Mesačný horoskop na január 2020: Čo ťa čaká a neminie?

Mesačný horoskop na január 2020: Čo ťa čaká a neminie?

Ani sme sa nenazdali a je tu znova začiatok nového roka. Vykročíme do neho tou správnou nohou? Prognózu na január pre vaše znamenie vám predstaví horoskop, na ktorý nájdete odkaz v galérii nižšie. Každý by sa však mal zamyslieť nad zmenami, ktoré by chcel prijať do svojho života, či už pôjde o zavedenie zdravej životosprávy alebo upevnenie partnerských vzťahov a podobne. Predsavzatia majú svoju váhu, a to najmä v tomto roku, ktorý so sebou sám osebe prináša mnohé zásadné posuny, ba dokonca zvraty.

Múdra myšlienka na tento mesiac

„Úsmev prináša šťastie do domu, v starostiach je oporou, je citlivým prejavom priateľstva. V únave prináša odpočinok, v znechutení a smútku je potechou a pre každú bolesť je prirodzeným liekom. Nemožno si ho ani kúpiť, ani požičať, ani ukradnúť, pretože má hodnotu chvíle, v ktorej sa dáva.“ (Jan Werich)

Všeobecné tendencie na január 2020

Čaká nás pomerne dynamický rok plný prekvapení, nových možností a výziev. Mali by sme si dať pozor na to, aby sme „nezaspali na vavrínoch“, a to najmä čo sa pracovnej sféry týka. V oblasti vzťahov dôjde k harmonizácii a celkovej stabilizácii. Ani o inšpiráciu, zaujímavé a podnetné myšlienky či kreatívne projekty by nemala byť núdza. Čo však samotný január? I keď sa mnohí budú cítiť pri sile a nabití energiou, treba ňou šetriť a určite sa vyvarujte tomu, aby ste siahali na pomyselné dno svojich síl hneď prvý mesiac roku 2020.

Pozri aj: Čínsky rok Potkana 2020: Čo od neho môžeme očakávať?

- Horoskop na január 2020
1 z 12

BARAN (21.03. – 20.04.)

Do nového mesiaca a zároveň nového roka vstúpite celkom ráznym krokom a nudiť sa veru nebudete. Pokiaľ si nezvyknete dávať predsavzatia, teraz by ste to mali zmeniť a dať si pár cieľov, ktoré budú pre vás i vašich blízkych prospešné. Držte sa ich a neoľutujete. V januári vás čaká pár zmien aj zásadných rozhodnutí. Ktorej oblasti života sa budú týkať, to sa dozviete vo svojom kompletnom horoskope pre znamenie BARAN.

 

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 01.01.20 08:16

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé tendencie na január 2020-

  • 1
Odpovedať

Elena Švachová 01.01.20 23:40

karma
109.00

"Na istý čas by ste mali mať problém od otravných zdravotných ťažkostí"...toto celkom sedí,lebo zajtra idem na jedno dôležité vyšetrenie,tak dúfam,že to dopadne dobre.

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní