Madonna prehovorila o hospitalizácii. Plánuje posunúť alebo zrušiť svoje turné?

Madonna prehovorila o hospitalizácii. Plánuje posunúť alebo zrušiť svoje turné?

Už o pár dní, a to 15. júla, sa malo začať veľké svetové turné po Amerike aj Európe speváčky Madonny. Kráľovná popu v januári tohto roka oznámila turné k 40. výročiu svojej hudobnej kariéry, ktoré malo odštartovať v strede júla v Kanade v meste Vancouver a jeho koniec bol naplánovaný na január 2024. Avšak, plány sa pravdepodobne zmenia. 

V nedávnej dobe svet obletela správa, že 64-ročná speváčka bola hospitalizovaná. Podľa dostupných informácií musela bojovať s ťažkou bakteriálnou infekciou a jej zdravotný stav bol naozaj vážny. K tejto udalosti došlo koncom júna.

Krátko na to speváčkin manažér Guy Oseary uviedol na svojom Instagrame, že Madonna je pod lekárskym dohľadom a predpokladá sa jej úplne uzdravenie. Taktiež spomenul, že čo najskôr poskytnú informácie týkajúce sa začiatku turné. Madonna je aktuálne z najhoršieho vonku a na svojom Instagrame vydala aj sama vyhlásenie. Čo bude s jej turné? 

Ruší sa svetové turné?

„Ďakujem za vašu pozitívnu energiu, modlitby a slová uzdravenia a povzbudenia. Cítila som vašu lásku. Som na ceste k uzdraveniu a som neuveriteľne vďačná za všetky požehnania v mojom živote,“ začala Madonna svoj príspevok na Instagrame (viď nižšie). 

Ďalej pokračovala: „Keď som sa v nemocnici zobudila, moja prvá myšlienka patrila mojim deťom. Mojou druhou myšlienkou bolo, že nechcem sklamať nikoho, kto si kúpil lístky na moje turné. Tiež som nechcela sklamať ľudí, ktorí so mnou neúnavne pracovali posledných pár mesiacov, aby vytvorili moju šou. Nenávidím, keď niekoho sklamem.“

Speváčka tiež dodala niekoľko slov k tomu, čo sa stane s turné, ktoré sa malo čoskoro začať. „Teraz sa sústredím na moje zdravie a nabratie síl a uisťujem vás, že sa k vám vrátim hneď, ako to bude možné! Aktuálnym plánom je preložiť časť turné v Severnej Amerike a začať v októbri v Európe.“

Spoločnosť LiveNation potvrdila, že koncerty, ktoré sa mali uskutočniť pred 8. októbrom, sú preložené. Informácie o nových termínoch zatiaľ dostupné nie sú. Speváčke želáme skoré uzdravenie!

- Anketa

ČO BY SI POVEDAL/A NA MOŽNOSŤ ÍSŤ NA KONCERT MADONNY?

Odpovedalo 75 ľudí  

Lístky na jej koncert už mám kúpené a neviem sa dočkať!
19%
Dal/a by som si povedať, bolo by určite nezabudnuteľné vidieť jej show naživo.
71%
Nič pre mňa, preferujem iných interpretov.
11%

Zdroj úvodných foto: instagram.com/madonna


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní