Letný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu: Vieme, čo ťa čaká v ŽIVOTE, LÁSKE A PRÁCI!

Letný horoskop pre všetky znamenia zverokruhu: Vieme, čo ťa čaká v ŽIVOTE, LÁSKE A PRÁCI!

Leto sa často nesie v znamení lásky a hlavne letnej lásky, ktorá sa môže skončiť zlomeným srdcom alebo dlhodobým vzťahom. Na čo by ste sa mali pripraviť vy? Či už ste vo vzťahu alebo nejakého pána božského hľadáte, vieme, či ho nájdete počas tohto leta alebo nie! Vaše znamenie zverokruhu a hviezdy predpovedajú, aké leto vás čaká.

A aj keď už leto beží v plnom prúde a my si ho užívame plnými dúškami, nikdy nie je neskoro zistiť, na čo sa pripraviť v oblasti LÁSKY, PRÁCE i ŽIVOTA.

Pozri aj: Sex na jednu noc a krátky románik nie je pre nich nezvyčajný. Pozor na tieto znamenia!

♈ BARAN (21.03. – 20.04.)

ŽIVOT – Využite letné dní naplno a to tak, že sa budete venovať svojim koníčkom. Doprajte si oddych – naplánujete si víkendový pobyt alebo rovno dovolenku pri mori. Venujte sa sebe a snažte sa načerpať čo najviac energie.

LÁSKA – Leto je pre vás najromantickejším obdobím roka. Nebojte sa preto naplánovať si romantický večer, obnoviť fotografiu na zoznamke alebo stretnutie s niekým, koho ste už dlho nevideli. Ak ste nezadaní, možno sa to celé posunie tým správnym smerom.

PRÁCA – Môže sa vám tohto nakopiť trochu viac, no na každé stretnutie alebo telefonát sa vopred pripravte, aby všetko dopadlo vo váš prospech.

♉ BÝK (21.04. – 21.05.)

ŽIVOT – Snažte sa sledovať svoje výdavky a vyhnite sa impulzívnym nákupom. Ak však vaše nutkanie niečo si kúpiť bude silnejšie ako vy, voľte knihu, ktoré môže rozšíriť vaše obzory.

LÁSKA – Začiatkom leta nebudete mať na romantiku čas. Vašu myseľ budú zamestnávať peniaze, práca, domácnosť a rodina. Avšak záver leta bude pre vás romantickejším obdobím.

PRÁCA – Vyberte si online kurz alebo sa rozhodnite pre inú formu vzdelávania, aby ste si osvojili nové zručnosti. Ak ste uvažovali o práci na voľnej nohe alebo o začatí vedľajšieho podnikania, aby ste si privyrobili, teraz je ten správny čas na to, aby ste si išli za svojimi cieľmi.

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

ŽIVOT – Leto je pre vás ideálnym obdobím na stretnutia s priateľmi či rodinou. Zorganizujte záhradnú párty, grilovačku alebo si naplánujte spoločný víkend a utužte vzťahy. Ak uvažujete o zmene účesu, teraz je ten správny čas túto zmenu podstúpiť.

LÁSKA – Ak ste nezadaní, upútate pozornosť každého, kto vás zaujme. No ak ste zadaní a cítite, že váš vzťah nikam nesmeruje, je čas ukončiť ho.

PRÁCA – Možno sa vám ujde uznanie za skvelo odvedenú prácu na projekte, ktorý ste dotiahli do úspešného konca. Keďže s komunikáciou nemáte problém, využite v tomto období svoju zhovorčivosť na to, aby ste nadviazali nové kontakty – ani neviete, kedy ich budete potrebovať a využijete.

♋ RAK (22.06. – 22.07.)

ŽIVOT – Nebojte sa dať svoje pocity najavo, aby sa vám uľavilo. Vychutnajte si čas osamote a utrieďte si všetky svoje myšlienky. Venujte sa len tým činnostiam, ktoré vás napĺňajú a robia šťastnými. Naplánujte si oddych, prípade aj nejakú dovolenku, kde načerpáte energiu do ďalších dní a mesiacov.

LÁSKA – Ste vo vzťahu? Tak v tom prípade si naplánujte romantický večer so svojou polovičkou. Ak ste nezadaní, neváhajte navštíviť online zoznamky – možno sa vám to vyplatí a nájdete tam niekoho, s kým si budete rozumieť.

PRÁCA – Zamyslite sa nad tým, čo by ste mohli urobiť / zmeniť, aby ste zlepšili svoje schopnosti a zručnosti. Ak na to prípade, môžete svoje úsilie zamerať aj na zvýšenie platu.

♌ LEV (23.07. – 23.08.)

ŽIVOT – Leto vám prinesie veľa príležitostí na stretávanie sa s novými ľuďmi a nadväzovanie nových kontaktov.

LÁSKA – Nikdy neviete, kde na vás čaká ten pravý, pán dokonalý. Ak chodievate do fitness centra, možno naň natrafíte práve tam. Alebo ho náhodne stretnete v kníhkupectve... Majte oči a srdce otvorené, pretože nikdy neviete, kde na vás čaká vaša láska.

PRÁCA – Počas leta by ste mali vyhľadávať pracovné podujatia (napr. konferencie), kde môžete nadväzovať nové kontakty. Nehanbite sa tiež pozvať niekoho v práci na obed alebo na kávu, aby ste nadviazali nové kontakty.

♍ PANNA (24.08. – 23.09.)

ŽIVOT – Vaše pracovné nasadenie v poslednom období vás vyčerpali a tak by ste mali po tomto náročnom období trochu spomaliť. Strávte nejaký čas osamote, aby ste si oddýchli a úplne „vypli“.

LÁSKA – Leto sa u vás bude niesť v znamení práce a stretnutí s priateľmi a tak na lásku neostane veľa času a energie. Avšak, keď už sa premôžete a vyrazíte si z kopýtka, môže vám to priniesť novú známosť.

PRÁCA – Práca vás v tomto období môže zamestnať viac, ako by ste chceli. Možno dostanete možnosť pracovať na novom projekte, čo si bude vyžadovať väčšie pracovné nasadenie. V prípade, že hľadáte novú prácu, určite sa v tomto období začnite uchádzať o zamestnanie.

Neprehliadni: Bude to medzi vami iskriť! Láska sa vznáša vo vzduchu a tieto 3 znamenia ju v lete pocítia najintenzívnejšie

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.)

ŽIVOT – V tomto období sa budete chcieť naučiť niečo nové, preto sa poobzerajte po knihách alebo kurzoch, ktoré by ste mohli absolvovať. Nechajte si však „otvorené vrátka“ aj pre nečakané udalosti – napríklad na cestovanie.

LÁSKA – Počas leta nebudete myslieť na randenie, ale na jeseň sa blíži vaše obdobie a to bude oveľa vhodnejší čas na to, aby ste sa pokúsili niekoho spoznať.

PRÁCA – Keďže v tomto období budete mať chuť vzdelávať sa, zvážte rozšírenie svojich vedomostí a zručností, ktoré by mohli byť užitočné pre vašu aktuálnu prácu či kariéru. Zvážiť by ste mohli aj návrat do školy.

♏ ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

ŽIVOT – Pokúste sa nebyť takí uzavretí, tajnostkárski, najmä vo vzťahu k blízkym ľuďom. V júli sa možno vydáte na veľkú cestu alebo začnete plánovať ďalšiu dovolenku.

LÁSKA – Toto obdobie je ideálne na to, aby ste strávili kvalitný čas so svojim partnerom – osamote! Získate tak možnosť viesť hlbšie rozhovory a posilniť tak svoj vzťah, alebo ho budovať v prípade, že ste sa začali stretávať s niekým novým.

PRÁCA – Mohlo by sa vám pošťastiť a nadriadený by vás mohol potešiť zvýšením platu alebo odmenou za skvelo odvedenú prácu.

♐ STRELEC (23.11. – 21.12.)

ŽIVOT – Je možné, že sa v tomto období zameriate na svoje financie. Vrhnite sa do vytvorenia rozpočtu, vďaka ktorému udržíte svoje impulzívne nakupovanie na uzde. Leto je skvelou príležitosťou k poznaniu a objavovaniu – naučte sa niečo nové alebo sa vyberte na výlet na nové miesto.

LÁSKA – Svoj čas venujte aj svojej polovičke, trávte s ňou viac času a posuňte svoj vzťah na vyššiu úroveň. A ak ešte nie ste vo vzťahu, možno sa zoznámite s niekým novým.

PRÁCA – Ku koncu leta môžete byť poverení zaškolením nových zamestnancov, naučiť niečo svojich spolupracovníkov alebo predniesť prezentáciu v práci.

Odporúčame: Venuješ sa správnemu koníčku? TOTO je hobby, ktorému by sa malo venovať tvoje znamenie

♑ KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

ŽIVOT – Využite toto obdobie na zmenu svojej každodennej rutiny. Začnite pravidelne cvičiť alebo si skúste naplánovať jedlá na celý týždeň, aby ste sa nemuseli stravovať mimo vášho domova. Je to skvelý čas aj na vybavovanie všetkých záležitostí, ktoré ste doteraz odkladali.

LÁSKA – Počas leta posuniete svoj vzťah na vyššiu úroveň. Možno začnete riešiť spoločné bývanie alebo sa zasnúbite.

PRÁCA – Zbavte sa nudných povinností a delegujte ich na svojich kolegov alebo podriadených. Vy sa zamerajte na aktivity, ktoré majú zmysel a prinášajú želané výsledky.

♒ VODNÁR (21.01. – 19.02.)

ŽIVOT – Vráťte sa k záľube, na ktorú ste nemali čas, alebo skúste začať novú. Využite začiatok leta naplno, pretože jeho záver sa bude niesť v znamení nudných povinností, ktoré budete musieť doháňať.

LÁSKA – Leto je pre váš milostný život v podstate najlepším obdobím v roku, ktoré sa nesie v znamení romantiky. Či ste zadaní alebo nie, zažijete dokonalú romantiku ako z filmu vystrihnutú.

PRÁCA – Tieto mesiace vám prinesú pracovné úlohy, ktoré sa môžu zdať nudné (ako napríklad aktualizácia rozpočtov), no nedovoľte, aby sa vám nahromadili. Neskôr môže byť ich riešenie zdĺhavé a komplikovanejšie.

♓ RYBY (20.02. – 20.03.)

ŽIVOT – Začiatok leta budete tráviť viac času s rodinou. Odpočiňte si a načerpajte novú energiu, pretože sa počas leta toho bude diať vo vašom živote pomerne veľa. Venujte sa tvorivým koníčkom a snažte sa zmierniť stres, ktorý vás negatívne ovplyvňuje.

LÁSKA – Ak s niekým chodíte, využite toto obdobie a naplánujte si zábavné rande, na ktorom budete robiť niečo nové.

PRÁCA – V auguste by sa vám vaša práca mohla zdať trochu nudná a možno budete mať viac administratívnej práce ako zvyčajne. Majte na pamäti, že tieto úlohy sú potrebné na zabezpečenie hladkého chodu vecí, aj keď nie sú najzábavnejšie.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní