Hviezdny look podľa Dermacol: Zažiarte ako Iva Kubelková

Hviezdny look podľa Dermacol: Zažiarte ako Iva Kubelková

Líčenie na špeciálne príležitosti je pre Ivu Kubelkovú, dlhoročnú tvár značky Dermacol, takmer každodennou rutinou. Ako moderátorka, speváčka a modelka o ne naozaj nemá núdzu.

A keďže je tu čas spoločenských udalostí a večierkov, veríme, že jej tipy pomôžu aj vám.

Pozri aj: Vianoce podľa Dermacol

Pleť

Za dokonalou pleťou sa skrýva pravidelná starostlivosť. Iva nedá dopustiť produkty s extraktom z kaviáru, ktorý spevňuje kontúry pleti a dodáva jej pružnosť.

Denný krém je ideálnou voľbou aj pred líčením a v kombinácii s omladzujúcou podkladovou bázou s čiastočkami zlata krásne vyhladí a rozjasní pleť a zároveň ju pripraví na nanesenie make-upu. S takýmto základom pretancujete celú noc ako hviezda.

Denný krém Caviar Energy, Dermacol – 12,99 eur/50 ml
Podkladová báza Gold, Dermacol – 11,49 eur/ 20 ml

Podkladová báza Gold, Dermacol

Zdroj: Dermacol

Omladzujúci extrakt z kaviáru Iva dopraje pleti aj v make-upe, ktorý svojimi účinkami skvele dopĺňa pleťovú starostlivosť. Je dlhotrvácny a pleť krásne zjednotí bez toho, aby zanechal pocit masky či dokonca vysušenia. Súčasťou balenia je aj krémový korektor, ktorý zakryje prípadné chybičky krásy a kruhy pod očami.

Dlhotrvácny make-up s korektorom Caviar long-stay, Dermacol – 17,99 eur/30 ml

Dlhotrvácny make-up s korektorom Caviar long-stay, Dermacol

Zdroj: Dermacol

Večerné osvetlenie vie byť neúprosné. Ak chcete, aby mala vaša tvár dokonalé kontúry a nepôsobila mdlo, siahnite po práškovom bronzeri, lícenke a rozjasňovači. Dosiahnete tak veľmi prirodzený a žiarivý look.

Pri líčení vždy začnite jemnými ťahmi štetca, intenzitu kontúr potom zvyšujte podľa potreby postupným vrstvením. Kombináciu všetkých spomínaných produktov nájdete v elegantnej paletke so zrkadielkom. Tento hviezdny kúsok si určite pribaľte aj do večernej kabelky.

Rozjasňujúca paletka, Dermacol – 19,19 eur/ 2 rozjasňovače, bronzer a lícenka

Rozjasňujúca paletka, Dermacol – 2 rozjasňovače, bronzer a lícenka

Zdroj: Dermacol

Oči

Uhrančivý pohľad očí dosiahnete celkom jednoducho, kombináciou dvoch kontrastných odtieňov. Tmavší aplikujte na celé pohyblivé viečko a  štetcom ho rozpracujte do stratena. Potiahnite ho až smerom k obočiu, čím opticky zväčšíte oko.

Na záver zvýraznite vnútorný kútik svetlejším perleťovým tieňom, čím líčenie zjemníte a oko získa žiarivú iskru. Našim tipom je kombinácia burgundy a zlatej, čo poviete?

Mono očné tiene, Dermacol – 5,75 eur

Mono očné tiene, Dermacol

Zdroj: Dermacol

Hviezdne líčenie sa nezaobíde bez dokonalej čiernej linky. Potrebujete len trochu cviku a správny produkt - ideálna je  fixka s tenkým hrotom. Veľa záleží od tvaru vášho oka, preto odporúčame vyskúšať si viacero variantov a zistiť, aká linka svedčí vášmu oku najviac.

Ak ste už na linky „vytrénovaná“, urobte ju súvisle od vnútorného kútika oka až po vonkajší. Rovnaký efekt však dosiahnete aj v prípade, že začnete od stredu oka. Ak si netrúfate na klasickú čiernu, na vytvorenie linky použite očný tieň v ceruzke.

Linka na oči Precise Black, Dermacol – 4,99 eur/1ml

riasenka infinity Dermacol

Zdroj: Dermacol

Perfektný dojem z líčenia zvýrazní vejár hustých rias. Aby ste dosiahli objem, predĺženie a zároveň aj oddelenie rias, zvoľte riasenku s hybridným aplikátorom. Vďaka kombinácii jemných vláken a hrebienka na opačnej strane bude výsledok doslova dramatický.

Riasenka Infinity, Dermacol – 11,49 eur/6 ml

Pery

Pery sú najvýraznejším prvkom tváre, o to dôležitejšie je pri slávnostnom make-upe ich dokonalé líčenie. Jednoznačnou voľbou je pre Ivu dlhotrvácna dvojfázová farba na pery, ktorá odolá jedlu, nápojom aj bozkom. Odtieň rúžu zvoľte tak, aby farebne ladil s líčením očí.

Ak sú oči veľmi výrazné, vhodné sú nude odtiene. Ak však chcete zanechať dojem femme fatale, pokojne siahnite po výraznejšom odtieni. My sme zlatú a burgundy na viečkach skombinovali s fuksiovou ružovou na perách. Pretože so správnou kombináciou farieb si pri hviezdnom looku môžete uplatniť výnimku, že viac je viac!

Dlhotrvácna dvojfázová farba na pery a lesk 16H Lip Colour, Dermacol – 9,99 eur/ 4ml + 4ml, odtieň 18

Dlhotrvácna dvojfázová farba na pery a lesk 16H Lip Colour, Dermacol – odtieň 18

Zdroj: Dermacol


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Pelegriniová 17.12.23 11:11

JP
karma
-1.00

Značka Dermacol patrí k cenovo dostupným, ich dekoratívna kozmetika je spoľahlivá, majú kvalitné korektory a je dermatologicky testovaná.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní