Nie je to len o vajíčkach. Mixit predastavuje Veľ-koko-nočný kalendár, ktorý vám dodá pravú veľkonočnú atmosféru

Nie je to len o vajíčkach. Mixit predastavuje Veľ-koko-nočný kalendár, ktorý vám dodá pravú veľkonočnú atmosféru

Ukážte svoju kreativitu a vytvorte si košík plný zdravých pochúťok. Mixit predstavuje Veľ-koko-nočný kalendár v novom kabáte a úplne novú Veľ-koko-nočnú granolu.

Mixiťáci sa venovali aj sliepkam, takže ak vaša slepica nebola taká šikovná, nezúfajte. Ty od Mixit prinášajú nové príchute vajíčok v 5 rozmanitých chuťach pre všetkých gurmánov.

Odporúčame:  TIP na štýlové doplnky pre každú domácnosť. Jarné farby si zamilujete

Veľ-koko-nočný kalendár

Nemusíte otvárať len dvere pre svojich blízkych. Čo tak otvoriť každý deň okienko Veľ-koko-nočného kalendára? V každej farebne odlíšenej krabičke sa skrýva sladké prekvapenie, ktoré vám dodá energiu na všetky veľkonočné radovánky. Kalendár obsahuje 9 krabičiek s bohatou zásobou zdravých pochúťok. Spoznáte, ktorú krabičku otvoriť na Zelený štvrtok a ktorú si nechať na Bielu sobotu.

V kalendári nájdete obľúbené produkty ako Crème boule - Love Berry alebo farebné praclíky v čokoláde. Špeciálna veľkonočná výslužka sa skrýva v podobe Veľkonočnej Mixitky, vajíčok a Veľkonočného mixu. Na prednej strane kalendára vás čakajú vajíčka na ozdobu a vnútri samolepky, ktoré vašu kreativitu osloví.

Veľ-koko-nočný kalendár je dostupný za cenu 29,99 €. Obsahuje Veľ-koko-nočné vajíčka do vrecka, Ovocné Mixies - prírodné želé cukríky, Veľ-koko-nočnú kašu do vrecka, Chrumkavé jahody v čokoláde do vrecka, Veľ-koko-nočnú granolu do vrecka, Mixitku - Veľ-koko-nočnú, Chrumkavý Banán + Jahoda, Mixit praclíky do vrecúška - Hravý mix, Crème boule - Strawberry caramel, a Crème boule - Love Berry.

Odporúčame: Prečo by ste mali zaradiť medvedí cesnak do vášho jedálnička?

Veľ-koko-nočná granola

Na jar kvitne novinka za novinkou u Mixit, a tento rok si môžete vychutnať Veľ-koko-nočnú granolu s kokosovými chipsami v karameli, corn flakes, čokocrispies s matcha čajom a lyofilizovanými jahodami. Táto chrumkavá granola je skvelá aj samotná, no s jogurtom či mliekom ešte viac vynikne. Nezabudnite si urobiť zásoby pre celú rodinu, pretože po tejto granole sa budú všetci oblizovať prsty. Pre jednotlivcov je ideálna vo vrecúškach.

Veľ-koko-nočná granola je dostupná v balení 530 g za 8,99 € alebo vo vrecúškach 60 g za 1,49 €. Zloženie zahŕňa kokosové chipsy v karameli, čisté kokosové chipsy, corn flakes, čokocrispies - matcha, a lyofilizované jahody.

Veľ-koko-nočná granola

Zdroj: Mixit

Veľ-koko-nočné vajíčka

Pripravte sa na najsladšie veľkonočné prekvapenie od sliepok od Mixit. Tieto malé umelkyne prinášajú nové príchute vajíčok - čučoriedková, malinová, kokosová, kivi a marhuľová. Do každého vajíčka schovali chrumkavú mandľu, pretože v Mixit vedia, že veľkonočná radosť spočíva v prekvapeniach. Všetky vajíčka sú vyrobené bez palmového tuku, len z kvalitnej čokolády a pravého ovocia.

Veľ-koko-nočné vajíčka sú dostupné v balení 240 g za 8,49 € alebo vo vrecúškach 85 g za 2,99 €. Zloženie zahŕňa pražené mandle v bielej čokoláde, prášok z lyofilizovaných marhúľ, prášok z lyofilizovaného lesného ovocia (maliny, jahody, čučoriedky), prášok z lyofilizovaného kiwi, prášok z lyofilizovaných malín, kokos strúhaný, a ďalšie kvalitné ingrediencie.

Veľ-koko-nočné vajíčka

Zdroj: Mixit

Ešte vám nestačilo?

Radšej byť pripravený než prekvapený, a to platí dvojnásobne pri veľkonočnej výslužke. Mixit nezabudol ani na tradičnú veľkonočnú ponuku, ktorá zahŕňa Veľ-koko-nočné kaše, farebné praclíky a Veľ-koko-nočnú nádielku.

Aj šibači vytrúsením obľúbenej Mixitky oslnia pohľady. Kraslice možno už nikoho neprekvapia, no novinky od Mixit vyčaria úsmev na tvári každému. Preto nechajte nič na náhodu a celú veľkonočnú ponuku si pozrite už teraz na mixit.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Daniela Bieliková 18.03.24 20:25

DB
karma
117.00

Mixit ponúka samé dobroty...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní