VIDEO: Rozhovor s dulou – čo je kraniosakrálna biodynamika?

VIDEO: Rozhovor s dulou – čo je kraniosakrálna biodynamika?

Viete, čo si predstaviť pod pojmom kraniosakrálna biodynamika? Vysvetliť by sme ju mohli ako celostný prístup k zdraviu, ktorý je založený na podpore vnútorných síl, ktoré ľudský organizmus vytvárajú, opravujú a udržujú. Kraniosakrálna biodynamika je alternatívna terapia využívajúca silu jemného dotyku, ktorým sa vylaďuje kraniosakrálny pulz, respektíve pracuje s kraniosakrálnym systémom. 

V našej redakcii prijala pozvanie kranio dula a lektorka kraniosakrálnej terapie Simona Hojdysz, s ktorou sme sa na danú problematiku bližšie pozreli. Simonka od roku 2006 praktizuje kraniosakrálnu terapiu a je tiež dlhoročnou sprievodkyňou žien k pôrodom. 

Čo by sme mali vedieť o kraniosakrálnej biodynamike, ako prebiehajú takéto terapie a ktorým ženám (a nielen im) môže pomôcť tento celostný prístup k zdraviu? Všetko dôležité sa dozviete v našom videu. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte ich zanechať v komentároch. Želáme príjemné sledovanie. Pevne veríme, že sa z nášho videa dozviete niečo nové, zaujímavé a hlavne užitočné.

Zistite viac o kraniosakrálnej biodynamike v našom videu:

- Anketa

MÁŠ SKÚSENOSŤ S KRANIOSAKRÁLNOU TERAPIOU?

Odpovedal 1 človek  

Áno, túto terapiu som už absolvoval/a.
0%
Nie, ale počul/a som o nej.
100%
Nie a vôbec som o niečom takom nevedel/a.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní