj liečivé drahé kamene?

Asi každý z nás by si prial mať v živote dostatok všetkého. Ale ako to naozaj je? Naozaj zažívame nedostatok alebo máme len vysoké životné nároky a očakávania? Ako si do života pritiahnuť hojnosť a bohatstvo? Prečo je dôležité vnútorné prežívanie pocitu bohatstva a prosperity?

Tieto otázky si možno kladú celé generácie ľudí v každom kúte sveta.

Vytváranie hojnosti a bohatstva

Hojnosť je postoj mysle. Je to oveľa viac ako len mať plnú peňaženku.

Silný vnútorný pocit hojnosti otvára vašu myseľ nekonečným možnostiam. Hojnosť znamená viesť naozaj hlboko obohatený život a to na fyzickej, emocionálnej, duševnej aj duchovnej úrovni. Hojnosť a pocit hojnosti je vlastne založená na tom, že si vážite samých seba, svoj život - presne taký, aký momentálne je.

Ľudia často čakajú na dokonalosť - predstava o ideálnom živote "bude mi dobre a budem šťastný, až keď..." nás udržiava v akejsi prázdnote bytia.

Všetko bohatstvo, ktoré naozaj potrebujete na vytvorenie sveta plného hojnosti, máte vlastne už v sebe. Stačí tomu len uveriť a prijať to.

Pocit vlastnej vnútornej hodnoty je tým najväčším zdrojom. Vážte si samých seba za to, čo všetko ste dosiahli. Buďte k sebe láskaví, doprajte si a precíťte, že si krásny život naozaj zaslúžite. Verte, že dokážete manifestovať čokoľvek. Buďte štedrí k druhým, dôverujte, že hojnosť je tu pre všetkých. Týmto postojom vytvoríte vo svojom živote nikdy nekončiaci tok. Tok energie, možností, potenciálu. Svet hojnosti a bohatstva.

Pozri si aj: Objavte silu manifestácie (zákon príťažlivosti) pomocou magických kryštálov

Dôležité sú naše pozitívne vibrácie

Zdroj: Depositphotos

Dôležité sú naše pozitívne vibrácie

Nezabúdajte na to, že podobné priťahuje podobné. Existuje mnoho porekadiel našich predkov, ktoré nás na to upozorňujú. Napríklad "Vrana k vrane sadá", "Na pos..... aj záchod spadne" a iné. V náročných situáciách však naozaj môže byť ťažké ostať v dobrej viere a nastavení pozitívnej mysle.

Aké nastavenie je pre nás prospešné? Je dôležité si uvedomiť nasledovné:

  • Čo si naša myseľ dokáže predstaviť, to vie aj zrealizovať. Takže myslite pozitívne. Vizualizujte si, čo si prajete, nemyslite na to, čo nechcete a čo nemáte.
  • Čomu venujeme pozornosť, to vyživujeme a to rastie. Naša pozornosť a myšlienky dokážu náš život vyživovať rovnako ako pohár vody vyživí kvet.
  • Svoju vlastnú hodnotu merajte tým, kým ste, nie tým, čo vlastníte v materiálnom zmysle.
  • Robte to, čo vás baví a robí vás šťastnými.
  • Buďte vďační. Vďačnosť je silná energia, keď sme vďační aj za málo, môže k nám prísť viac.
  • Verte sebe a svojim snom.
  • Prijímajte a oceňujte drobné radosti každodenného života - spev vtákov, slnečný deň, dážď ako závlaha... Stačí sa len poobzerať.
  • Vyhnite sa pochybnostiam, pocitom viny, prokrastinácii, zbavte sa strachu a sebaľútosti. Napríklad si povedzte nahlas silným a odhodlaným hlasom - "Prepúšťam pochybnosti z môjho života. Ja verím a dôverujem."
  • Majte radosť z dávania, podeľte sa o hojnosť vo svojom živote. To zvyšuje naše pozitívne vibrácie.

Aké liečivé kryštály nám pomôžu?

Existujú drahé kamene - liečivé kryštály - ktoré dokážu byť nápomocné pri manifestácii prianí ako je prosperita a hojnosť v našom živote. Z celej škály liečivých kameňov sú niektoré doslova kryštály hojnosti, kryštály šťastia alebo obľúbený kameň prosperity a mnohé ďalšie. Niekedy je prospešná kombinácia kryštálov ako napríklad minerálov podľa znamenia s inými. Liečivé kamene môžu byť súčasťou každodenného života ako amulety a talizmany. Liečivý drahý kameň môžeme mať osadený v šperku alebo položený na pracovnom stole.

Medzi kryštály hojnosti priťahujúce finančnú hojnosť patrí napríklad citrín.

Bude ťa zaujímať: Ako dosiahnuť dôveru na pracovisku? Osvoj si týchto 9 princípov

Citrín

Zdroj: Depositphotos

Aký kryštál hojnosti je vhodný na získanie peňazí?

Citrín. Tento liečivý drahý kameň vás naučí, ako žiť v hojnosti, ukáže vám, čo je skutočná prosperita. Vďaka svojej iskrivej, radostnej energii je zvlášť prospešný na pritiahnutie hojnosti a bohatstva do života a na rozpustenie blokád tvorivosti.

Tento kameň plný entuziazmu v sebe nesie silu slnka - a ako aj iné slnečné kryštály dodáva energiu a stimuluje na všetkých úrovniach. Jeho jasná žltá farba je ako slnečný lúč. Používajte ho, ak potrebujete zvýšiť svoje sebavedomie. Vhodné je dať si ho do vrecka alebo nosiť v kabelke. Prinesie vám dostatok :)

Citrín je veľmi blahodarný kameň, je to forma kremeňa. Je nápomocný a povzbudzuje pri rozpoznávaní darov a pozitívneho z každej našej aj nepríjemnej skúsenosti. Vie byť nápomocný v situáciách, kedy potrebujeme nadobudnúť vhľad alebo dôveru, ale aj v situáciách, kedy nás brzdia pochybnosti alebo seba deštruktívne správanie.

Žiarivý slnečný kryštál - Citrín napomáha aktivovať našu sebadôveru, pomáha nám rozpoznať vlastnú hodnotu. Dokáže posilniť aj našu vášeň a túžbu. Prirodzene priťahuje silu. Citrín napomáha pritiahnuť hojnosť príležitostí, priateľstvá, dobré zdravie, a tiež vnútorné aj vonkajšie bohatstvo, posilňuje kreativitu. Je nápomocný pri manifestovaní nového domova, ideálnej práce alebo zvýšení platu.

Citrín povzbudzuje k tomu, aby sme sa vedeli podeliť s ostatnými a vnímali tak celkovú hojnosť života. Pomáha tiež podporovať vnútorný pokoj a emocionálnu rovnováhu. Je veľmi vhodný v situáciách, kedy sa snažíte o niečo už veľmi dlhú dobu a napriek tomu máte pocit, že sa vám nedarí. Napráva a vyrovnáva vyčerpanie základnej energie a pocitu nedostatku, pomáha znovu nadobudnúť nadšenie.

Citrín je ideálny kameň pre transformovanie energie a vyžarovanie pozitivity. Na posilnenie prosperity a získanie peňazí ho noste v kabelke, pri sebe ako amulety a talizmany, alebo ho majte uložený v pokladničke.

Odporúčame aj: Každý partnerský vzťah má svoje fázy. Poznáte ich všetky?

Náhrdelník z karneolu

Zdroj: Depositphotos

Kombinácia kryštálov alebo alternatívne liečivé kamene

Pokiaľ nemáte po ruke citrín, nápomocné vám vedia byť aj iné žlté kamene, či slnečné kryštály ako je topaz, karneol, nefrit alebo slnečný kameň. Pomáhajú nám udržať si radostný a optimistický pohľad na svet, môžeme ich považovať aj za kryštály šťastia.

Každopádne je dôležité naše nastavenie a postoj našej mysle. Čokoľvek nám pomôže vyladiť sa na tú správnu vibráciu energie prosperity a bohatstva, je prospešné a vítané. 

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE