VIDEO: Jednoduchá masáž tváre 3D rollerom na uvoľnenie stuhnutých svalov

VIDEO: Jednoduchá masáž tváre 3D rollerom na uvoľnenie stuhnutých svalov

Pravidelné masáže tváre nám môžu rýchlo pomôcť vylepšiť našu skin care rutinu. Samozrejme, vždy je základom voľba vhodných kozmetických prípravkov s ohľadom na typ pleti a jej potreby a následne ich pravidelné a správne používanie. Avšak, pre svoju pleť môžeme urobiť ešte viac, a to napríklad aj pomocou spomínaných masáží. A pri tých nám môžu byť nápomocné aj rôzne masážne pomôcky

K obľúbeným masážnym pomôckam môžeme zaradiť aj masážne valčeky, alebo takzvané face rollery. Bežne sa stretávame s klasickým masážnym valčekom z prírodných minerálov, no na trhu sú dostupné aj rôzne valčeky z kovu a zliatin so špeciálnym ergonomickým tvarovaním. Obvykle majú tvar písmena V, vďaka čomu dokonale kopírujú obrysy tváre. 

Masáž takýmto 3D rollerom výborne uvoľňuje stuhnuté a napäté svalstvo tváre, tiež podporuje relaxáciu a zmierňuje únavu. Tiež napomáha bojovať s mimickými vráskami na tvári a ochabnutými kontúrami. 3D roller na tvár je cenovo dostupná pomôcka a my vám ukážeme ako jednoducho si s ňou môžete premasírovať tvár. Poďme na to!

Nauč sa s nami uvoľňujúcu masáž tváre 3D rollerom:

- Anketa

UŽ SI NIEKEDY SKÚŠALA 3D ROLLER NA TVÁR?

Odpovedal 1 človek  

Áno, používam ho.
0%
Áno, ale pravidelne ho nepoužívam.
0%
Ešte nie.
100%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní