Muž v znamení Raka – 5 vlastností, ktoré na ňom ženy milujú

Muž v znamení Raka – 5 vlastností, ktoré na ňom ženy milujú
  • 20.06.2017
  • Silvia Karasová

Keď sa žena začne obzerať po svojom okolí a hľadať nielen vášnivé dobrodružstvo, ale i polovičku, po ktorej boku by sa najradšej usadila a vychovala hoc i kŕdeľ detí, pravdepodobne jej skôr či neskôr padne zrak na Raka. Muži v tomto znamení akosi nenápadne dokážu na seba pritiahnuť pozornosť opačného pohlavia. Dôvod je prostý - veľmi radi sa stavajú do role, do ktorej ich kedysi dávno postavili aj hviezdy. V astrologickom horoskope sú totiž známi svojou rodinnou povahou a túžbe po bezpečí a domove. Aby sme im nekrivdili, muži Raci takíto aj sú. I keď sem tam sa rozhodnú teplo rodinného krbu hľadať na inej adrese, vo svojej podstate v nich máme vždy oporu. Pozrite sa spolu s nami na 5 vlastností, ktoré na ňom my ženy jednoducho milujeme.

 MUŽ RAK = OTEC ROKA

Presne takto ho vidíme v ošiali najväčšej lásky. A ako otec roka vie naozaj fungovať dlhodobo, poniektorí dokonca aj celý život. Závisí však od emocionálneho nastavenia Raka. Pokiaľ má vo svojom vnútri mier a pokoj, je najlepším manželom i otcom vôbec. Starostlivosť o deti, domácnosť, manželku, celú rodinu, prácu, výlety, dovolenky, oddych, lásku, sex, hry aj školu.. Všetko zvláda na jednotku s hviezdičkou. A vám neostáva nič iné, len ho pomyselne nosiť na rukách a každý deň ďakovať vyšším silám, že ste práve vy mali to šťastie a povedali mu svoje "áno". Keď sa však Rak prehupne do svojho povestného "depresívneho obdobia", je zle nedobre. Držte ho preto od jeho vlastných priepastí, čo najďalej.

Odporúčame: Muž v znamení Blíženca – 5 vlastností, ktoré na ňom ženy milujú

Muž v znamení Raka – 5 vlastností, ktoré na ňom ženy milujú

Zdroj: Shutterstock®

EMPATIA NADOVŠETKO

Mnohé z nás dokážu porovnávať. Rozprávali sme sa už s XY mužmi, s chlapmi rôzneho veku, povolania, rasy, vzdelania, i znamenia. No nik čo sa týka empatie rozhodne nemal na Raka. Títo muži sa vďaka svojej silno emocionálnej povahe dokážu dokonale vžiť do ženských pocitov. Kým iný muž vypína už pri vašej tretej vete prvého príbehu o tom "čo všetko ste dnes zažili", muž v znamení Raka vás naozaj počúva. Svoj záujem nehrá, dokonca pri počúvaní aj memoruje (a správne!), pritakáva, pýta sa a vycíti keď si situácia vyžaduje napríklad objatie, či radu.

Odporúčame prečítať: Čo symbolizujú kvety? Poznáte ich význam?

 NIK VÁS TAK NEPOCHVÁLI AKO RAK

Môže za to s veľkou pravdepodobnosťou aj fakt, že Raci sa radia k veľkým, ale naozaj veľkým kritikom. Začínajú s maličkosťami a postupne vás prehodnotia kompletne celú. Niektorí to preháňajú až do takej miery, že sa budete cítiť ako totálne nešikovná osoba. Na strane druhej, keď príde od Raka pochvala, vyrastiete až do nebies a pýchou sa budete niesť najbližšie dni až týždne. Alebo až kým vás Rak opäť neskritizuje.

Muž v znamení Raka – 5 vlastností, ktoré na ňom ženy milujú

Zdroj: Shutterstock®

ZAŽIJETE S NÍM GURMÁNSKE ORGIE

Chutné jedlo, exotické vône, oku lahodiace servírovanie.. to všetko vyhľadávajú Býci, Levy, Škorpióni, ale iba Raci si to dokážu vychutnať tak, že večeri s ním dáte nálepku "gurmánske orgie". Možno za tým do istej miery stojí aj fakt, že to všetko vôkol dokážu tak krásne obkecať, až sa budete cítiť či už ako svetový gurmán, alebo vychytený šéfkuchár z parížskej reštaurácie. A poviete si, kašľať na postavu, veď žijeme len raz...

Odporúčame prečítať: Životné číslo 9 prináša mystiku aj múdrosť

 "STRETLA SOM SPRIAZNENÚ BYTOSŤ" - si budete môcť vďaka nemu odškrtnúť

Pri prvotnom stretnutí vás samozrejme okúzli svojimi dobrými vlastnosťami (tak ako i vy jeho) a bude ich na vás vyťahovať aj ďalšie dni a mesiace. Skôr, či neskôr sa síce pri spoločnom súžití prejavia aj jeho negatívne stránky, napriek tomu ich Rak vždy vie uchlácholiť a prekryť tými dobrými. Až si tak raz uvedomíte, že po tom, čo ste ho stretli, ste naozaj nadobudli pocit, že ste stretli svoju spriaznenú bytosť. To či ide o skutočnosť, alebo o klam, už necháme na vás.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní