TOP cviky na stehná: Efektívne cviky aj pre začiatočníkov

TOP cviky na stehná: Efektívne cviky aj pre začiatočníkov

Čo si ako prvé všimnú muži na ženách? V závislosti od ich povahy sú to predovšetkým oči, prsia a zadok. A práve formovaniu zadku či bruška sa venujeme najčastejšie. Ale, čo také stehná? Síce nepatria k tým častiam tela, z ktorých by boli muži odvarení, netreba zabúdať na fakt, že sú našou súčasťou, a preto by ste mali popracovať aj na ich štíhlom a pevnom vzhľade. Navyše, ak sa chcete ukázať v plavkách v najkrajšom svetle sveta, tak by ste mali určite začať so spevňovaním stehien. Správny cvičebný plán a hlavne správne cviky, vám dokonca pomôžu zbaviť sa nevzhľadnej celulitídy, ktorá je akýmsi postrachom všetkých žien. Takže je najvyšší čas, aby ste začali niečo robiť so svojimi ochabnutými stehnami.

Pozri aj: Účinné cviky na pevné brucho: Daj si do tela a zbav sa pneumatiky!

- Najlepšie cviky na stehná
1 z 2

Cviky na stehná podľa cvicte.sk

Ani Noemova archa nebola postavená za jeden deň, tak ani vy neočakávajte zázraky už po prvom cvičení. Dôležité je uvedomiť si, že nik za vás vaše stehná nevyformuje. Základom je odhodlanie, vnútorná sila a trpezlivosť na to, aby ste sa po istom čase aj vy pochválili dokonale vyrysovanými krivkami. Ak neviete ako na to, tak portál cvicte.sk si pre vás pripravil sériu videí a cvikov, vďaka ktorým si vyformujete celé telo. Vyskúšajte niektoré z cvikov vo videách vyššie a uvidíte, ako sa postupne začnú vaše stehná spevňovať.

Ak si chcete zacvičiť oveľa viac, ak chcete cvičiť pravidelne alebo si chcete vyformovať celé telo, tak vyskúšajte online video program SUPER BODY, SUPER BODY 1SUPER BODY 2. X-hodín cvičenia navyše získate s kódom „KZK10“ s 10 % zľavou!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 26.04.20 06:22

ĽŠ
karma
100.00

Správne cviky dokážu svoje.

  • 1
Odpovedať

Júlia Dominová 26.04.20 16:52

JD
karma
-1.00

niektoré cviky vyzerajú zaujímavo :)

  • 0
Odpovedať

Martina Zahoranová 26.04.20 19:12

MZ
karma
109.00

cviky sú určite veľmi účinné len skoda že po uraze kolena ich nemôžem vykonávať ... a tak by som rada ...

  • 0
Odpovedať

Mária Reibergerová 27.04.20 11:24

MR
karma
104.00

aj zdánlivo jednoduché cviky sú účinné

  • 0
Odpovedať

Mária Reibergerová 26.08.20 07:39

MR
karma
104.00

skúsiť a zotrvať... idem na to :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní