Bude to medzi vami iskriť! Láska sa vznáša vo vzduchu a tieto 3 znamenia ju v lete pocítia najintenzívnejšie

Bude to medzi vami iskriť! Láska sa vznáša vo vzduchu a tieto 3 znamenia ju v lete pocítia najintenzívnejšie

V romantických filmoch môžeme najčastejšie sledovať letné lásky. Romantika sa vznáša vo vzduchu a medzi zaľúbencami to iskrí jedna radosť. Z mnohých lások časom vznikne trvalý partnerský vzťah, ktorý vedie k deťom a založeniu rodiny. Kiež by to tak fungovalo aj v realite.

No niektoré znamenia horoskopu od takejto lásky nemajú vôbec ďaleko. Zažijú leto svojich snov. Leto, o ktorom možno ani nikdy nesnívali. Ak ste slobodní a túžite vedieť, či aj pre vás bude toto leto plné lásky a romantiky, pokračujte v čítaní a dozviete sa, či práve vášmu znameniu zverokruhu hviezdy predpovedajú lásku.

Astrologické znamenia nám môžu poskytnúť cenné informácie o tom, ako sa jednotlivé znamenia môžu cítiť v rôznych oblastiach života, vrátane lásky a vzťahov. Podľa astrologických vplyvov a energií leta 2023 sa očakáva, že nasledujúce tri znamenia zverokruhu zažijú najintenzívnejšiu lásku.

BARAN

Teraz je ten správny čas! Nikdy v živote ste neboli pripravený vpustiť lásku do svojho života ako teraz. Konečne ste sa oslobodili od zlej energie, ktorá vám bránila v dokonalom milostnom živote. Cítite sa nebojácne a odvážne. Práve preto toto leto zažijete to, čo ste už dávno nezažili. Už počas júna nájdete to, čo ste dlho hľadali.

Barani, nemôžete poprieť, že sa cítite ako ohnivá guľa plná pozitívnej energie. A ako sa hovorí, pozitívna energia a pozitívne myšlienky priťahujú do života len to najlepšie. Do života vám preto vstúpi niekto, koho ste si „vymodlili“. Niekto, s kým zažijete letný románik a neskôr aj skutočnú lásku. Nebojte sa teda byť otvorenejší, úprimnejší a prístupnejší.

Keď roztopíte svoje ľadové srdce, vstúpi vám do života niekto, kto ho rapídne zmení. Majte teda oči otvorené. Ak už v živote pána dokonalého máte, tak zažijete spolu leto plné lásky a romantiky!

STRELEC

Zabudnite na minulosť! Nebuďte otrokom minulých lások a afér. Je čas, aby ste sa nad všetko povzniesli, pretože len tak otvoríte svoju bránu niekomu, kto sa už dlho do nej snaží vstúpiť. Strelec je prúdiacim prameňom lásky a tak nie je dôvod, prečo sa o toto bohatstvo nepodeliť.

Čaká vás leto lásky, Strelci. Nemôžete to už viac popierať. Je to skutočné, a to vás opäť postaví na nohy. Tranzit Merkúra vám pomôže nasmerovať cestu, a keď otvoríte ústa, vyjdú z nich len romantické slová a poetické dojmy. 

Máte už po boku svojho vyvoleného? Ani v tom prípade sa nebojte otvoriť a vyjadriť svoje pocity. Lásku a vzťah je potrebné formovať a budovať a inak, než komunikáciou, to nepôjde. Skúste sa partnerovi viac otvoriť, predostrieť mu svoje túžby a plány – len tak zažijete leto svojich snov, ktoré bude plné romantiky.

Zaujme ťa aj: Sarkazmus v horoskope: TOTO sú králi irónie, ktorí nemajú žiadnu konkurenciu!

VODNÁR

To posledné, čo ste si mysleli, že sa vám splní, je predstava, že by ste z toho mali mať vážny milostný život. Niet pochýb o tom, že radi fantazírujete. A fantazírujete príliš často – o veciach, ktoré môžu byť realitou a nie len snom. Práve preto si toto leto pre vás pripravilo iné plány. Do života vám vstúpi niekto, kto bude pre vás pokušením i výzvou zároveň.

A vedzte, žiadna výzva v živote sa neodmieta. Výzvy sú na to, aby ich človek prijal a pokúsil sa zvládnuť ich. Ste pripravení, Vodnári? Tak v tom prípade buďte v strehu, pretože ani neviete kedy a kde vám do života príde niekto, kto bude pre vás veľkou výzvou. Hlavne výzvou v LÁSKE!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní