Prefíkané a zákerné znamenia zverokruhu – možno aj ty patríš k ním. Zisti to!

Prefíkané a zákerné znamenia zverokruhu – možno aj ty patríš k ním. Zisti to!

Aj keď sa väčšina horoskopov zameriava na pozitívne vlastnosti a charakteristiky jednotlivých znamení, existujú aj tie, ktoré sú známe svojou šibalskou a zákernou povahou. Tieto znamenia majú často svoj jedinečný spôsob vyjadrovania, hry a prístupu k životu.

To ich robí trochu nevypočítateľnými a vždy prekvapujúcimi. Ktoré znamenia zverokruhu to sú? Poďte sa spolu s nami pozrieť na prefíkané a tak trochu aj zákerné znamenia, na ktoré by ste si mali dávať pozor, keď ich vpustíte do svojho života.

Zaujme ťa aj: Opatrnosť im koluje v žilách! Toto sú najopatrnejšie znamenia zverokruhu

Od zákerných plánov a stratégií až po vymýšľanie rôznych trikov a manipuláciu, tieto znamenia majú schopnosť obklopiť sa rúškom tajomstva. Zistite, ktoré znamenie sa vyníma svojou prefíkanosťou, kto je majstrom zákerných plánov a ktoré znamenie má neodolateľnú schopnosť manipulácie.

STRELEC

Dobrodružné znamenie zverokruhu, ktoré sa dokáže pobaliť za pár sekúnd a vyraziť v ústrety novým zajtrajškom a novým zážitkom. Všade, kam sa Strelec pohne, nadväzuje nové kontakty a získava si nových priateľov.

Strelci konajú impulzívne a niekedy bez uváženia či zváženia dôsledkov. Práve preto ich mnohí nedokážu tak ľahko odhadnúť.

A práve ich spontánna povaha im dodáva šibalské správanie. Tí, čo sa narodili v tomto znamení sú podľa astrológov „majstrovskí narušitelia“ a niekedy až neetickí – avšak vedzte, že to nie je úmyselné.

Neprehliadni: Sex na jednu noc a krátky románik nie je pre nich nezvyčajný. Pozor na tieto znamenia!

KOZOROŽEC

Hovorí sa, že Kozorožci na prvý pohľad pôsobia chladno a trochu bezcitne. To však platí v prípade cudzích ľudí, ktorých dôverne nepoznajú. Na druhej strane ide aj o zákerné znamenie zverokruhu, ktoré urobí všetko, čo je v jeho silách len pre to, aby dosiahlo svoje ciele. Práve to je dôvod, prečo by ste si mali dávať na Kozorožcov pozor.

Kozorožci sú rozhodne prefíkaní a šibalskí. Preto si dávajte pozor, aby ste im neskrížili cestu – hlavne v práci. Síce vás najprv upozornia, ale už v mysli premýšľajú nad odplatou. A vedzte, sú odhodlaní použiť akúkoľvek, aj zákernú, taktiku.

VÁHY

Je ťažké uveriť, že toto šarmantné a charizmatické znamenie sa nachádza v tomto rebríčku zákerných znamení. Avšak, ich prirodzená príťažlivosť osobnosti je presne to, čo im umožňuje manipulovať akúkoľvek situáciu tak, aby fungovala v ich prospech.

Ak sú Váhy ľstivé, robia to vedome, pretože vedia, že majú silu vplyvu a presvedčivosti. Buďte na pozore, pretože nikdy neviete, akú zákernú pomstu môžu chystať, keď sa im niečo znepáči.

Odporúčame: Letný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu: Vieme, čo ťa čaká v ŽIVOTE, LÁSKE A PRÁCI!

BARAN

Baran je tvrdohlavý a nemá problém „zbaviť sa každého, kto sa mu postaví do cesty.“ Ide o odhodlané znamenie, ktoré sa nebojí presadiť sa a pracovať na dosiahnutí svojich cieľov stoj čo stoj.

Nezáleží na tom, či je niekto schopnejší ako toto ohnivé znamenie, Baran si vždy nájde spôsob, ako byť najlepší. Nie je zriedkavé, že Barani prejavujú zlomyseľné správanie, aby dosiahli to, čo chcú – a úplne im to vyhovuje. Zákernosť majú jednoducho v krvi!

ŠKORPIÓN

Škorpióni vedia čítať v ľuďoch lepšie ako ktorékoľvek iné znamenie, čo je len jedna z mnohých vecí, ktoré z nich robia najzákernejšie znamenie zverokruhu. Sú zákerní a zväčša sa držia v ústraní, kde kujú pikle, čo si možno ani neuvedomíte.

Majú obsedantnú povahu, takže, keď sa na niečo upnú, nezastavia sa pred ničím, aby získali to, čo chcú. Týmto zemským znameniam sa ťažko dôveruje a ani oni nedôverujú iným. Sú plné tajomstiev a pokiaľ nie ste v ich úzkom kruhu, tak sa vám v dohľadnej dobe neotvoria.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní