VIDEO: Ako vyhladiť stračie nôžky v okolí očí? Nauč sa túto masáž!

VIDEO: Ako vyhladiť stračie nôžky v okolí očí? Nauč sa túto masáž!

Pri mimike veľmi často používame okolie očí. Napríklad pri úsmeve sa pokožka okolo očí jemne zvraští a vzniknú takzvané stračie nôžky. Mnohí im často hovoria aj vrásky smiechu. Stračie nôžky sú vrásky okolo očí, ktoré vznikajú pri vonkajších kútikoch očí a pokračujú smerom k spánkom alebo až na líčka. Týchto vrások sa asi nemožno zbaviť úplne, pretože je normálne, že sa pri úsmeve pokožka skrátka krčí. 

No stračie nôžky môžeme vo veľkej miere zjemniť. V prvom rade je dôležité naučiť sa pristupovať jemne k očnému okoliu. Napríklad krém vklepávame jemnučko, pokožku pri tom nikdy nenaťahujeme. Pri umývaní zubov kefku do úst vložíme tak, že nezapájame oči. Snažíme sa spávať na chrbte. Spánok na boku alebo na bruchu nám zbytočne prehlbuje vrásky na tvári. Existujú aj špeciálne vankúše, ktoré držia hlavu tak, aby pri spánku na boku pleť príliš netrpela. 

A pomôcť môžu aj pravidelné masáže tváre, alebo v tomto prípade očného okolia. Poďte sa spolu s nami naučiť jednoduché masážne ťahy, ktoré skvelo premasírujú okolie očí a pomôžu s vyhladením neželaných vrások. Nezabúdajte mať pri masáži čisté ruky, použiť kvalitný krém a hlavne na pokožku v očnom okolí nevyvíjať nadmerný tlak. Poďme na to!

Poď s nami bojovať proti stračím nôžkam:


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní