Vstúpiť do vernostného programu Auparku sa v lete oplatí

Vstúpiť do vernostného programu Auparku sa v lete oplatí

Ste v lete ako v jednom kolotoči a deti vám dávajú poriadne zabrať? V Lunaparku Auparku Bratislava pripravíte svojim ratolestiam bohatý celodenný program bez zásahu do rodinného rozpočtu.

Staňte sa členom vernostného programu a získajte vstupy na vybrané atrakcie zadarmo.

Okrem toho program prináša i viacero ďalších výhod, napríklad hodinu parkovania zadarmo navyše, zľavy od desiatok zaujímavých značiek či darčeky k nákupom.

Zábavný Lunapark

Aupark Bratislava je ideálnym miestom nielen pre letné nákupy, ale aj centrom detskej zábavy.  Nájdete v ňom areál Lunaparku, plný rozmanitých hier a atrakcií. Ratolesti si užijú netradičnú celodennú zábavu a rodičia si môžu vychutnávať relax v miestnych kaviarňach. Navyše, vernostní zákazníci majú vstup na vybrané atrakcie zadarmo. Stačí sa zaregistrovať do programu a výlet s deťmi tak nesiahne do rodinnej peňaženky.

Lunapark neďaleko obľúbeného Sadu Janka Kráľa ponúka širokú škálu atrakcií, od kolotočov či mechanických hračiek, ktoré majú deti obzvlášť v obľube. Napríklad i dcérka známej moderátorky   Barbory Rakovskej, ktorá bola nedávno Lunapark vyskúšať spolu s mamou.

S Amiou milujeme leto a keď sa dá, vždy hľadáme miesta, kde nám je príjemne, a hlavne, kde myslia na deti. V Lunaparku v Auparku sa vždy super zabavíme obe, takže sem naozaj počas leta často zavítame."

Pozri aj: Anémia alebo chudokrvnosť - kto môže byť ohrozený?

Brabora Rakovská

Zdroj: Shutterstock®

Výhody aj pre dospelých

Vernostný program prináša rad celoročných výhod. Mimo iné, zľavy a darčeky k nákupu od desiatok značiek, hodinu parkovania navyše zadarmo, šatňu zadarmo, darčeky počas jednotlivých podujatí, ako aj bezplatné VIP služby v spolupráci so značkami MAC, GIO kaderníctvo a PROLOOK. K dispozícii je vám taktiež osobná konzultácia šatníka so štylistom Alexom Lindovom.

Získať členstvo je jednoduché

Vernostnú kartu si môžete stiahnuť v rámci mobilnej aplikácie Aupark, alebo si ju nechať vystaviť pomocou online formulára, ktorý nájdete na www.aupark-bratislava.sk. Získať ju môžete aj osobne na infopulte, kde vám je k dispozícii ochotný personál. Nezaberie to viac, než pár minút.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Kelemenová 16.08.17 13:42

SK
karma
86.00

nech sa páči Bratislavčania majú aspoň kam ísť..... nevadí my z dediny si urobíme výletík niekde do prírody....

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní