5 tipov na efektívne a jednoduché upratovanie s kovovým regálom

5 tipov na efektívne a jednoduché upratovanie s kovovým regálom

Málokto miluje upratovanie, ale takmer každý zbožňuje uprataný a čistý domov. Nielen krása tela, ale aj nášho prostredia je predsa pre komfortný a bezproblémový život dôležitá.

Ako teda dosiahnuť, aby ste nielen vy, ale aj váš byt či dom vyzerali vždy ako zo škatuľky? Poďme sa o tom spoločne a s kovovým regálom presvedčiť.

Poriadok udržiavajte priebežne

Aby ste sa nemuseli pred nečakanou návštevu trápiť s veľkým upratovaním, vykonávajte túto činnosť priebežne. Vždy keď budete prechádzať bytom alebo domom, majte oči otvorené. Čokoľvek rozhádzané, rozťahané alebo vysypané predsa dokážete pozberať či povysávať za pár minút. Veci zo stoličky uložte do kovového regála, rozhádzané časopisy do jeho pevnej poličky. Tak sa vám nikdy nestane, že budete mať príbytok príliš neorganizovaný a malý neporiadok sa upratuje oveľa jednoduchšie a rýchlejšie.

Pozri aj: Staré pečivo milujú aj muškáty: Vďaka tomuto triku porastú ako divé

organizovanie domácnosti

Zdroj: www.majster-regal.sk

Každá vec musí mať svoje miesto

Trvalý poriadok môžete udržiavať vo svojom domove iba vtedy, ak bude mať každá vec svoje miesto, na ktoré ju po použití môžete odložiť. Ak budú mať časopisy svoje odkladacie miesto v regáli na toalete a krémy miesto v polici v kúpeľni, vždy ich tam nájdete a zároveň nebudete mať nutkanie ich niekam len tak položiť.

Výhodou otvorených kovových regálov je, že vám poslúžia v každej miestnosti, pretože ich odolný povrch s okolitými podmienkami nereaguje.

Kovový regál vám pomôže vytvoriť dostatok úložného priestoru

Ak má mať každá vec svoje stále miesto, je potrebné mať na to dostatok úložného a odkladacieho priestoru. Preto ak sa vám zdá, že vaše veci nie je možné riadne upratať, premyslite pridanie nových úložných boxov a regálov do vášho príbytku.

Regály nemusíte mať však iba v komore alebo šatníku. Nakoľko je možné ich zakúpiť v rôznych farbách a verziách, dokážete ich veľmi vkusne umiestniť i v obývacej izbe alebo kuchyni.

Farebný kovový regál od Majster Regál veľmi dobre poslúži v detskej izbe na odkladanie boxov s hračkami i v obývacej izbe ako knižnica a zároveň dekorácia v industriálnom štýle.

Je veľmi pevný, montuje sa jednoducho a bez zbytočného náradia a odoláva vysokej záťaži. Veď presvedčte sa o tom sami, jedna polica kovového profesionálneho regála unesie hmotnosť až do 800 kg.

Neprehliadni: Prituhuje! Nie vonku, ale v cenách energií. Viete, ako ušetriť?

regál do domácnosti

Zdroj: www.majster-regal.sk

Málo používané veci uskladnite

V každej domácnosti sa nájdu málo používané veci a predmety, ktoré zaberajú miesto a často tvoria aj neporiadok. Preto je najlepšie vytvoriť priestor kam ich môžete odložiť a vybrať ich iba keď je potrebné. V pivnici dokážete vytvoriť miesto naviac pomocou nových regálov, ktoré majú rôzne rozmery a výšky, takže pokojne môžu siahať až po strop.

Ak váš byt nedisponuje pivničnými priestormi, môžete regály rovnako dobre umiestniť aj v komore. Nakoľko na trhu nájdete rôzne šírky regálov, dokážete ich vtesnať aj do menších priestorov, prípadne nadstaviť už existujúce regály tak, aby vytvorili čo najviac odkladacieho priestoru.

Zaobstarajte si úložné boxy

Upratovanie vecí do úložných boxov má hneď niekoľko výhod. Veci v nich môžete mať potriedené podľa potrieb alebo vôbec. Pri nepriehľadných boxoch na to nikto nepríde. Môžete ich ľahko naukladať do spomínaných regálov a v prípade nutnosti vybrať. Ak použijete úložné boxy do regálov v obývačke, budú okrem bežnej funkcie pôsobiť aj ako dekorácia.

Uprataný a organizovaný príbytok pôsobí útulnejšie a zároveň sa vyhnete zbytočnému hľadaniu založených vecí. Tak čo poviete, čím začnete?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní