Nový trend natáčania vlasov „na jednorožca“ – skúsiš to tiež?

Nový trend natáčania vlasov „na jednorožca“ – skúsiš to tiež?

My ženy často túžime po tom, čo nemáme, alebo čo má druhá žena. Ako napríklad kučeravé ženy neraz túžia po rovnej hrive a ženy s úplne rovnými vlasmi bažia po nežných vlnách vo svojich vlasov. A potom jedny ženy neustále svoje vlásky žehlia a druhé natáčajú.

Dobrou správou je, že dnes je na takéto vlasové úpravy možné použiť už najrôznejších pomocníkov, ktorí našu koruny krásy dokážu upraviť bez poškodenia alebo ktorí vlásky chránia a pomáhajú predísť zničeniu. 

No napríklad zvlniť vlasy alebo vytvoriť kučierky možno aj bez klasickej kulmy. Už pár posledných rokov je vo veľkej obľube natáčanie vlasov bez tepla, teda bez riskovania poškodenia pramienkov, pomocou špeciálnej pomôcky v tvare dlhého penového valca. Ten má obvykle saténový povrch, ktorý je šetrný k vlasom. Okolo tohto valca sa obmotajú vlasy a nechá sa to pôsobiť počas noci.

Výsledkom sú ráno krásne vlny vo vlasoch. No teraz prichádza na scénu nový trend, ktorý si ženy úplne zamilovali!

Najhorúcejší trend v tvorbe vlniek 

Čo tak si zapliesť vlasy, takpovediac, na „jednorožca“? Unicorn Heatless Curls – tak pod týmto heslom sa začali internetom šíriť videá, na ktorých si ženy zapletajú vlasy netradičným spôsobom. V preklade ide doslova o jednorožcové kučery bez tepla. 

Aj v tomto prípade ženy siahajú po spomínanej pomôcke v tvare saténového valca, no používajú ho inak, ako bolo prvotne plánované. Ženy si s pomocou valca vytvoria vlastne akýsi francúzsky zapletený vrkoč a keďže sa im nad hlavou týči jedna strana valca, dámy si to spojili práve s jednorožcom.

Výsledkom takéhoto zapletania vlasov na noc sú naozaj krásne vlny vo vlasoch. No čo ženy najviac oceňujú je, že sa pri takomto použití saténového valčeka lepšie spí naboku. Klasicky sa totižto okolo valčeka obmotávajú vlasy po bokoch hlavy a je pravda, že spánok následne v takomto účese nie je najpohodlnejší. Čo na tento trend vravíte vy? Vyskúšate si to? Nižšie nájdete hneď niekoľko videí. 

Postup, ako zapliesť vlasy na „jednorožca“

@kennarwood Replying to @rian hobbs TUTORIAL!! Hope this made sense, it’s a little bit of an arm workout, but it’s worth it #unicorncurls #heatlesscurls #heatlessblowout #heatlesscurlstutorial ♬ original sound - Kenna McClellan

A na takýto výsledok sa môžete ráno tešiť

@kennarwood I had to try this out!! I wanted to see if it made the back look better than usual! What do we think? vertical instead of horizontal I guess #heatlesscurls #heatlessblowout #curlyhair @sarasaadia ♬ original sound - Kenna McClellan

Vlnky na jednorožca dobývajú internet

- Anketa

ČO HOVORÍTE NA TÚTO METÓDU NATÁČANIA VLASOV BEZ TEPLA CEZ NOC?

Odpovedalo 0 ľudí  

Je to super, už som to skúšala.
0%
To vyzerá skvelo, asi to vyskúšam!
0%
Vyskúšala som to, ale nenadchlo ma to.
0%
Nemám rada takto zapletené vlasy cez noc, nedá sa mi poriadne vyspať.
0%
Ja radšej siahnem po kulme alebo žehličke na vlasy.
0%

Zdroj foto z úvodnej koláže: tiktok.com/@kennarwood


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní