VIDEO: Masáž očí pomocou gua sha kameňa – na pozdvihnutie padnutých viečok

VIDEO: Masáž očí pomocou gua sha kameňa – na pozdvihnutie padnutých viečok

Veľmi dobre vieme, že očné okolie je najcitlivejšou časťou tváre. Práve v tejto oblasti sa obvykle najrýchlejšie objavujú prvé známky starnutia, teda menšie vrásky a neskôr aj pokles viečok. Je to spôsobené napríklad aj tým, že pokožka v tomto mieste je veľmi tenučká a horšie zvláda rôzne negatívne vplyvy, rovnako rýchlejšie stráca hydratáciu. 

Práve preto je potrebné sa pri starostlivosti o pleť zamerať aj na očné okolie. Samozrejmosťou by malo byť používanie kvalitného očného krému ráno a večer. Dnes sú však dostupné napríklad aj očné séra alebo masky na oči. Svojim očiam môžeme dopriať napríklad aj jemnú masáž. 

Dnes vám prinášame tip na jednoduchú masáž očného okolia, ktorá je zameraná na vypnutie poklesnutých očných viečok. Stačí vám na ňu obľúbený očný krém a gua sha kameň, čo je skvelá masážna pomôcka. Masáž pozostáva len z dvoch ťahov, ktoré sa hravo naučíte. 

Nauč sa spolu s nami jednoduchú masáž očí gua sha kameňom:

Chceš sa dozvedieť viac o benefitoch gua sha kameňoch? Pozri TU:

Poznáš gua sha kameň? Zisti, prečo je to TOP pomôcka na masáž tváre!

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní