K bazénu na avokáde: Vieš, že sú v móde šialené nafukovačky do vody?

K bazénu na avokáde: Vieš, že sú v móde šialené nafukovačky do vody?

Keď bazénový žúr, tak so všetkým, čo k tomu patrí! Túto sezónu sú najväčším hitom nepochybne párty nafukovačky s čo najšialenejším dizajnom, aký existuje. Po bazénoch, jazerách a moriach tak bude toto leto plávať naozaj všetko možné — od jedla až po všelijaké zvieratá. Záleží len na vás, ktorý nápaditý dizajn nafukovačky si k vode zoberiete vy. Pamätajte však na to, že žiadna obyčajná nafukovačka momentálne nezaujme. My sme pre vás inšpiráciu hľadali na sociálnej sieti Pinterest. Poďte sa na ňu pozrieť!

Zaujme ťa: Módna inšpirácia na leto od celebrít: Ktoré trendy sú dominantné?

najkrajšie nafukovačky

Zdroj: Pinterest

Niečo pre dámy

Ak sa chcete po vode plaviť ako kráľovná, tento rok to nebude žiaden problém. Stačí, keď v obchode či na internete siahnete po majestátnom ružovom plameniakovi, prípadne labuti, morskom koníkovi či jednorožcovi. Nafukovačka vám dokonca môže dať aj krídla, a to v prípade, pokiaľ sa stane vaším partnerom na teplé letné dni motýlikový model nafukovačky. Veľmi elegantnou nafukovačkou pre všetky ženy je aj plavidlo v tvare pier v rôznych farbách.

nafukovačky v tvare jedla

Zdroj: Pinterest

Na zjedenie

Jedlo hýbe svetom a inak to túto sezónu nebude ani v nafukovačkovom sektore. Všetko, čo sa dá zjesť, sa totiž prevtelilo práve do týchto plastových letných plavidiel. Milujete pizzu alebo skôr obľubujete letné ovocie v podobe melónu či ananásu? Odteraz už si toto jedlo nemusíte užívať len prostredníctvom žalúdka. Ak ste skôr milovníčkou sladkého, taký donut alebo zmrzlinka bude zrejme vašou šálkou kávy. Fanúšičky slaných praclíkov sa zrejme potešia skutočnosti, že aj takáto šialená nafukovačka naozaj existuje!

Inšpiruj sa: Tradičná čínska masáž Tuina: Na thajskú už nikdy nepôjdeš!

držiaky na nápoje na vodu

Zdroj: Pinterest

Nafukovačka na drinky

Aby sme nezabudli, toto leto sa na vode nebudete plaviť samé. Sprevádzať vás budú vaše drinky. Veľkým hitom sa totiž stali mininafukovačky s držiakom, ktorý je určený na fľašu či pohár s vaším obľúbeným nápojom. Čo viac si priať? Aktuálne trendy sa tento rok postarali naozaj o všetko, a to aj o váš pravidelný pitný režim. Na záver dodáme len toľko, že v nafukovačkovom dizajne sa môžete naozaj vyblázniť a nikto sa nebude čudovať ani tomu, ak budete more na dovolenke brázdiť na kaktuse, avokáde či hranolkách.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní