3 módne tipy, ako si pripraviť šatník na jar

3 módne tipy, ako si pripraviť šatník na jar

S predlžujúcimi sa dňami a otepľujúcim sa počasím je čas osviežiť svoj šatník na jarnú sezónu. Tu sú tri módne tipy, ktoré vám pomôžu pripraviť šatník na príchod jari - od aktualizácie obuvi až po pridanie štýlových doplnkov.

Obnovte svoj šatník: 3 módne tipy na prípravu na jar

S predlžujúcimi sa dňami a otepľujúcim sa počasím je čas osviežiť svoj šatník na jarnú sezónu. Tu sú tri módne tipy, ktoré vám pomôžu pripraviť šatník na príchod jari - od aktualizácie obuvi až po pridanie štýlových doplnkov. Vďaka týmto tipom budete pripravený oslniť na už tak slnečných jarných uliciach.

Prijmite ležérnu eleganciu s teniskami Sneakersy

Začnite jarnú sezónu štýlovo tým, že do svojho šatníka začleníte sneakersy. Tieto všestranné a pohodlné topánky sú ideálne na to, aby dodali každému outfitu ležérny a zároveň elegantný nádych. Vyberte si klasické biele sneakersy pre nadčasový vzhľad, ktorý sa dobre kombinuje so všetkým od džínsov a trička až po voľné letné šaty.

Prípadne si vyberte výrazné farby alebo zábavné vzory, ktoré dodajú vašim jarným súpravám osobitosť. Vďaka širokej ponuke štýlov a vzorov, ktoré nájdete tu: https://eobuv.sk/c/damske/poltopanky/sneakersy sú sneakersy nevyhnutným základom každého jarného šatníka.

Prijmite ležérnu eleganciu s teniskami Sneakersy

Zdroj: eobuv.sk

Vylepšite svoj vzhľad s ponukou produktov Vans

Vylepšite svoj jarný šatník širokou ponukou výrobkov Vans, ktoré bez problémov spájajú štýl a pohodlie. Od klasických plátenných tenisiek až po štýlové oblečenie a doplnkyširoká ponuka produktov Vans, ktoré vyhovujú každému vkusu a preferenciám.

Doplňte svoj šatník o pár tenisiek Vans, aby ste získali uvoľnený, ale zároveň módny vzhľad, ktorý je ideálny na každodenné nosenie. Skombinujte ich s obľúbenými džínsami a pohodlným svetrom pre ležérny víkendový outfit alebo ich oblečte s voľnou sukňou a džínsovou bundou pre módny streetový štýl. Vďaka širokej ponuke produktov má Vans všetko, čo potrebujete na pozdvihnutie svojho jarného šatníka na vyššiu úroveň.

Chráňte si oči štýlovými slnečnými okuliarmi

Keď slnko začne svietiť jasnejšie, nezabudnite sa doplniť štýlovými slnečnými okuliarmi. Slnečné okuliare nielenže dodajú vášmu oblečeniu šmrnc, ale poskytujú aj nevyhnutnú ochranu vašich očí pred škodlivým UV žiarením.

Vyberte si pár slnečných okuliarov z tohto linku: https://eobuv.sk/c/doplnky/slnecne-okuliare, ktoré doplnia váš tvar tváre a osobný štýl. Či už dávate prednosť klasickým aviatikám, módnym rámom s mačacími očami alebo retro okrúhlym šošovkám, na trhu pre vás existuje dokonalý pár slnečných okuliarov. Vďaka svojej schopnosti okamžite pozdvihnúť akýkoľvek vzhľad sú slnečné okuliare nevyhnutným doplnkom na jar.

Vďaka týmto trom módnym tipom budete dobre pripravení privítať príchod jari vo veľkom štýle. Či už si osvojíte ležérnu eleganciu s teniskami, zmodernizujete svoj šatník širokou ponukou výrobkov Vans alebo si budete chrániť oči štýlovými slnečnými okuliarmi, existuje veľa spôsobov, ako osviežiť svoj vzhľad na novú sezónu. Začnite teda plánovať jarnú obmenu šatníka ešte dnes a pripravte sa na to, že s oteplením počasia budete vystupovať štýlovo.

Zdroj úvodnej fotky: eobuv.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Anna Vargová 12.03.24 19:18

AV
karma
100.00

Hneď v úvode článku ma upútalo slovné spojenie: " ležérna elegancia".Dnes som pri návšteve mesta Trebišov stretla maturantky , ktoré boli takto ležérne obuté.
Nuž, proti gustu, žiaden dišputát, viacej sa mi však páčili dievčatá tak" normálne elegantné ".

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 21.03.24 20:30

karma
-1.00

Je to super keď skovam do skrine bundy , kabat a začnem nosiť saká, kardigen, svetrík,pončo

  • 0
Odpovedať

Marta Hollá 22.03.24 15:31

MH
karma
91.00

suoer typy

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní