VIDEO: Ako odstrániť opuchy pod očami, tmavé kruhy a únavu očí? Naučíme ťa 2 cviky!

VIDEO: Ako odstrániť opuchy pod očami, tmavé kruhy a únavu očí? Naučíme ťa 2 cviky!

Oči sú expresívnou časťou tváre. Pokožka okolo nich je veľmi pružná, vlastne hneď po pľúcach najpružnejšia na tele, no zároveň aj tenká. Je o polovicu tenšia ako zvyšok tváre. Aj preto nám často vznikajú vrásky, kruhy pod očami a opuchy okolo očí. Starnutím sa pokožka ešte stenčuje a tiež sa stráca objem okolo očí a vlhkosť. 

V očnom okolí rýchlo vidíme známky starnutia, často už pred 30-tkou, rovnako na tejto časti tváre vidieť nedostatok spánku, fyzické a psychické vyčerpanie a hoc aj podcenený pitný režim. Mávate aj vy problém s tým, že vaše očné okolie vyzerá unaveno, dokonca sú niekedy oči opuchnuté alebo ich zdobia nepekné kruhy pod očami? A rovnako okolo očí pribúdajú vrásky? 

Poďte si s nami zacvičiť! A sľubujeme, že po tomto cvičení nebudete potrebovať sprchu ani úpravu vlasov a make-upu. Precvičíme si totižto trošku práve to naše očné okolie, na ktorého starostlivosť často zabúdame.

Vo videu si ukážeme dva cviky na rozpohybovanie očného okolia a posilnenie svalov okolo oka. Takéto cvičenie vám pomôže zabojovať s problémami, ktoré sme spomenuli vyššie. Pre výsledky je však dôležité pravidelné cvičenie, ideálne každý deň. Poďme na to!

Poď si s nami precvičiť očné okolie:


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní