Ďalšie prominentné bábätko na ceste – známa športovkyňa na Met Gala oznámila druhé tehotenstvo

Ďalšie prominentné bábätko na ceste – známa športovkyňa na Met Gala oznámila druhé tehotenstvo

Prvý májový deň sa za veľkou mlákou niesol v znamení Met Gala, ktoré sa konalo v múzeu Metropolitan Museum of Art v New Yorku. Ide o každoročnú benefičnú udalosť a jednu z najvýznamnejších udalostí módneho sveta od roku 1948. Táto prestížna benefičná akcia je okrem iného známa aj unikátnymi róbami na červenom koberci a dávkou extravagancie. Každý rok sa nesie v určitej téme.

Téma tohtoročného Met Gala 2023 znela Karl Lagerfeld: A Line of beauty (Karl Lagerfeld: Línia krásy). Hostia teda mali byť odetí v róbach a kostýmoch, ktorými si uctili Karla Lagerfelda, jedného z najuznávanejších módnych dizajnérov. S ním sa módny svet a fanúšikovia rozlúčili len pred pár rokmi – v roku 2019. 

Večer sa, ako obvykle, neobišiel bez viacerých prekvapujúcich momentov. O veľa rozruchu sa isto postaral napríklad aj spevák a herec Jared Leto, ktorý prišiel v kostýme veľkej chlpatej mačky. Návrhár bol totiž známy aj veľkou láskou k svojej barmskej mačke, ktorá dokonca ovplyvnila aj jeho módne návrhy. Prvok štvornohého miláčika sa objavuje na viacerých kúskoch z jeho dielne.

Avšak, tohtoročné Met Gala sa nieslo i v znamení odhalenia úžasnej noviny – príchodu ďalšieho prominentného bábätka. Ktorá slávna športovkyňa oznámila svetu druhé tehotenstvo?

Odporúčame: ​Koniec ďalšieho hollywoodskeho manželstva – obľúbená herečka oznámila rozvod

Serena Williams

Zdroj: instagram.com/serenawilliams

Slávna tenistka bude dvojnásobnou mamičkou

Druhé tehotenstvo oznámila profesionálna tenistka Serena Williams (41) s manželom Alexisom Ohanianom (40) pri príležitosti konania prestížnej akcie Met Gala. Serena na svojom instagramovom profile zverejnila niekoľko fotografií vo svojom kostýme na spomínanú benefičnú udalosť. Jej v páse obtiahnutá róba už zreteľne odhaľovala tehotenské bruško, preto si známa tenistka pravdepodobne povedala, že už je časť vypustiť šťastnú novinu do sveta. 

Serena k fotografiám tiež pripísala: „Bola som taká nadšená, keď Anna Wintour pozvala troch z nás na Met Gala.“

Pár má spolu päťročnú dcérku Alexis Olympiu, ku ktorej už za niekoľko mesiacov pribudne sestrička alebo braček. Rodine želáme veľa šťastia!

Serena a Alexis

Zdroj: instagram.com/serenawilliams

Tenistka Williams

Zdroj: instagram.com/serenawilliams

Tenistka s manželom a dcérou

Serena s rodinou

Zdroj: instagram.com/serenawilliams

Zdroj úvodnej foto: instagram.com/serenawilliams


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní