Praktické účesy z polodlhých vlasov: Na jar i leto sú ideálne!

Praktické účesy z polodlhých vlasov: Na jar i leto sú ideálne!

Ženy sú večne nespokojné! Častokrát sa totižto stretávame s tým, že dámy s dlhými vlasmi ich postupne skracujú a tie, čo majú vlasy krátke, tak si ich zase nechávajú narásť. Totižto mnohé dámy, ktoré sa rady parádia, sú tohto názoru, že z dlhých vlasov je oveľa jednoduchšie urobiť nejaký zaujímavý účes. A, popravde, nebudeme si klamať, ale majú pravdu. I keď v dnešnej dobe môžete natrafiť na množstvo inšpirácii na účesy z krátkych vlasov, ktoré sú rovnako ohromné a zaujímavé.

Ak máte vlasy polodlhé, tak aj s nimi dokážete čarovať. Polodlhé vlasy sú dokonca nesmierne praktické – obzvlášť v letnom období. A najlepšie na takejto dĺžke vlasov je to, že sa hodia každej vekovej kategórii. Nenechajte sa odradiť a inšpirujte sa nasledujúcimi účesmi vo videu, ktoré budete chcieť ihneď vyskúšať.

Účesy z polodlhých vlasov pre staršie ženy, ale aj pre mladšie ročníky

Nedbalá elegancia alebo si trúfate aj na niečo komplikovanejšie? Či už ste skúsené a tvorba účesov vám ide od ruky alebo aj nie, tieto účesy určite zvládnete. Účesy so šatkou sú trendom už nejaký ten rok a ani túto sezónu tomu nebude inak. Šatka totižto dokáže účes ozvláštniť a povedali by sme, že aj skrášliť. Možno tieto účesy vyzerajú komplikovanejšie, no ale aj chytíte ten správny grif a účes si viackrát vyskúšate, tak vám jeho tvorba pôjde úplne od ruky.

Začnite napríklad takým polovičným drdolom, ktorý si určite robievate skoro každý deň. Obmotajte okolo neho saténovú šatku a hneď aj taký obyčajný drdol bude vyzerať úplne inak. Aby bol váš účes ešte o niečo zaujímavejší, tak skombinujte drdol s vrkočom. Stále to nie je to, čo by vás zaujalo na prvý pohľad? Alebo hľadáte skôr niečo sofistikovanejšie, čo sa hodí aj na letnú svadbu alebo oslavu? Tak si vyberte niektorý z 10 rýchlych účesov vo videu vyššie. Pevne veríme, že si nájdete ten svoj TOP účes, ktorý si budete robiť, hoci aj každý deň do práce.

Neprehliadni: 3 chic účesy z jemných vlasov: Tieto zapôsobia aj na teba, tak sa inšpiruj


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Darina Božiková 18.05.21 15:19

DB
karma
114.00

veľmi zaujímavé účesy

  • 0
Odpovedať

Zuzana Jasna 21.05.21 10:00

ZJ
karma
-1.00

Parádne účesy:), dĺžka vlasov by aj bola, už by to v mojom prípade chcelo len lepšiu kvalitu vláskov, keďže pri jemných to je o to komplikovanejšie

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 23.06.21 22:52

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 14.08.21 22:07

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní