VIDEO: Rozhovor s dulami – predstavenie nového projektu pre budúce matky a matky s deťmi s poruchami

VIDEO: Rozhovor s dulami – predstavenie nového projektu pre budúce matky a matky s deťmi s poruchami

V našej redakcii sme nedávno privítali Simonu Hojdysz a Luciu Vančo. Dámy majú dlhoročnú prax v oblasti sprievodov k pôrodom a môžeme bez pochýb povedať, že v tom, čo s láskou a odhodlaním robia, sa naozaj vyznajú. Simona Hojdysz pôsobí ako kranio dula a lektorka kraniosakrálnej terapie. Kranio dula Lucia Vančo sa rovnako venuje kraniosakrálnej terapii i laktačnému poradenstvu. 

Dámy nám prišli do redakcie predstaviť svoj nový projekt. Ten je zameraný na ženy a matky s deťmi s rôznymi poruchami alebo diagnózami, ako je napríklad autizmus, Aspergerov syndróm, ADHD, ADD a iné. V rozhovore nám prezradia, čo ich viedlo k vytvoreniu takéhoto projektu, aj to, aký význam v ňom vidia. 

Simonka a Lucka nám prezradia množstvo zaujímavých informácií a ak vám je daná téma z určitého dôvodu blízka, alebo vás skrátka zaujala, určite si nenechajte ujsť naše video. Želáme vám príjemné sledovanie. Ak máte akékoľvek otázky na dámy, neváhajte ich zanechať dolu v komentároch. Čoskoro sa dokonca môžete tešiť aj na ďalšie spoločné rozhovory. 

Pozrite si zaujímavý rozhovor s kranio dulami:

 

Pozrite si aj predchádzajúci rozhovor so Simonou Hojdysz o kraniosakrálnej biodynamike TU: 

VIDEO: Rozhovor s dulou – čo je kraniosakrálna biodynamika?

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Sivová 07.08.23 11:52

MS
karma
100.00

Veľmi zaujímavý projekt.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní