VIDEO: Čo je pleťové sérum? Prečo ho zaradiť do skin care rutiny a ako ho používať?

VIDEO: Čo je pleťové sérum? Prečo ho zaradiť do skin care rutiny a ako ho používať?

Sú pleťové séra súčasťou aj vašej skin care rutiny, respektíve starostlivosti o pleť? Či už áno, alebo nie, dnes vám o nich povieme niečo viac. Pleťové sérum predstavuje prípravok s vysokou koncentráciou účinných látok, ktorý sa používa ako extra starostlivosť popri pleťovom kréme. Pleťové sérum nám nenahrádza pleťový krém, aplikuje sa na pleť pred ním.

Pleťové séra sú charakteristické ľahkou konzistenciou. Obvykle ide o vodnatejší alebo gélovitý prípravok, no dostupné sú aj olejové séra. Sérum má v obsahu vysoký podiel vody, čo zabezpečuje spolu s ľahkou konzistenciou rýchlu a dobrú vstrebateľnosť bezo zvyšku. Účinkuje v hlbších vrstvách pleti. Obsahovať pritom môže rôzne účinné látky, vrátane kyseliny hyalurónovej, AHA kyselín a mnohých iných látok, ktoré sú prospešné pre našu pleť. 

Pleťové séra môžu mať vďaka svojím látkam rôzne účinky, preto môžu pomáhať rôznym typom pleti s ich problémami. Vo videu sa pozrieme na to, čo to vlastne tie pleťové séra sú, ako ich správne používať a prečo ich je dobré pridať do svojej kozmetickej taštičky. V komentároch sa s nami môžete podeliť o svoje obľúbené pleťové sérum. 

Zisti viac o pleťovom sére v našom videu:

- Anketa

POUŽÍVAŠ PLEŤOVÉ SÉRUM?

Odpovedalo 21 ľudí  

Áno, pravidelne ráno aj večer alebo raz za deň.
38%
Áno, a používam hneď niekoľko pleťových sér súčasne.
24%
Pleťové séra používam len občasne.
29%
Pleťové sérum som ešte nevyskúšala.
10%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní