Serena Williams je už dvojnásobnou mamou. Rodina privítala druhú dcérku

Serena Williams, jedna z najslávnejších profesionálnych tenistiek všetkých čias, sa stala dvojnásobnou mamou. So svojím manželom podnikateľom Alexisom Ohanianom oznámili budúci príchod druhého potomka na tohtoročnej benefičnej akcii Met Gala, počas ktorej sa tenistka prvýkrát objavila už s jasne sa črtajúcim tehotenským bruškom. 

Šťastní manželia už majú spolu dcérku Alexis Olympiu, ktorá zakrátko oslávi šieste narodeniny. Narodila sa pár týždňov pred svadbou svojich rodičov v roku 2017. Ako Serena prezradila na svojich sociálnych sieťach, k prvorodenej dcérke mala pribudnúť sestrička. 

Pár vedel, že do rodiny im pribudne druhé dievčatko. Video z odhaľovania pohlavia si môžete pozrieť nižšie. Teraz sa slávna tenistka podelila aj s prvou fotografiou malého novorodeniatka. Pozrite, aké krásne meno rodičia vybrali druhej dcérke. 

Pozri aj: ​Prvé výročie Jennifer Lopez a Bena Afflecka – speváčka zverejnila foto aj milé vyznanie

tenistka s rodinou

Zdroj: instagram.com/serenawilliams

Dievčatko dostalo krásne meno

„Adira River Ohanian,“ napísala Serena Williams pod rodinnú fotografiu, ktorú zverejnila na svojom Instagrame. Na novej fotke, z ktorej srší množstvo radosti a lásky, sú už štyria. „Som vďačný, že môžem oznámiť, že náš dom sa spája láskou: šťastné a zdravé novorodené dievčatko a šťastná a zdravá mamička. Som vďačný,“ napísal pod tú istú fotografiu na svojom IG šťastný otecko. 

Serena sa s fanúšikmi podelila o pár rodinných momentov aj na TikToku. Krátke video si môžete pozrieť nižšie. Ako sa vám páči meno Adira River? My mamičke aj bábätku želáme hlavne veľa zdravíčka!

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

Takto Serena s manželom odhalili pohlavie druhého potomka:

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/serenawilliams

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE