TIP na štýlové doplnky pre každú domácnosť. Jarné farby si zamilujete

TIP na štýlové doplnky pre každú domácnosť. Jarné farby si zamilujete

S príchodom jarných mesiacov je ideálny čas aj pre refresh vašej domácnosti. Ak chcete svoj domov ozvláštniť, nemusí ísť o časovo či finančne náročné prerábky. Môžete siahnuť po sérii doplnkov, alebo štýlovej posteľnej súprave.

Tí, ktorí sa chystajú na väčšiu rekonštrukciou svojho domova, môžu svoju kúpeľnú premeniť na oázu pokoja.

Odporúčame:  Nový trend natáčania vlasov „na jednorožca“ – skúsiš to tiež?

Perfektne vyladené stolovanie

Hovorí sa, že láska ide cez žalúdok. Ak je to pravda, určite by ste nemali podceniť ani stolovanie, ktoré môže byť čerešničkou na torte každého spoločného obedu či večere. Exkluzívna gobelínová kolekcia bytového textilu s nádhernými kvetmi frézií vnesie do vášho domova osobitý štýl. Obrus vďaka hrubej látke krásne sedí na stole a nekrčí sa. Veľmi pevný a stálofarebný materiál zaručí, že vám všetko bude slúžiť mnoho rokov.

stolovanie od dedoma.sk

Zdroj: deDoma

Dostupné na www.dedoma.sk v cene 51,90 €

Pre pokojný spánok

S príchodom jarného počasia určite oceníte, ak svoju domácnosť doplníte o výrazné farby. Posteľné prádlo PATCHWORK s nevšednou potlačou v príjemnej kombinácii hnedých a svetlých tónov bude osobitou dekoráciou vašej spálne lákajúcou na spočinutie a zababušenie sa do perín.

Tieto obliečky sú vyrobené z hebkého brúseného mikrovlákna prémiovej kvality, majú jemný zamatový povrch, sú priedušné a príjemné na dotyk. Veľmi ľahko sa udržujú, sú vhodné aj pre alergikov a nemusia sa žehliť.

Posteľné prádlo PATCHWORK

Zdroj: deDoma

Dostupné na www.dedoma.sk v cene 42,90 €

Originálne spojenie kvetinového motívu

S čím ozvláštniť svoj jedálenský stôl? Krásna jedálenská súprava EYE, vyrobená z kvalitného glazovaného porcelánu v tradičnej českej porcelánke Thun, bude skutočnou ozdobou vášho stola. Neobyčajne tvarované taniere zaujmú na prvý pohľad a krásny kvetinový vzor navodí príjemnú atmosféru pri posedení s rodinou či priateľmi pri dobrom pokrme.

jedálenská súprava EYE

Zdroj: deDoma

Dostupné na www.dedoma.sk v cene 49,90 €

Doplnok pre každú gazdinku

Sada kvalitných kuchynských chňapiek s krásne farebnou kvetinovou potlačou bude nepostrádateľným pomocníkom a zároveň ozdobou vašej kuchyne. Chňapky sú opatrené pútkom na zavesenie. Jedna strana je potlačená, druhá strana jasne oranžová. Jediné čo k tomuto šikovnému doplnku potrebujete, bude dobrá nálada a chutný recept.

Kuchynské chňapky

Zdroj: deDoma

Dostupné na www.dedoma.sk v cene 49,90 €


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní