Bývalá hotelová manažérka upozorňuje na nástrahy počas dovolenky – tieto 2 veci by v hoteli nikdy nepoužila!

Bývalá hotelová manažérka upozorňuje na nástrahy počas dovolenky – tieto 2 veci by v hoteli nikdy nepoužila!

Sezóna letných dovoleniek sa už pomaly rozbieha. Hoci by sa mal človek pri pomyslení na dovolenku a cestovanie tešiť a mal by mať hlavu plnú myšlienok na úžasné zážitky, ktoré ho čakajú, nie je tomu vždy tak.

Ten, kto má za sebou už pár dovoleniek a cestovanie mu nie je cudzie, veľmi dobre vie, že to prináša so sebou neraz aj nemalé starosti. 

Meškanie letu alebo iných dopravných prostriedkov, strata batožiny alebo dokladov, okradnutie, neuspokojujúce ubytovanie, zlé počasie, zdravotné problémy, vrátane úpalu či cestovateľskej hnačky. Toto a i mnoho ďalšieho nás môže postretnúť na dovolenke a povedzme si úprimne, neraz to môže i riadne pokaziť zážitok z cestovania. 

Na dovolenkové nástrahy upozornila aj bývalá hotelová manažérka, ktorá na sociálnej sieti TikTok vystupuje pod menom Melly. Vo svojom videu odhalila, ktoré dve veci by v hoteloch nikdy nepoužila a prečo. Ktoré to sú?

Odporúčame: ​Ako prekonať strach z lietania? Vyskúšaj týchto 5 tipov

@melly_creations Replying to @sodickstracted As a former hotel manager here are additional items I won't use. #hotels #hotelstay #dontuse #advice ♬ Cupid - Twin Ver. (FIFTY FIFTY) - Sped Up Version - regex & bexter & Vraox

Používate v hoteloch a ubytovaniach tieto dve veci?

Bývalá hotelová manažérka Melly vo svojom tiktokovom videu spomenula dve veci, ktorým sa v hoteloch vyhýba. V prvom rade ide o šampóny a kondicionéry, ktoré hosťom ponúka priamo hotel. Tie možno bežne nájsť v lepších hoteloch priamo v kúpeľni.

Podľa slov bývalej manažérky sú šampóny a kondicionéry uskladnené v nádobách s odnímateľným viečkom, do ktorých sa prípravky iba dopĺňajú, čo je rizikové. Dôvodom je, že si vlastne nikdy nemôže byť človek istý tým, čo vo vnútri skutočne je. Dokonca sa môže stať, že do nádob predchádzajúci hostia naliali niečo, čo ani na vlasy nepatrí.

Pokiaľ nie je možné nádoby na kozmetiku v hotelovej kúpeľni len tak otvoriť, teda ich otvára nejakým spôsobom iba personál, je to v poriadku. Samozrejme, asi najväčšiu istotu môžete mať pri šampónoch, kondicionéroch, mydlách alebo sprchovacích géloch, ktoré sú naporciované v malých vrecúškach na jedno použitie. 

Melly neodporúča používať na hotelovej izbe ani prípadný kávovar. Predchádzajúci hostia v ňom podľa jej slov mohli prevárať naozaj hocičo a ani hotelové upratovačky sa nemusia postarať o to, že kávovar bude úplne čistý a v tomto smere bezpečný na použitie. 

- Anketa

POUŽÍVAŠ HOTELOVÉ ŠAMPÓNY A KONDICIONÉRY?

Odpovedalo 56 ľudí  

Áno, vždy. Nikdy si nenosím svoje.
20%
Áno, ale len tie v malých uzavretých vrecúškach. Nikdy nie tie, čo sa dopĺňajú.
34%
Len v prípade núdze, teda ak si zabudnem zabaliť vlastné.
11%
Nie, vždy si nosím svoju kozmetiku, či už vlasovú alebo sprchovací gél.
36%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Janka Komadova 14.03.24 19:24

karma
-1.00

Nosim si svoju kozmetiku vždy

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní