Dior SAUVAGE the grooming ritual - pánsky rituál starostlivosti

Dior SAUVAGE the grooming ritual - pánsky rituál starostlivosti

Sauvage, čerstvá a silná vôňa, bola od svojho vzniku etablovaná ako parfum pre veľké otvorené priestory a v roku 2021, inšpirovaná drsnou a inštinktívnou prírodou, boli na trh uvedené základné kozmetické prípravky Sauvage.

Každý výrobok v Sauvage rituáli (Sauvage the grooming ritual) kombinuje senzorické textúry s účinnosťou pri čistení, holení, upokojujúcej a hydratačnej starostlivosti.

Prípravky sú obohatené o extrakt z kaktusu, ikonickú rastlinu amerických púští plnú aktívnych zložiek.

Jemná vôňa ošetrujúceho rituálu zanecháva na pokožke diskrétnu stopu. Vhodný pre každý typ pleti s alebo bez brady poskytuje okamžitý pocit drevitej, aromatickej sviežosti.

Novinky Sauvage, ktoré dopĺňajú pánsky rad

Sauvage rituál starostlivosti o pleť je doplnený o nový čistiaci prípravok – masku na tvár.

Zloženie obsahuje 85 % zložiek prírodného pôvodu. Je obohatené o výťažok z kaktusu, ktorý je známy svojimi čistiacimi a exfoliačnými účinkami a pomáha zbaviť pleť nečistôt. S každou ďalšou aplikáciou je pleť hladšia, čistejšia a žiarivejšia.

Pozri aj: Suchá pleť – aké sú jej hlavné znaky a ako sa o ňu správne starať?

SAUVAGE CLEANSERS

Zdroj: Dior

Nový jednoduchý 2-v-1 rituál starostlivosti o pleť

Pre každodenné použitie sa textúra pri zmiešaní s pár kvapkami vody v dlani premení na penu. Krémová pena sa vmasíruje do tváre a brady. Čistí bez vysušovania a zjemňuje textúru pokožky. Ľahko sa oplachuje, zanecháva pokožku čistú, jemnú a osviežujúco sviežu.

Raz týždenne možno tento prípravok použiť aj ako masku – naniesť priamo na suchú pokožku. Jedna minúta stačí na vyčistenie pórov. Po opláchnutí je pokožka jemnejšia a matná, viac žiarivejšia a brada je jemnejšia.

Ukončite rituál Sauvage elixírom, parfumom s nezvyčajne vysokou koncentráciou, ktorá spája: silu, eleganciu a tajomstvo...

čistiaci prípravok a maska v jednom

Zdroj: Dior


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Janka Komadova 30.08.23 20:51

karma
-1.00

Túto kozmetiku nepoznám

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní