Dior SOLAR: Čisté chvíle naplnenia a slobody, čisté chvíle úniku

Dior SOLAR: Čisté chvíle naplnenia a slobody, čisté chvíle úniku

S prvými slnečnými lúčmi prichádza neodolateľná túžba po opálení. A po celý rok túžba po bronzovej pokožke pretrváva. Je to o kráse a postave.

Dior predstavuje svoju novú kolekciu opaľovacej starostlivosti – Dior Solar.

Viaczmyslová cesta do srdca Francúzskej riviéry. Dior Science sa inšpiroval najmä hotelom Eden Roc, ktorý vystihuje ducha Francúzskej riviéry v týchto siedmich základných produktoch.

Dior Solar je rad pre všetkých, ktorí snívajú o vylepšenej a chránenej pleti, aby si mohli vychutnať slnko s úplným pokojom. Celá starostlivosť je zameraná na ochranu a skrášlenie tváre, tela a vlasy.

Vďaka týmto produktom s ochranným faktorom SPF je pokožka chránená od rána do večera a zostáva svieža, posilnená slnečnou energiou a bez strachu. Aby si zachovala len blahodarné účinky slnka.

Pozri aj: Akné a bylinky idú dokopy! Ktoré odporúča tradičná medicína?

slnečná starostlivosť Dior

Zdroj: Dior

Umenie vylepšeného opálenia BY DIOR

Zvládnutie blahodarných účinkov slnka: takúto výzvu prijala spoločnosť Dior Science, ktorá zaradila komplex Tan Beautifier do celého radu Dior Solar.

Je schopný súčasne podporiť, chrániť, predĺžiť a zvýrazniť vaše opálenie. Kombinuje účinné zložky, ako je coleus a inozitol, s derivátom vitamínu E.

Výťažok z koreňa Coleus je bohatý na Forskolin (> 80 %), molekulu s viacerými účinkami v srdci pokožky:

  • urýchľuje prirodzené opálenie pokožky,
  • biologicky chráni pokožku a obmedzuje poškodenie spôsobené UV žiarením,
  • zvyšuje hrúbku epidermy a podporuje tak ochranu pokožky.

Inozitol, zložka z plodov rohovníka, urýchľuje opálenie. Tokoferylacetát, derivát vitamínu E, chráni pokožku pred predčasným starnutím. Tento silný antioxidant, ktorý je prirodzene prítomný v epiderme, ale ktorého produkcia sa časom znižuje, zabraňuje oxidácii kožných lipidov a proteínov, ktoré sa podieľajú na bariérovej funkcii.

Neprehliadni: Rúž na pery nie je len obyčajná vec! 13 fascinujúcich faktov, ktoré si o ňom isto nevedela

slnečná ochrana

Zdroj: Dior

Viac ako len rad prípravkov na opaľovanie. Je to VIACZMYSLOVÝ ZÁŽITOK

Okrem špecifických zložiek starostlivosti o pokožku sa Dior rozhodol použiť pravé tahitské monoi pre prípravky s obsahom SPF a rovnako aj v balzame po opaľovaní z línie Dior Solar.

Tento monoi sa získava vďaka macerácii kvetu tiaré (Gardenia tahitensis) v kokosovom oleji (Cocos nucifera oil), nasledované druhou maceráciou kvetu Kau Pe (Fagraea berteriana).

Tento parfumovaný olej (Tahitské „monoi") je prirodzene bohatý na omega 6 a 9 mastné kyseliny s hydratačnými vlastnosťami pre pokožku. Vytvorením filmu posilňuje kožnú bariéru a tak bráni strate vody z pokožky.

Vôňa inšpirovaná Tahitským monoi okamžite prenesie vašu myseľ na slnkom zaliatu dovolenku. Jeho sladká vôňa je charakteristická pre Dior opaľovacie produkty a ponúka pravý únik pre zmysly.

Kompletný rituál na prípravu, ochranu, výživu a zvýšenie kvality pleti

Dom Dior vždy spájal krásnu pleť s potešením zmyslov a 7 nových prípravkov z línie Dior Solar ponúka skutočný senzorický zážitok.

Nechajte svoju myseľ blúdiť, užívajte si každý moment a zabezpečte každý krok s opaľovaním od prípravy až po zlepšenie vzhľadu pokožky – pre pleť, ktorá je svieža, pružná a slnkom pobozkaná.

Ochranný krém

Zdroj: Dior

• Ochranný krém SPF30 a SPF50

Ochranný krém obsahuje slnečné filtre a je k dispozícii v dvoch rôznych úrovniach ochrany. Je obohatený o tahitský monoi, ktorý prispieva k starostlivosti o pokožku. Jeho ľahká, mimoriadne svieža textúra nezanecháva na tvári mastný pocit.

Okrem toho, že je pleť chránená pred slnečnými lúčmi, pôsobí intenzívne vyživene a hydratovaná až 24 hodín po aplikácii.

Ochranný olej SPF15

Zdroj: Dior

• Ochranný olej SPF15 a Ochranné mlieko SPF30

Dve úrovne ochrany, dve textúry a dve veľmi citlivé zloženia, či už ide o mlieko alebo olej. Formát spreja s aplikátorom 360° umožňuje jednoduché a dokonale rovnomerné nanesenie.

Zloženie bohaté na omegy 6 a 9 z tahitského monoi pomáha zmierniť nepríjemné pocity, poskytuje hĺbkovú hydratáciu a zjemňuje pokožku, čo je veľmi žiadúce počas vystavenia sa slnku.

Vďaka ochrannému oleju je pokožka sýta a zostáva hydratovaná po dobu 6 hodín. Ochranné mlieko osviežuje a vyživuje epidermis.

S každou aplikáciou je pokožka zvýraznená, zostáva dokonale pružná a chránená pre výnimočne žiarivé opálenie.

Olej je možné používať aj na vlasy.

Zaujme ťa aj: Kozmetika pod lupou – vieš, čo znamenajú rôzne symboly na obaloch produktov?

Sublimačný olej

Zdroj: Dior

• Sublimačný olej

Hviezdny produkt radu na „obalenie“ tváre, tela a vlasov slnečným leskom. Jeho pôsobivá textúra zanecháva na koži vôňu raja.

Zložený z 95 % z prírodných zložiek a obohatený o perleťové pigmenty štyroch rôznych odtieňov (bronz, meď, zlato a biela) pre lesklý efekt, ktorý je zároveň jemný a výrazný.

Sublimačný olej využíva silu rastlinných olejov, aby poskytol pokožke komfort:

  • Mandľový olej lisovaný za studena poskytuje vysokú koncentráciu olejovej kyseliny (omega-9), ktorá je najviac prítomná v organizme. Posilňuje hydrolipidovú vrstvu a zabezpečuje elasticitu, flexibilitu a výživu. Pokožka je revitalizovaná a hladká.
  • Olej z krivulca, bohatý na omega-9 a rôzne iné mastné kyseliny, poskytuje pokožke okamžitý a dlhotrvajúci pocit komfortu. Squalane (získaný z rastlín), prirodzene prítomný v pokožke, dodáva lipidy na vyživenie pokožky.
Samoopaľovací gél

Zdroj: Dior

• Samoopaľovací gél

Pre zlatý odtieň po celý rok alebo na prípravu pokožky tesne pred dovolenkou, samoopaľovací gél vytvára ilúziu dokonalého opálenia. Skladá sa z 90 % z prírodných zložiek.

  • DHA (dihydroxyacetón) reaguje s aminokyselinami prirodzene prítomnými v pokožke a zvyšuje odtieň pleti prirodzeným, rovnomerným opálením.
  • Kyselina mliečna, v rodine AHA, je uznávaná pre svoju schopnosť zlepšovať kvalitu pokožky, stimulujúciou obnovy buniek.

Intenzita sa zvyšuje s každou aplikáciou:

  1. aplikácia pre prirodzené opálenie
  2. aplikácie pre opálenie zdobené slnkom
  3. aplikácie pre zlaté opálenie
  4. aplikácie pre hlboké opálenie

Pozri tiež: Aké typy pleti poznáme a ako sa prejavujú? Odhaľ ten svoj!

Balzam po opaľovaní

Zdroj: Dior

• Balzam po opaľovaní

Nová formula s 94 % prírodnými zložkami je ideálna na upokojenie, vyživenie a zvýraznenie pokožky po dni strávenom na slnku. Poskytuje autentický okamih relaxácie a pohody. Šťavnatá textúra okamžite osvieži pokožku a zanechá okamžitý upokojujúci pocit.

  • Bambucké maslo je bohaté a vyživujúce rastlinné maslo, ktoré zmierňuje nepohodlie v pokožke a dopĺňa lipidy vďaka obsahu omega-6 a 9, ktoré sú nevyhnutné pre správnu funkciu pokožky.
  • Monoi dodáva pocit pravej pohody.

Osviežená, revitalizovaná a s perleťovým leskom je pokožka intenzívne hydratovaná po dlhú dobu: +43 % po 6 hodinách. Čím lepšie je pokožka vyživená, tým dlhšie trvá opálenie a zostáva žiarivé.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní