Darčeky za 10 či 35 Eur. Potešia a súčasne sú aj užitočné.

Darčeky za 10 či 35 Eur. Potešia a súčasne sú aj užitočné.

Tento rok môžete urobiť Vianoce svojim najbližším ešte výnimočnejšie. Vyberte darčeky, ktoré nielen potešia, ale sú aj prospešné pre zdravie. Pripravili sme pre vás tipy na darčeky podľa ceny, aby ste mohli potešiť každého na kom vám záleží.

Darček do 10 eur

TopVue Blue Blocker (5 šošoviek)

Jednorazové kontaktné šošovky TopVue Blue Blocker sú z 55% tvorené vodou. Ich hydrogélový materiál a zvlhčujúca technológia Aqua Safety Shield Layers (ASSL) sa postarajú o to, že vám bude nosenie príjemné a pohodlné po celý dlhý deň.

Cena: 3,69 Eur

* Kontaktné šošovky sú zdravotnícky prostriedok určený ku korekciu zraku. Starostlivo si prečítajte príbalovú informáciu.

TopVue Blue Blocker (5 šošoviek)

Zdroj: Alensa.sk

Alensa Pilot Gold

Tento rám je tvaru Pilot, ktorý perfektne sedí akejkoľvek tvári. Farba rámov je prevažne zlatá, čím jednoznačne zvýrazní Váš vzhľad a dodá mu nádych sofistikovanosti! Farba skiel je sivá a poskytuje zníženie jasu a zlepšuje vnímanie farieb. Tieto okuliare majú gradientné sklá, čo znamená, že sú na vrchu tmavšie a na spodnej časti prechádzajú postupne do svetlejšieho prevedenia.

Cena: 8,99 Eur

Pozri aj:  Napadol ťa vírus? Zisti, čo jesť pri chrípke či nádche a čo vyradiť!

Alensa Pilot Gold

Zdroj: Alensa.sk

Darčeky do 35 Eur

Crullé TR1886

Tvar rámov je hranatý, čím sa zvlášť hodí pre ľudí s okrúhlou, diamantovou a oválnou tvárou. Rámy majú potlač farby Havana, ktorá je moderná a sedí ku každému outfitu, účesu a každej farbe očí. Materiál rámov je predovšetkým z ľahkého a veľmi odolného plastu.

Cena: 25 Eur

Crullé TR1886

Zdroj: Alensa.sk

Crullé Zippy C5782

Či už hľadáte parťáka pre každodenné nosenie alebo extravagantný doplnok, medzi okuliarmi značky Crullé si zaručene vyberiete! Slnečným okuliarom je pridaná polarizácia. Polarizované sklá obsahujú špeciálny filter, ktorý blokuje intenzívne svetlo a tým znižuje jas a chráni Vaše oči. Tieto okuliare sú vhodné na šoférovanie.

Cena: 34,90 Eur

Vyskúšaj:  7 receptov na CRINKLES – popraskané sušienky v pomarančovej, kokosovej, pistáciovej či inej verzii

Crullé Zippy C5782

Zdroj: Alensa.sk

Darčeky do 100 Eur

Emporio Armani EA1125 3001

Dizajnové návrhy Emporio Armani sú bezpochyby najkvalitnejšie talianske okuliare pre mužov aj ženy. Tieto úžasné okuliare budú nasledovať každý z Vašich krokov, podčiarknu Váš štýl a zvýraznia Váš vzhľad!

Cena: na e-shope Alensa.sk

Emporio Armani EA1125 3001

Zdroj: Alensa.sk

Guess GU2913 074

Prejavte svoj štýl naplno kdekoľvek idete s okuliarmi Guess. Náš výber zo slávnej americkej značky uspokojí Vás všetkých, pretože sa skladá z ikonických a nadčasových tvarov, farieb a štýlov.

Cena: na e-shope Alensa.sk

Guess GU2913 074

Zdroj: Alensa.sk

Celú ponuku nájdete na eshope alensa.sk. Alebo osobne v optikách v Bratislave a v Žiline.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Kristína Mušková 19.12.23 03:50

KM
karma
-1.00

Zaujímavé, nejdem radšej počítať koľko som minula za darčeky

  • 0
Odpovedať

Alžbeta Stanková 20.12.23 12:52

AS
karma
108.00

toto sú špeciálne darčeky, nehodia sa každému

  • 0
Odpovedať

Anežka Turčiková 20.12.23 13:28

karma
-1.00

Asi by som bola opatrnejsia, nie kazdemu sa mozu hodit a pacit. Skor by som v tomto pripade sla do darcekovej poukazky ;)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní