Horoskop na august 2023: Spoznaj svoje šťastné dní v mesiaci a zisti, čo ťa čaká v práci či láske

Horoskop na august 2023: Spoznaj svoje šťastné dní v mesiaci a zisti, čo ťa čaká v práci či láske

♈ BARAN (21.03. – 20.04.)

Zdravie: Venujte pozornosť svojej fyzickej kondícii a zdravému životnému štýlu. Možno budete pociťovať vyššiu únavu a viac stresu, preto sa snažte nájsť si čas na relaxáciu a odpočinok. Skúste sa zamerať na zdravý životný štýl, pravidelnú fyzickú aktivitu a zdravú stravu. Ak budete dbať na svoje zdravie, budete mať viac energiu.

Láska: V oblasti vzťahov vás čakajú pozitívne zmeny. Ak ste slobodní, môžete sa stretnúť s niekým novým, kto vás príjemne prekvapí a naštartuje romantický vzťah. Pre tých, ktorí sú vo vzťahu, mesiac august prináša väčšiu harmóniu a porozumenie vo vzťahu.

Práca: V pracovnej oblasti sa môžete stretnúť s novými príležitosťami a úspechmi. Nebojte sa prejaviť svoje nápady a schopnosti, možno vám to prinesie uznanie a rešpekt. Buďte v strehu, pretože nový mesiac vám môže priniesť nové projekty, ale aj nových spolupracovníkov.

Šťastné dni: 6., 15. a 24. august.

♉ BÝK (21.04. – 21.05.)

Zdravie: V tomto mesiaci by ste mali dbať na svoje fyzické i duševné zdravie. Pravidelná fyzická aktivita, ako napríklad prechádzky alebo cvičenie, vám pomôže udržiavať energiu a pozitívnu náladu. Venujte pozornosť aj svojej strave a snažte sa vyhnúť prejedaniu sa.

Láska: Sústreďte sa na budovanie pevných a stabilných vzťahov. Buďte otvorení komunikácii s partnerom a prejavujte svoje city, to prinesie väčšiu blízkosť a spokojnosť vo vzťahu. Ak nie ste vo vzťahu, tak väčšia otvorenosť vám môže priniesť niekoho nového do života.

Práca: Dôkladne sa pripravujte na pracovné výzvy a nebojte sa ukázať svoj záujem a odhodlanie. Len takýmto spôsobom môžete docieliť povýšenie či zvýšenie platu, o ktoré sa snažíte. Kým však to zvýšenie platu nedosiahnete, kontrolujte svoje výdavky a všetky finančné záležitosti dôkladne plánujte.

Šťastné dni: 9., 18. a 27. august.

Pozri aj: Najväčší milovníci prírody medzi znameniami: Môžeš ich vziať stanovať, na túru či liezť po skalách

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

Zdravie: V tomto mesiaci si dávajte pozor na svoje zdravie, pretože môžu nastať menšie zdravotné problémy, ako sú únava či prechladnutie. Nezabúdajte aj na psychické zdravie a nájdite si čas na oddych a relaxáciu.

Láska: V oblasti vzťahov môžu nastať nejaké napätia a nedorozumenia. Komunikácia je preto vo vzťahu kľúčová. Nebojte sa vyjadriť svoje názor a rovnako pocity, no dôležité je aj počúvať a vypočuť si opačný názor a potreby. V prípade, že ste slobodní, môže vám do života niekto vstúpiť, avšak, vopred vždy všetko zvážte a nehrňte sa do nového vzťahu bezhlavo.

Práca: Buďte opatrní pri všetkých rozhodnutiach, ktoré spravíte v oblasti práce. Dávajte si pozor na detaily a snažte sa efektívne plánovať svoje pracovné úlohy. Výsledky vašej práce sa môžu odzrkadliť v uznaní a ocenení od nadriadených.

Šťastné dni: 12., 21. a 30. august.

♋ RAK (22.06. – 22.07.)

Zdravie: V tomto mesiaci bude vaše zdravie stabilné a silné. Avšak, môžete pociťovať miernu únavu alebo vyčerpanie kvôli zvýšenej pracovnej záťaži alebo stresu. Nájdite si preto čas na prechádzky v prírode i na oddych.

Láska: V oblasti vzťahov môže byť tento mesiac pre vás veľmi emocionálny. Môže sa stať, že budete čeliť problémom v oblasti vzťahov či už s partnerom alebo rodinnými príslušníkmi. Je však dôležité vyjadriť svoje pocity a potreby, a zároveň byť empatický k potrebám ostatných.

Práca: Pracovný život bude pre vás v auguste plodný. V pracovnej oblasti sa môžete tešiť z dobrých príležitostí a úspechov. Môžete byť zapojení do nových projektov, ktoré vás budú motivovať k väčšiemu úsiliu. Dávajte si však pozor na prepracovanie a nezabudnite si nájsť čas aj na oddych a regeneráciu.

Šťastné dni: 2., 19. a 28. august.

♌ LEV (23.07. – 23.08.)

Zdravie: Udržujte si optimistický postoj a starajte sa o svoju fyzickú kondíciu. Urobte si čas na relaxáciu, cvičenie a dodržujte zdravý životný štýl. Vyhnite sa nadmernému stresu a snažte sa nájsť spôsoby, ako si udržať duševnú rovnováhu.

Láska: Romantika a vášeň budú pre vás v tomto období dôležité. Ste slobodní? V tom prípade sa možno na vás usmeje šťastie a stretnete niekoho zaujímavého. Buďte však obozretní pri nových zoznámeniach a dajte si čas na spoznávanie nového partnera.

Práca: Sústreďte sa na vaše ciele a realizujte svoje nápady. Avšak pozor, nebuďte až príliš ambiciózni, pretože veľká snaha znamená aj veľa stresu a, samozrejme, aj veľa času v práci. Nájdite rovnováhu medzi pracovným životom a tým súkromným, aby ste nič nepremeškali a nepremrhali.

Šťastné dni: 5., 14. a 23. august.

♍ PANNA (24.08. – 23.09.)

Zdravie: V tomto mesiaci je dôležité, aby ste venovali osobitnú pozornosť svojmu zdraviu. Zamerajte sa na zdravý životný štýl a pravidelný pohyb. Doprajte si pravidelný spánok, stravu bohatú na vitamíny a minerály a rovnako nezabúdajte ani na pravidelnú fyzickú aktivitu.

Láska: Vo vzťahovej oblasti sa môže prejavovať vaša analytická povaha. Môžete cítiť potrebu analyzovať a plánovať svoje vzťahy, čo vám môže priniesť istú neistotu. Zamerajte sa preto na prehlbovanie vzťahov. Zamyslíte sa tiež nad vecami, ktoré tešia vás a robia vášho partnera šťastným. Buďte otvorení novým zážitkom a dobrodružstvám vo vzťahoch.

Práca: Vaša schopnosť detailne plánovať vám pomôže dosiahnuť pozitívne výsledky vo vašich úlohách. Buďte však pripravení na neočakávané situácie a prispôsobte sa meniacim sa okolnostiam. Pracujte na rozvíjaní svojich schopností a buďte pripravení na nové výzvy.

Šťastné dni: 7., 16. a 25. august.

Zaujme ťa aj: Najväčšia osobnosť podľa astrológov: Charizma a šarm z týchto znamení srší naďaleko

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.)

Zdravie: Dôležité je, aby ste si našli čas na relaxáciu a oddych. Skúste sa viac hýbať, napríklad cvičením alebo prechádzkami v prírode, aby ste si udržali dobrú fyzickú kondíciu aj duševnú pohodu.

Láska: Možno budete potrebovať priestor. Viac priestoru na to, aby ste si ujasnili čo od vzťahu a partnera očakávate. Doprajte si čas pre seba, aby ste zvážili svoje pocity. Nezabúdajte však na komunikáciu, ktorá je vo vzťahu dôležitá. Ak máte nejaké pochybnosti alebo vás niečo trápi, preberte to so svojim partnerom. Nebojte sa prejaviť svoje emócie a hľadať kompromisy.

Práca: Buďte odvážni! Vaša schopnosť vyjadrovať sa jasne a diplomaticky vám pomôže v komunikácii s kolegami a nadriadenými. Buďte otvorení novým nápadom a nenechajte sa odradiť prekážkami. Skúste si stanoviť jasné ciele a pracujte na ich dosiahnutí s trpezlivosťou a vytrvalosťou.

Šťastné dni: 3., 12. a 21. august.

♏ ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

Zdravie: Venujte sa svojmu fyzickému zdraviu a kondícii. Možno sa budete cítiť unavení a vyčerpaní, preto sa snažte zamerať na dostatočný spánok a odpočinok.

Láska: V oblasti vzťahov vás čakajú vzrušujúce chvíle. Ak ste slobodní, môžete stretnúť niekoho, kto vás ohromí svojou charizmou. Buďte však opatrní a nenechajte sa unášať svojimi emóciami prirýchlo.

Práca: Komplikované situácie vás rozhodne nezastavia! Budete mať dostatok energie a nápadov, ako ich riešiť. Práve vaša odhodlanosť a vytrvalosť vás privedú k úspechu.

Šťastné dni: 8., 17. a 26. august.

♐ STRELEC (23.11. – 21.12.)

Zdravie: Je dôležité, aby ste si udržiavali rovnováhu medzi pracovnými povinnosťami a relaxáciou. Vyhnite sa nadmernému stresu a náročným situáciám, ktoré by mohli negatívne ovplyvniť vaše fyzické a emocionálne blaho.

Láska: Buďte otvorení v láske. Ak ste vo vzťahu, očakávajte zvýšenú harmóniu a porozumenie medzi vami a vaším partnerom. No v prípade, že ste slobodní, môžete stretnúť niekoho zaujímavého, kto vás osloví svojou spontánnou a dobrodružnou povahou.

Práca: V pracovnej oblasti budete mať tento mesiac možnosť rozvíjať svoje kreatívne schopnosti a prejaviť svoju originalitu. Môžete prísť s novými nápadmi a riešeniami, ktoré vás môžu posunúť vpred vo vašej kariére.

Šťastné dni: 2., 11. a 20. august.

♑ KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Zdravie: V tomto mesiaci by ste mali venovať osobitnú pozornosť svojmu zdraviu a starostlivo sa oň starať. Dbajte na vyváženú stravu, dostatočný spánok, fyzickú aktivitu a venujte sa zdravému životnému štýlu, aby ste si udržali svoju energiu a vitalitu.

Láska: Budete mať príležitosť upevniť svoje puto s partnerom a prejaviť mu svoju lásku a starostlivosť. Ak ste slobodní, môžete sa stretnúť s niekým novým, kto vás pritiahne svojou vážnosťou a zodpovednosťou.

Práca: V pracovnej oblasti môžete tento mesiac očakávať rast a úspech. Budete mať príležitosť prejaviť svoje vodcovské schopnosti a prevziať zodpovednosť za dôležité projekty. Nebojte sa preberať nové výzvy a pracovať na svojom osobnom a kariérnom raste.

Šťastné dni: 5., 14. a 23. august.

Neprehliadni: Prefíkané a zákerné znamenia zverokruhu – možno aj ty patríš k ním. Zisti to!

♒ VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Zdravie: Sústreďte sa na udržiavanie rovnováhy medzi prácou a odpočinkom. Môžete cítiť potrebu oddychu a relaxu, preto si nájdite čas na odpočinok a starostlivosť o svoje telo a myseľ. Ak máte nejaké zdravotné problémy, neváhajte vyhľadať odbornú pomoc.

Láska: V oblasti lásky môžete v tomto mesiaci čeliť niekoľkým výzvam. Možno budete mať potrebu viac priestoru a nezávislosti vo vašom vzťahu. Komunikujte otvorene so svojím partnerom o svojich pocitoch a potrebách.

Práca: Sledujte svoje inovatívne nápady a nebojte sa ich realizovať. Uvidíte, že vaše tvrdé úsilie bude odmenené a budete mať možnosť rásť a rozvíjať sa vo svojej práci.

Šťastné dni: 9., 18. a 27. august.

♓ RYBY (20.02. – 20.03.)

Zdravie: Duševné zdravie je dôležité, preto by ste ho nemali podceniť! Ak teda cítite, že potrebujete psychickú podporu, neváhajte vyhľadať odbornú pomoc alebo sa porozprávajte s blízkymi. Uvidíte, že sa vám uľaví a možno aj spadne obrovský kameň zo srdca.

Láska: Buďte citliví vo vzťahoch a buďte vnímaví k potrebám partnera, ale aj k tým svojím. Doprajte si čas na porozmýšľanie o tom, čo skutočne chcete vo vzťahu a čo je pre vás dôležité. Ak ste slobodní, môžete sa stretnúť s niekým novým, ale neponáhľajte sa do vzťahu. Nechajte si čas na spoznanie novej osoby a nechajte veci vyvíjať sa prirodzene.

Práca: Možno budete mať príležitosť preukázať svoje schopnosti a zručnosti a prebrať väčšiu zodpovednosť vo svojej práci. Buďte otvorení novým výzvam a nebojte sa preberať zodpovednosť za nové úlohy. Vaša kreativita a intuícia vám pomôžu nájsť nové spôsoby, ako dosahovať úspechy vo svojej práci.

Šťastné dni: 6., 15. a 24. august.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 13:46

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 13:46

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní