VIDEO: Ako odstrániť vrásky na čele a medzi obočím? Skús jednoduchú masáž v 4 krokoch

VIDEO: Ako odstrániť vrásky na čele a medzi obočím? Skús jednoduchú masáž v 4 krokoch

Vrásky jednoducho patria k životu a starnutiu. Sú akýmisi stopami, ktoré nám pripomínajú pekné aj tie smutnejšie zážitky nášho života, každý smiech, plač, hnev či radosť. Najmä pre ženy sú však vrásky niečím, čo by na svojej pleti videli najradšej až v starobe, no mnohé trápia už tesne po tridsiatke.

Najväčším problémom sú pritom okrem vrások okolo očí aj vrásky na čele. Vrásky tvoria z dôvodu celkového starnutia pokožky a straty jej elasticity, no okrem toho starne aj sval na čele. Našu lebku pokrýva sval m. epicranius. Na čele sa nachádza jeho čelová časť – occipitofrontalis. Ten vyťahuje pokožku na čele smerom hore, dvíha aj horné viečka a tvorí horizontálne vrásky.

Sval sa starnutím scvrkáva, nadbytok kože ochabuje, tvoria sa vrásky a padajú viečka. Pravdou je, že tvorbu vrások nie je možné úplne zastaviť, aj keď v dnešnej dobe existuje množstvo možností, ako s nimi aspoň účinne bojovať. K dispozícii sú rozličné krémy a séra, no taktiež je tu aj estetická medicína.

Ako však potlačiť tvorbu vrások oveľa šetrnejšou a prirodzenou cestou? Riešením môžu byť pravidelné masáže a jednoduché cviky! Vo videu vám ukážeme, ako na masáž čela. A ešte jedna dôležitá rada pri tvárovom cvičení nezabudnite na pravidelnosť a výdrž. Veľa šťastia!

Naučte sa s nami jednoduchú masáž čela:


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 07.09.23 06:59

ĽŠ
karma
100.00

Výborné video, ďakujem!

  • 0
Odpovedať

Naty Polcová 07.09.23 08:51

NP
karma
-1.00

Veľmi príjemné :) Hlavne keď ma masíruje kozmetička :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní