VIDEO: Ako sa zbaviť dvojitej brady? Naučíme ťa 2 jednoduché cviky!

VIDEO: Ako sa zbaviť dvojitej brady? Naučíme ťa 2 jednoduché cviky!

Dvojitá brada predstavuje hlavne kozmetický problém, ktorý v prípade žien dokáže uškodiť i sebavedomiu. Nepekné záhyby totižto rýchlo zrušia sny o peknom, pevnom a štíhlom krku. S týmto problémom pritom bojuje nemalé množstvo žien, a to bez rozdielu ich váhy, typu postavy či veku. Dvojitá brada totiž nemusí hneď súvisieť s nadváhou a zároveň nemusí trápiť len staršie dámy. 

Môže potrápiť i mladšie ženy, a to dokonca i ženy so štíhlou alebo priemernou postavou. Aké teda môžu byť príčiny dvojitej brady? Tukové zásoby sa pod bradou môžu vytvárať napríklad aj vplyvom genetiky. Taktiež k vzniku problému prispieva rýchla strata váhy. Samozrejme, i starnutie zohráva veľkú rolu.

Zvyšujúcim sa vekom totižto dochádza k strate elasticity pokožky celého tela. I koža na krku vplyvom starnutia postupne ovísa. Je však možné nejako s touto chybičkou krásy bojovať? Dnes sa dvojitá brada dá účinne odstrániť aj počas menšieho chirurgického zákroku. Nepáči sa vám vidina skalpela? V tomto prípade sledujte naše nové video!

Pozri aj: ​Kapsička pastierska: Pomôže riešiť tieto zdravotné problémy!

Ako zabojovať s dvojitou bradou?

Veľmi nápomocné sú v prvom rade pravidelné masáže krčnej oblasti, a to najlepšie s nejakým prírodným prípravkom, ktorý obsahuje plno dôležitých látok a má pozitívny vplyv na pokožku tela. Odporučiť môžeme napríklad olej z pšeničných klíčkov, ktorý je perfektným pomocníkom pre starnúcu pleť.

Taktiež vplýva na redukciu prebytočného tuku. Vyskúšať môžete aj kakaové maslo, ktoré skvelo hydratuje a najmä podporuje pružnosť kože. Spomenúť môžeme aj jednu babskú radu. Na dvojitú bradu je vraj veľmi dobré pravidelné žutie žuvačky. Ide totiž o akýsi druh cviku, ktorý pomôže precvičiť svaly v danej oblasti.

A tým sa dostávame k tomu najdôležitejšiemu. Na boj s dvojitou bradou sú veľmi dobrým pomocníkom rozličné cviky. Tu však platí, že treba ich precvičovať pravidelne. Ak si totiž na ne spomeniete raz za čas, veľký účinok asi nepostrehnete. Dva jednoduché cviky vás naučíme vo videu!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní